- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.141
he şimdi gördümdü yazdıgını günaydın beybisabaha sabah gülümsettiniz akşam bamye turşu sabah bamye turşu alemsinizzz valla
:))he şimdi gördümdü yazdıgını günaydın beybi
yoosam bamya sevmez misin
sebze bende pek severim önceden hiç yemezdm bamya patlıcan pırasa karnabahar lahana kabak falan hiç ağzıma sürmezdm simdi olsad ayesek modundayımHee bende bayilirim valla ekşicenehhkizim her türlü sebze yiyii çünkü en sevdiğim sebzeler pirasa ve bamyadir ve cok pisiririm alıştı çocuh karnabahar ve brokoliye de bayilirim her sebzeyi seviyom ben heralde yemedigim yoh
keptinin düğününe canımmenün bir harikaa çok beğendim günün menüsü benceehele spora bittm dibim düştüüü.
bu ne organize bir tablodur :)) harikasınız..
menünüzz biraz karışık bir bir parça yemişssiniz doydunuzmu merak ediyorum. ekmek,krep,börek yerine doyacak kadar güzel yemek yeseydiniz keşke. ama emziren anne menusuymuş özenmeyecek kadar yemek gerekiyor sanırım.
bizde bamye gr la alınır kiloyla ne ettin yaws
afiyet olsun menü harika5 dilim peynir nasıl yedinizzz maşallah size. lahana sarmamı kabuskamı ona göre prinç hesabı yapalım tek tek prinçlerinizi sayalım. birde albneye takıldım çok kalorili
merhaba hoş buldukk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınn neye son 8 gün ay merak ettim
heee ay pardon9 o 9ama nikaha son 5
çayımı içtim kahvemi içtim üstüne tekrar cay içicem şimdi keyif çayı olcak bu
hee belli evet gidemedindi
öf sormaaa terkedilmiş kasaba gibi buralar bu ara bdv de sarmıyo kaldm bi başıma
heps kokuyo
Bamya yekeptinin düğününe canım
Bu arada aramıza hoşgeldin bol eksiler
heee ay pardon
Ben bi tek patlicanin yemegini pek sevmem ama közlemesine bayilirimsebze bende pek severim önceden hiç yemezdm bamya patlıcan pırasa karnabahar lahana kabak falan hiç ağzıma sürmezdm simdi olsad ayesek modundayım
neyse olsn 8 9 farketmez 10 dan düştükeptinin düğününe canım
Bu arada aramıza hoşgeldin bol eksiler
heee ay pardon
ben portakallı geçen sene yedim ilk defa bayıldımBen bi tek patlicanin yemegini pek sevmem ama közlemesine bayilirimportakallı zeytinyağli pirasa ennn sevdigim
Litfen bamyaay bayilaaaaacaammmmm
Hee kendi evinde yaparsin bol bolben portakallı geçen sene yedim ilk defa bayıldımbi kere de kendim denedim cok sevdim ama anamlar sevmedi o yüzdn devamını yapamadm bu kış yaparm artık
Tamam yetti artik bence deLitfen bamya
Ohhhhhhh keyifee bak9 o 9ama nikaha son 5
çayımı içtim kahvemi içtim üstüne tekrar cay içicem şimdi keyif çayı olcak bu
hee belli evet gidemedindi
öf sormaaa terkedilmiş kasaba gibi buralar bu ara bdv de sarmıyo kaldm bi başıma
heps kokuyo
Bende gelecumm yaaheee haftaya pazar
bamya kadar daş düşe basınaHee kendi evinde yaparsin bol bolbamya da yiyin
Ahahahhahahhahbamya kadar daş düşe basınaneyse tövbe
yicem tm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?