- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.061
böyle sümüklü sümüklüOrda zaten ancabak bi hos oldum
Limon sık sümüksü olmaz tabi pişirmesi zor o yüzden sevmiyonuz demi çakkalllllböyle sümüklü sümüklüD: yok ya valla minikleri öyle olmuyo limonla cok sahane oluyo
Iste buböyle sümüklü sümüklüD: yok ya valla minikleri öyle olmuyo limonla cok sahane oluyo
anneme diyorum hep alalım lokantadan diye ona da güvenmiyomşBamya yenmezmi ya ben dün pişirdim bugün yiycem birazdan işkembe hazır çorba olursa yerim ama ev yapımı yemem
bamyaya tencereye koyduktan sonra kaşık vurmayın diyolarLimon sık sümüksü olmaz tabi pişirmesi zor o yüzden sevmiyonuz demi çakkalllll
Annem yapincada agzima surmuyodumm ben yemek yapmayi cok severimm saatlerce sursun 5 dk bayila bayila yersem deger ama iste..Limon sık sümüksü olmaz tabi pişirmesi zor o yüzden sevmiyonuz demi çakkalllll
21 yasına kadar bende agzıma sürmezdm simdi her sene ananeme aglanıyorum buzluga bamya atsın gidince yeriz diyeIste bucok yemek ayirmam ama bu iksiini sevmiyorm ya
ayyy bumbar olacak üstüne salçalı sos offf ağzımın suyu aktı şuan yarın yemem lazımBamya yenmezmi ya ben dün pişirdim bugün yiycem birazdan işkembe hazır çorba olursa yerim ama ev yapımı yemem
Ay yememmmmmmm onuda yemmmmemmmmm yemediklerim cogaldi ama hic pismedi bizim evdeayyy bumbar olacak üstüne salçalı sos offf ağzımın suyu aktı şuan yarın yemem lazım
Afiyet olsun sana21 yasına kadar bende agzıma sürmezdm simdi her sene ananeme aglanıyorum buzluga bamya atsın gidince yeriz diyecok güzel yapar
Onuda yememayyy bumbar olacak üstüne salçalı sos offf ağzımın suyu aktı şuan yarın yemem lazım
yemek ayırmak cok ayıp bişidir yiceeesiiinnnAfiyet olsun sana
babaannem yapardı ynı avluda oturyorduk kokusundan kaçardım yemezdim şimdi ölüyorum bumbar diye ama yapan yok dışardan yiyorumAy yememmmmmmm onuda yemmmmemmmmm yemediklerim cogaldi ama hic pismedi bizim evdebizim cevrede onu yiyen hic yok o yemegi nette gorup tanidim
eskiden bende yemezdim şimdi bayıla bayıla gidiyorOnuda yemem
Uyy baba çıkaa
yemek ayırmak cok ayıp bişidir yiceeesiiinnn
hahahah yemekten soguttunuzbabaannem yapardı ynı avluda oturyorduk kokusundan kaçardım yemezdim şimdi ölüyorum bumbar diye ama yapan yok dışardan yiyorum
Aynen yavv hayvanın etinden sütünden yararlanıyozda çöpe atmaya kıyamayanlar her bişeyinden yemek icad etmişler vallahahahah yemekten soguttunuz
O ]İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, böğürtlen reçeli, 3 yesil zeytin
Ara ogun 10:30
Bir muz
Oglen 14:00
Kırmızı bıber domates kavurması
Ekmek
Domates salatalık
Bi parça patateslı börek
Bi parça krep
3 tane hındıstan cevızlı rulo kat
Ara öğün 15:00
Dişçideydımyok
Aksam 17:30
4 yk pılav
4 yk tavuk sote
Ara ogun 21:00
Bir kase uzum
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.4
Haftalık hedef: -700
Hedefe kalan: -700
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 8500
Ana hedefe kalan:3400"
Az yemıssın cnmSabah kahvaltım ama Öglen saat 12de yendi
2yumurtadan Yagsız omlet
3küp peynir
5tane yeşil sivri biber
Ara ögün
Avuç içi kadar kuru dut
Akşam yemegim
1tabak kıymalı bamyaaaaaa
1tane haşlama tavuk but
3çatal karpuz
Spor :2saat eliptik bisiklet
30dk bacak hareketleri
1sürahi dukan birası
1tl su
Ben spora gider 1saat eliptik yapmıştım şimdi 1saat akşam sporu daha yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?