- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.021
Allahımmmmm veli veliye mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş dedikleri bu olsa gerek buda bizden çıktıhiççç kıskanmadımkii spor yapmışssın terlemişssin ne kaaaa ayıp yaaaa olurmu hiçyok yok özenmedim
hehe
hıms bu çok güzel bir fikirr akşam ilk işim yulaf ezmesi almak olsunnn teşekkür ederim kahvaltıdan daha kolay gelir bunu yemek
buralarda bi basıma takılıp duruyom insan görünce azıttım iyiceAhahhahaha bu iyiydi
cok mantıklı sana yoksa onaa da yokBenim arkadasim olmadigindan ben gidemediğimden onun da kestim ayagini dışardannapah
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Yogurtlu yulaf favorim ama içine mısır gevregiyle beraber dahada güzel olıyooDene canim hem tok tutar hem saglikli olur icine sevdigin kuru meyvelerden katarsin ceviz falan da guzel oluyo ben yogurtla cok seviyorum sutle de yiyorum arada
Aynen pazartesi sıkı yönetim ilan ediyoh okeyydir
Yarın çok geç erken gel özlerikkkkkkkBen gidiyom gizlar esim gelir birazdanyarin görüşürükk
yalan yohhhTartının fotosunu atıyoz yogsam bizim kaptanlar bize inanmiiiii
Bizde herşey şeffaf şike filan yohhh
sakın geç kalma erken gellllll aman geç kalma erken geeeelllBen gidiyom gizlar esim gelir birazdanyarin görüşürükk
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Misafrlerim varken sadece yazamam belki sadece okuyabilirim ama kim napiyo beynime kaziyorumBen gidiyom gizlar esim gelir birazdanyarin görüşürükk
Kaptanımı sirillendirmeyin haaaben ski yonetim yapinca grupta kimse kalmiyo neyse onumuze bakalim
bu hafta bende iş değiştirmeyi çok düşündüm ama vazgeçtim bendekötü oluyor böyle olunca
patlıcan reçelini biliyorum ama turşusunu ilk kez duydum ... havuç minik biberler birde karnıbahar harika oluyorHee giz tursunun her cesitini severimmm valla kaynanam salatalik karışık kuracak bize annemde patlican kurmus anneannemle bana kurmuslar
berbat günlerdi geçti gitti çok şükür kilo bende de fark etti ama halen aynı kilom şişo oldum yine 1 haftaya gider umarımBende kasık batması olmadı acayip göğüs hassasiyeti oldu sık idrara çıkma karında şişlik gaz aşırı kilo yapıyo igne 3kilo fark etmişti amann ne sıkıntılı günlerdi allah senin yardımcın olsun hiç kafaya takamam şimcik onları zayıflamak güzelki
evet ama şirkete geçersem gelirim artacak vazgeçtim zaten çünkü burda izin almak kolay başka yerde çok zorlanırımevet insan çok etkileniyor bende geceleri uyuyamıyorum bile
senin amcan değil miydi kuzum
Karnı baharı bende çok seviyorum havuçlar birlikte oh mispatlıcan reçelini biliyorum ama turşusunu ilk kez duydum ... havuç minik biberler birde karnıbahar harika oluyor
Patlıcanın reçelidemi var o nasıl oluyo degişik ilk defa duydumpatlıcan reçelini biliyorum ama turşusunu ilk kez duydum ... havuç minik biberler birde karnıbahar harika oluyor
bamya nında tursusu varmş bak bende bunu geçen duydumduPatlıcanın reçelidemi var o nasıl oluyo degişik ilk defa duydum
Kadın milletine turşu de yakında balında turşusunu yaparlarbamya nında tursusu varmş bak bende bunu geçen duydumdu
herseyin tursusunu yapıyolar hakketKadın milletine turşu de yakında balında turşusunu yaparlar
berbat günlerdi geçti gitti çok şükür kilo bende de fark etti ama halen aynı kilom şişo oldum yine 1 haftaya gider umarım
evet ama şirkete geçersem gelirim artacak vazgeçtim zaten çünkü burda izin almak kolay başka yerde çok zorlanırım
evet kuzum parmak kadar patlıcan sönmemiş kirece yatırılıyor sonra reçel yapargibi kaynatıyorsunPatlıcanın reçelidemi var o nasıl oluyo degişik ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?