Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoh arrtik ben biberr salatalik lahana yirim baskada sevmem bamyanin kendisini sevmemki tursusunu napayim
Ayy gecen sene bizim tursunun icine nerden girdiyse bi dene bamya girmiş kiz bi guzel olmus anlatamam çıtırcanak bamyayi cok severim

adamceize bamyada mı yapmıyosn bari ona kadar yap bende işkemde yapamıyorm dokunamıyorm bakamıyorum ama öğrenmem lazım
Kiz iskembeyi bilmemen kadar dogal bisey olamaz ahahahha bende eve sokmuyom hic almiyom iskembeyi bi tek annemin yaptigi kokmuyo bana onu icebiliyom

menün bir harikaa çok beğendim günün menüsü bencee hele spora bittm dibim düştüüü.

bu ne organize bir tablodur :)) harikasınız..
menünüzz biraz karışık bir bir parça yemişssiniz doydunuzmu merak ediyorum. ekmek,krep,börek yerine doyacak kadar güzel yemek yeseydiniz keşke. ama emziren anne menusuymuş özenmeyecek kadar yemek gerekiyor sanırım.

Ay bugun bamya sordum
2o tl dedıler
Kactım usulca
bizde bamye gr la alınır kiloyla ne ettin yaws

afiyet olsun menü harika 5 dilim peynir nasıl yedinizzz maşallah size. lahana sarmamı kabuskamı ona göre prinç hesabı yapalım tek tek prinçlerinizi sayalım. birde albneye takıldım çok kalorili

Merhaba hosgeldin :)
merhaba hoş buldukk

Günaydın kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

vee günaydın son 8

günaydınn neye son 8 gün ay merak ettim

vee günaydın son 8
9 o 9 ama nikaha son 5

Tunaaydinnnnnn tabi coktan kalkmis kahvaltimi yapmis olsamdaaa tunaaaydinnnnnnnnn
çayımı içtim kahvemi içtim üstüne tekrar cay içicem şimdi keyif çayı olcak bu

Bu guzel seranattan sonra gidemem
hee belli evet gidemedindi

Sen iyi sıkılmışın
öf sormaaa terkedilmiş kasaba gibi buralar bu ara bdv de sarmıyo kaldm bi başıma

Kiz iskembeyi bilmemen kadar dogal bisey olamaz ahahahha bende eve sokmuyom hic almiyom iskembeyi bi tek annemin yaptigi kokmuyo bana onu icebiliyom
heps kokuyo

Zaabanaan geldim anca kahve ictim az yicim bugunyihihoihuujjoo anamlara gitmedim dün bugun gidecuhh az yicem hi hiii bamya ye

cok yimen az yiiinn ben bamya yiyom be git parteye de
bayılırımmmmmm eksili ekşiliiiii
Hee bende bayilirim valla ekşicenehh kizim her türlü sebze yiyii çünkü en sevdiğim sebzeler pirasa ve bamyadir ve cok pisiririm alıştı çocuh karnabahar ve brokoliye de bayilirim her sebzeyi seviyom ben heralde yemedigim yoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…