- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.041
ceviz çağla elma domates yapılıyorherseyin tursusunu yapıyolar hakketerikten bile yapılıyomuş
yeşil domatesten cok güzel oluyoceviz çağla elma domates yapılıyorir sürü şey var
Yoh arrtikbamya nında tursusu varmş bak bende bunu geçen duydumdu
brokoli tursusu yemiştim bende brokoli sevmemde tursusuna bayıldımdı sende bamyayı bi dene kuzuYoh arrtikben biberr salatalik lahana yirim baskada sevmem bamyanin kendisini sevmemki tursusunu napayim
HİÇ SEVMEM KENDİSİNİyeşil domatesten cok güzel oluyo
Tartının fotosunu atıyoz yogsam bizim kaptanlar bize inanmiiiii
Bizde herşey şeffaf şike filan yohhh
az önce aradım eşimi verdim siparişi alacak bakalımDene canim hem tok tutar hem saglikli olur icine sevdigin kuru meyvelerden katarsin ceviz falan da guzel oluyo ben yogurtla cok seviyorum sutle de yiyorum arada
ben şokkkkkşubattan beri bu günleri bekliyorum yumruta kalitesi için diyetisyene bile gittimşimdi o günlerdeyim
Allahımmmmm veli veliye mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş dedikleri bu olsa gerek buda bizden çıktı
Sevdim kız seni
Yogurtlu yulaf favorim ama içine mısır gevregiyle beraber dahada güzel olıyoo
bamya nında tursusu varmş bak bende bunu geçen duydumdu
bamya turşusu diyince oğlunu evlendirmeye kıyamayan oğlunun turşusnu kurmuş analar geliii aklımabamyeee
kflesk lerde olurmuu peki yaaaa
bu arada amma gevezesiniz haaaaa maşallah sizeee
estf. yaaaaaahahahahan çifte hakaret
bu durumda bendende badılcan tursusu olurdu
dün bir resima tacaktım grubaa telefondan olmadı yawsssnapcazz beni zorlayacaksınız bilgisayara at falan neyse yapacak bişi yok olacak artık
az önce aradım eşimi verdim siparişi alacak bakalım
ben şokkkkkharikasın
bende bendeee :))
bamya turşusu diyince oğlunu evlendirmeye kıyamayan oğlunun turşusnu kurmuş analar geliii aklımabamyeee
kflesk lerde olurmuu peki yaaaa
bu arada amma gevezesiniz haaaaa maşallah sizeee
estf. yaaaaa
yetişemedim size kendimi geveze bilirdim 4-5 sayfa nasıl ilerlemişssiniz
Aman yokkbrokoli tursusu yemiştim bende brokoli sevmemde tursusuna bayıldımdı sende bamyayı bi dene kuzu
oysam ki ne güzel bi sebze idi o bamyaAman yokktarzim degil
Gecen kv diyo esime yiyomusunuz diye bamya almisoysam ki ne güzel bi sebze idi o bamya
adamceize bamyada mı yapmıyosn bari ona kadar yapGecen kv diyo esime yiyomusunuz diye bamya almisbende sen pisirde yesin ben hic sevmiyorm dedim di aaaaa ask olsun bamya sevilmezmi diyoo yooh dedm
Kiz yok oda pek sevmiyoadamceize bamyada mı yapmıyosn bari ona kadar yapbende işkemde yapamıyorm dokunamıyorm bakamıyorum ama öğrenmem lazım
bizim evde de annem balkonda küçük tüpte pişiriyoKiz yok oda pek sevmiyoo yemek bana cok kotu geliyo ya gercekten bi hos oluyorm. bende iskembe pisen eve bile girmem
iyi akşamlar canımkızlar hadi iyi akşamlar artık ev maratonu başlar ben yokum benn bitiğim ben motor takmaya başlıyorumm:)
inş menümü bozmam bozarsam sabah yazarımm
az yiyin emii azzzzz
Orda zaten ancabizim evde de annem balkonda küçük tüpte pişiriyo
sevmiyosa iyi bak beraber sevmeyin ama kızına ananede babanede falan yedir arada
iyi akşamlar canımsende az yi ilk günden akşam cortlatma menünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?