Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gahgahgahgahgahhjj neye güldüğümü anladin bence

ne yazdiginij farkinda bile degilsn kafan gidik
cok fenalardayım

açlıkta gözü dönmüş arkidşin ekmekği kaşıkla pilavı dilimleyerek yemek istiyor sanırım
bnm için hiç farketmez bana inan mevzu yemekse bekle beni mihraceeeeeeee

Her türlü yer o kaptinn bende
sıfır sıkıntı

Yulaf ezmesi seviyo msn kuzum sabahlari biraz kuru meyve katip sütle yesen cok tok tutuyo hem ben cok severim yulaf olsun zaten zamanla duzeliyo menuler birden olmuyo bi kac gune oturtursun duzene sen karar vermissin ya en onemlisi bu aklina koyunca yapiyo insan

sizde maşallah yapışık ikizler ben sıkılıyorum sürekli dip dibe siz sıkılmıyonz mu

of maşallahhhh
Asla sıkılmam tv izlerken yapışarak elini tutar oyle izlerim 7 senedir boyleyik yani suyunu çıkarmıyoh tabi ama bagimli gibi herseyi beraber yaparikartik o kadar alışmışık ki baska kanepelerde tv izleyince izledigimizden bisi anlamıyohh sende boyle olacaksın pembis gelin olacahsin

1saat ayakta eliptik bisiklet yaptım 201caloricik yaktım su içindeyim biri başımdan aşa su dökmüş gibi Allahım dünyada ne güzellikler varmış
hiççç kıskanmadımkii spor yapmışssın terlemişssin ne kaaaa ayıp yaaaa olurmu hiç yok yok özenmedim

bnm için hiç farketmez bana inan mevzu yemekse bekle beni mihraceeeeeeee

hehe

hıms bu çok güzel bir fikirr akşam ilk işim yulaf ezmesi almak olsunnn teşekkür ederim kahvaltıdan daha kolay gelir bunu yemek

bnmkide tv izlerkn dibimde ama allahtn yatmayı seviyoda dizime yatıyo

Dene canim hem tok tutar hem saglikli olur icine sevdigin kuru meyvelerden katarsin ceviz falan da guzel oluyo ben yogurtla cok seviyorum sutle de yiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…