Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu aksam yemegi umarim saat 4 falan degildir

Gulum elıptık ıyı geldı sana degıl mı

Gulum elıptık ıyı geldı sana degıl mı
Kiz @Gulumse25 misafirden duzenli yapamiyorm 10 15 dk da pestilim cikiyo benim aletmi yorucu anlamadim 1 saat ilk zamanda biraz imkansz senin alet dahami az yorucu ben sasirdim salonda hocada 15 dk la baslatmisti merk ettim oda yorucu bi aletti

lilipit bu gelecek yaza bomba gibi girmek istiyorum daha zayif daha fit hem spor hem sıķı diyetle. 2.cocuktan once bu yaz fena degildm ama daha daha dahaaa
Valla sendekı bu dısıplınle oyle olursun
Sonra fıt bır gebe
Dpgum spnrasıda gıder hemen
Ay oglun olsa bı tane de
Bnm ıkı numara resmen benımle flort edıyor
Ilk oglum ogle degıldı
Gozlerımın ıcıne bakıp capkın capkın guluyor, bende gulumsuyrm utanıyor yuzunu gogsume kapatıyor, usulca gerı cekılıp yıne bakıyor ben onu seyresıyorsam utanıyor
Cok seker ya
Resmen bana asık bı bebek

Evett o disiplinle verdim ama o disiplinle devam etmeyeli cok oldu eger etsem bu is biterdi zaten yoruldmm bikmistm yeter okadar dedim
Ama cok simardm bidahaki yaza hem cock gelmeden bitmesi lazim yine guzel bi tatil.planiyla gaza gelirrm allah nasip ederse tabi yarinimiz belli degil.
Rabbim evlatlarimizi korusun herkese nasip etsin insallah.
Bi kizim varya cok istiyodm gercekten bende ona ay ay ay gozlere bak ay ay ay su burna bak diyorum hahahah bi cilve biseyler yagli balli konusuuo anneeeeem ceni cok seviyommmm bi oglanda olsaaa ikisinide tadarimmm ay hic farketmezssss allah nasip eder insallah aratmaz
Masallah kuzunaop kocaman yerime

Evet yorucu olmustur senın ıcın cok guzel sonuc elde etmıssın takdıre şayan masallah sanaa
Ins rabbım aratmaz ısteyen herkese verır gonlune gore

Ne güzel yaaa benımde bırde oğlum olsa hayırlısıyla onunda sevgisi ayrııı olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…