- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.081
Ay bugun bamya sordum21 yasına kadar bende agzıma sürmezdm simdi her sene ananeme aglanıyorum buzluga bamya atsın gidince yeriz diyecok güzel yapar
Partem sen ne zaman dönüyorsun lıstelereBen yazinca grup hareketlendi sankikendimi ovmeye severik bilirsiniz ama ben gelincede sira dayagi geliyo demek oluyo @SekerPancarii
Pazartesinden sonra menulerde yamuk gorursem
Şuraya birAynen yavv hayvanın etinden sütünden yararlanıyozda çöpe atmaya kıyamayanlar her bişeyinden yemek icad etmişler valla
Bu aksam yemegi umarim saat 4 falan degildirSabah kahvaltım ama Öglen saat 12de yendi
2yumurtadan Yagsız omlet
3küp peynir
5tane yeşil sivri biber
Ara ögün
Avuç içi kadar kuru dut
Akşam yemegim
1tabak kıymalı bamyaaaaaa
1tane haşlama tavuk but
3çatal karpuz
Spor :2saat eliptik bisiklet
30dk bacak hareketleri
1sürahi dukan birası
1tl su
Ben spora gider 1saat eliptik yapmıştım şimdi 1saat akşam sporu daha yapıcam
Partem sen ne zaman dönüyorsun lıstelere
Anam bir bamya 20miymis pehAy bugun bamya sordum
2o tl dedıler
Kactım usulca
Gel gell :)kar yagmasini bekliyorum listede olmayinca cok saliyo insan korumak bile zor oluyo
Biraz toparliyim yakinda gelicem insallah
He ya almadımAnam bir bamya 20miymis peh
Gulum elıptık ıyı geldı sana degıl mıSabah kahvaltım ama Öglen saat 12de yendi
2yumurtadan Yagsız omlet
3küp peynir
5tane yeşil sivri biber
Ara ögün
Avuç içi kadar kuru dut
Akşam yemegim
1tabak kıymalı bamyaaaaaa
1tane haşlama tavuk but
3çatal karpuz
Spor :2saat eliptik bisiklet
30dk bacak hareketleri
1sürahi dukan birası
1tl su
Ben spora gider 1saat eliptik yapmıştım şimdi 1saat akşam sporu daha yapıcam
Hee ustune para katar antrkot yirdim oda olmadi tavukHe ya almadım
Iyıkı sevmıyorsun
Mesela onun yerıne sen olsan et alırdın oh miss
Kiz @Gulumse25 misafirden duzenli yapamiyorm 10 15 dk da pestilim cikiyo benim aletmi yorucu anlamadim 1 saat ilk zamanda biraz imkansz senin alet dahami az yorucu ben sasirdimGulum elıptık ıyı geldı sana degıl mı
Valla sendekı bu dısıplınle oyle olursunlilipit bu gelecek yaza bomba gibi girmek istiyorum daha zayif daha fit hem spor hem sıķı diyetle. 2.cocuktan once bu yaz fena degildm ama daha daha dahaaa
Hemde baaaayaa yaz bana yaramiyo cok geziliyo olmuyooo olmuyooGel gell :)
Cok bekleme baya tatıl yaptın
Evett o disiplinle verdim ama o disiplinle devam etmeyeli cok oldu eger etsem bu is biterdi zaten yoruldmm bikmistm yeter okadar dedimValla sendekı bu dısıplınle oyle olursun
Sonra fıt bır gebe
Dpgum spnrasıda gıder hemen
Ay oglun olsa bı tane de
Bnm ıkı numara resmen benımle flort edıyor
Ilk oglum ogle degıldı
Gozlerımın ıcıne bakıp capkın capkın guluyor, bende gulumsuyrm utanıyor yuzunu gogsume kapatıyor, usulca gerı cekılıp yıne bakıyor ben onu seyresıyorsam utanıyor
Cok seker ya
Resmen bana asık bı bebek
Allah allah niye acabaYa bnm aksamları mıdem bulanıyor
Neden oluyor anlamadım gıttı
Evet yorucu olmustur senın ıcın cok guzel sonuc elde etmıssın takdıre şayan masallah sanaaEvett o disiplinle verdim ama o disiplinle devam etmeyeli cok oldu eger etsem bu is biterdi zaten yoruldmm bikmistm yeter okadar dedim
Ama cok simardm bidahaki yaza hem cock gelmeden bitmesi lazim yine guzel bi tatil.planiyla gaza gelirrm allah nasip ederse tabi yarinimiz belli degil.
Rabbim evlatlarimizi korusun herkese nasip etsin insallah.
Bi kizim varya cok istiyodm gercekten bende ona ay ay ay gozlere bak ay ay ay su burna bak diyorum hahahah bi cilve biseyleryagli balli konusuuo anneeeeem ceni cok seviyommmm bi oglanda olsaaa ikisinide tadarimmm ay hic farketmezssss allah nasip eder insallah aratmaz
Masallah kuzunaop kocaman yerime
Ee sizde veriyosunuz iste onumuzde ki yaz hepimiz fitiz kizlaarrrEvet yorucu olmustur senın ıcın cok guzel sonuc elde etmıssın takdıre şayan masallah sanaa
Ins rabbım aratmaz ısteyen herkese verır gonlune gore
Ne güzel yaaa benımde bırde oğlum olsa hayırlısıyla onunda sevgisi ayrııı olur:))Valla sendekı bu dısıplınle oyle olursun
Sonra fıt bır gebe
Dpgum spnrasıda gıder hemen
Ay oglun olsa bı tane de
Bnm ıkı numara resmen benımle flort edıyor
Ilk oglum ogle degıldı
Gozlerımın ıcıne bakıp capkın capkın guluyor, bende gulumsuyrm utanıyor yuzunu gogsume kapatıyor, usulca gerı cekılıp yıne bakıyor ben onu seyresıyorsam utanıyor
Cok seker ya
Resmen bana asık bı bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?