Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tartının fotosunu atıyoz yogsam bizim kaptanlar bize inanmiiiii
Bizde herşey şeffaf şike filan yohhh

dün bir resima tacaktım grubaa telefondan olmadı yawsss napcazz beni zorlayacaksınız bilgisayara at falan neyse yapacak bişi yok olacak artık

Dene canim hem tok tutar hem saglikli olur icine sevdigin kuru meyvelerden katarsin ceviz falan da guzel oluyo ben yogurtla cok seviyorum sutle de yiyorum arada
az önce aradım eşimi verdim siparişi alacak bakalım

şubattan beri bu günleri bekliyorum yumruta kalitesi için diyetisyene bile gittim şimdi o günlerdeyim
ben şokkkkk harikasın

Allahımmmmm veli veliye mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş dedikleri bu olsa gerek buda bizden çıktı
Sevdim kız seni

bende bendeee :))

Yogurtlu yulaf favorim ama içine mısır gevregiyle beraber dahada güzel olıyoo

bamya nında tursusu varmş bak bende bunu geçen duydumdu

bamya turşusu diyince oğlunu evlendirmeye kıyamayan oğlunun turşusnu kurmuş analar geliii aklıma bamyeee
kflesk lerde olurmuu peki yaaaa

bu arada amma gevezesiniz haaaaa maşallah sizeee

bamya turşusu diyince oğlunu evlendirmeye kıyamayan oğlunun turşusnu kurmuş analar geliii aklıma bamyeee
kflesk lerde olurmuu peki yaaaa

bu arada amma gevezesiniz haaaaa maşallah sizeee

ahahahahan çifte hakaret
bu durumda bendende badılcan tursusu olurdu

bir eğişik insanım demek ki

Gecen kv diyo esime yiyomusunuz diye bamya almis bende sen pisirde yesin ben hic sevmiyorm dedim di aaaaa ask olsun bamya sevilmezmi diyoo yooh dedm
adamceize bamyada mı yapmıyosn bari ona kadar yap bende işkemde yapamıyorm dokunamıyorm bakamıyorum ama öğrenmem lazım

Kiz yok oda pek sevmiyo o yemek bana cok kotu geliyo ya gercekten bi hos oluyorm. bende iskembe pisen eve bile girmem
bizim evde de annem balkonda küçük tüpte pişiriyo
sevmiyosa iyi bak beraber sevmeyin ama kızına ananede babanede falan yedir arada

kızlar hadi iyi akşamlar artık ev maratonu başlar ben yokum benn bitiğim ben motor takmaya başlıyorumm:)
inş menümü bozmam bozarsam sabah yazarımm
az yiyin emii azzzzz
iyi akşamlar canım sende az yi ilk günden akşam cortlatma menünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…