- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.101
Bende onu yazmak için geldim sende mi hamissin yoksaYa bnm aksamları mıdem bulanıyor
Neden oluyor anlamadım gıttı
Bereketli olsun ellerine sağlık ama çok yorucu oluyorAnneme kışlığa başladık pazara gıt domates al belım kopuyorr gozlerım kapanıyor
Yok cnm hamılelıkten degıldırBende onu yazmak için geldim sende mi hamissin yoksabulantı ve baş dönmesi var bende de 3 saattir dönüyor başım
Herşeyi hamilelige yormaya başladımYok cnm hamılelıkten degıldır
O bulantı cok fena
Yanından gecemez
Ins sen hamılesındır
Hosgeldin Z zerdecal_34 aramiza katilmak istiyorsan kurallari okumakla baslayabilirsin 1.sayfada :) sonrada kendini tanit bize :)Arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
Diger takimada yazmissin sadece 1 takimin listesine girebilirsin.Arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
Okadar kotumu olldun yaaa nerde usuttum bu kadarSelam kizlar naptiniz. Ben oksurukten basimi kaldiramiyorumyemekte yiyemiyorum. Tum gun ayran ictim soguk. Icim yaniyormus gibi hissediyorum
Gecmis olsun bebekSelam kizlar naptiniz. Ben oksurukten basimi kaldiramiyorumyemekte yiyemiyorum. Tum gun ayran ictim soguk. Icim yaniyormus gibi hissediyorum
Merhaba hosgeldin :)boyum : 1,74
kilom : 70 kg( ömrümden hiç bukadar kendimi bırakmamıştım. ilk defa olduğum bir kilo (hamilelik kilosu haricinde) doğumdan sonra bile 66 idim.
hedafim : 60 kg
Geçmiş olsun canım hava değişimi mi sebeb oldu acaba dikkat etSelam kizlar naptiniz. Ben oksurukten basimi kaldiramiyorumyemekte yiyemiyorum. Tum gun ayran ictim soguk. Icim yaniyormus gibi hissediyorum
20tl miAy bugun bamya sordum
2o tl dedıler
Kactım usulca
ayy bu kışlık hazırlıklarAnneme kışlığa başladık pazara gıt domates al belım kopuyorr gozlerım kapanıyor
Bende onu yazmak için geldim sende mi hamissin yoksabulantı ve baş dönmesi var bende de 3 saattir dönüyor başım
kuzuuuum hava değişimimi yaramadı sana acaba kiSelam kizlar naptiniz. Ben oksurukten basimi kaldiramiyorumyemekte yiyemiyorum. Tum gun ayran ictim soguk. Icim yaniyormus gibi hissediyorum
ben ski yonetim yapinca grupta kimse kalmiyo neyse onumuze bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?