- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.001
Asla bensiz gezemezgocana söyle gelmesin az dısarda gezsin
Gahgahgahgahgahhjjneye güldüğümü anladin bence
cok fenalardayımne yazdiginij farkinda bile degilsn kafan gidik
bnm için hiç farketmez bana inan mevzu yemekse bekle beni mihraceeeeeeeeaçlıkta gözü dönmüş arkidşinekmekği kaşıkla pilavı dilimleyerek yemek istiyor sanırım
sıfır sıkıntı
sizde maşallah yapışık ikizlerAsla bensiz gezemez
of maşallahhhh1saat ayakta eliptik bisiklet yaptım 201caloricik yaktım su içindeyim biri başımdan aşa su dökmüş gibi Allahım dünyada ne güzellikler varmış
Yulaf ezmesi seviyo msn kuzum sabahlari biraz kuru meyve katip sütle yesen cok tok tutuyo hem ben cok severim yulafsırf onun içn bile kalırım ya
öğlen diyete başlamaya karar verince böyle oluyor yaaa
ben kahvaltı yapamıyorum kiiofss poça açmaa sabahlarıı yedim yedim şiştim işteee yarın yapacağım bir güzellik
bir başlarsam tam olarak sert diyet yaparım ama işte başlama kısmı kasıyor
teşekkürler yorumlar için
Basina vurmustur
cok fenalardayım
bnm için hiç farketmez bana inan mevzu yemekse bekle beni mihraceeeeeeee
sıfır sıkıntı
Asla sıkılmam tv izlerken yapışarak elini tutar oyle izlerimsizde maşallah yapışık ikizlerben sıkılıyorum sürekli dip dibe siz sıkılmıyonz mu
of maşallahhhh
hiççç kıskanmadımkii spor yapmışssın terlemişssin ne kaaaa ayıp yaaaa olurmu hiç1saat ayakta eliptik bisiklet yaptım 201caloricik yaktım su içindeyim biri başımdan aşa su dökmüş gibi Allahım dünyada ne güzellikler varmış
bnm için hiç farketmez bana inan mevzu yemekse bekle beni mihraceeeeeeee
hıms bu çok güzel bir fikirr akşam ilk işim yulaf ezmesi almak olsunnn teşekkür ederim kahvaltıdan daha kolay gelir bunu yemekYulaf ezmesi seviyo msn kuzum sabahlari biraz kuru meyve katip sütle yesen cok tok tutuyo hem ben cok severim yulafolsun zaten zamanla duzeliyo menuler birden olmuyo bi kac gune oturtursun duzene sen karar vermissin ya en onemlisi bu aklina koyunca yapiyo insan
Aynen pazartesi sıkı yönetim ilan ediyoh okeyydirBen yazinca grup hareketlendi sankikendimi ovmeye severik bilirsiniz ama ben gelincede sira dayagi geliyo demek oluyo SekerPancarii
Pazartesinden sonra menulerde yamuk gorursem
Aynen erirsin valladiyet yapmaya gerek kalmaz böylece kendiliğinden gider
bnmkide tv izlerkn dibimdeAsla sıkılmam tv izlerken yapışarak elini tutar oyle izlerim7 senedir boyleyik yani suyunu çıkarmıyoh tabi ama bagimli gibi herseyi beraber yaparik artik o kadar alışmışık ki baska kanepelerde tv izleyince izledigimizden bisi anlamıyohh sende boyle olacaksın pembis gelin olacahsin
Harikasin canim1saat ayakta eliptik bisiklet yaptım 201caloricik yaktım su içindeyim biri başımdan aşa su dökmüş gibi Allahım dünyada ne güzellikler varmış
Yapisiklik iyidirbnmkide tv izlerkn dibimdeama allahtn yatmayı seviyoda dizime yatıyo
yapışıklık candırYapisiklik iyidir
Ahahhahaha bu iyiydibnm için hiç farketmez bana inan mevzu yemekse bekle beni mihraceeeeeeee
Tartının fotosunu atıyoz yogsam bizim kaptanlar bize inanmiiiiisizin menüler akşam gelecek sanırım bakarım bende
tartının fotosunumu ekliyoruz yoksaa sadece yazıyormuyuzz
Dene canim hem tok tutar hem saglikli olur icine sevdigin kuru meyvelerden katarsin ceviz falan da guzel oluyo ben yogurtla cok seviyorum sutle de yiyorum aradahiççç kıskanmadımkii spor yapmışssın terlemişssin ne kaaaa ayıp yaaaa olurmu hiçyok yok özenmedim
hehe
hıms bu çok güzel bir fikirr akşam ilk işim yulaf ezmesi almak olsunnn teşekkür ederim kahvaltıdan daha kolay gelir bunu yemek
Benim arkadasim olmadigindan ben gidemediğimden onun da kestim ayagini dışardanyapışıklık candırama arkadaslarda candır
şubattan beri bu günleri bekliyorum yumruta kalitesi için diyetisyene bile gittimkızz diyette bile aklın bebikteeeyerim seni yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?