- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.601
Ayy listemizi paylasmissin kuzum sağol***14. TAKİM 537. ETAP***
lilipit (76.4/76.2/0.2 /%0.26)
Blacksee55 (68.9 / / /%)
Gulumse25(92/ / /%)
Nilar(64.6 / / / %)
14. Takim ortalamasi:%
Kiz 2 hafta deneme suren zaten 3. hafta listedesin simdi birinci cuma gecti haftaya degil sonraki hafta listedesin3 hafta sonra derseniz demorilize oluyor insan yuh yanii yeni ise baslamada bile deneme.suresi genelde 2 hafta yaaa
Ahahhahahhaalakası bilem yok
hoşgeldin canısı bizde tam ne olacak bu ülkenin hali nereye gidiyoruz diye konusuyoduk
Annem trambolinimi eskiciye verip karisiliginda bi legen almış
Canim gittikce kilo verimi azalir cok normal bu hafta cocuklar da hastaydi haftaya daha duzenli yaparsin daha cok giderGunaydin kizlar
Ben 200 gr vermisim. Artik azalmaya basladi iyice
Birazda cocuklarin hastaligiydi oydu buydu ben koyverdim galiba
Isyerinde eski butun kiyafetlerim gayet iyi oluyor
Goreelligimde yaniltiyor beni
Isleri cok siki tutmuyrm sanki
Haftaya daha iyi olmaliyim
Sevindim
ben galiba 1 ay sonra girmiştm listeye kuzu bende torpil istemştim yok demiştiler
ooovvv listelerde hazırlanıyo artık valla cok sanslı kaptanımız
hazır listeyi görünce sevin tm mıSekerPancarii
bebeğim evde hasta varken diyet falan düşünemiyo insan bu hafta dikkatin dagılmştr haftaya toparlarsın
hem sonucta vermişsin
demek -1kg
Gahgahgahgahgahgahh basımıza bu da mi geleeceedii
Valla bende de bi sok etkisi yaratti bu haber gonsusorma gonsuuuu beni şoklara soktu annem
bende bildirim yapayım beni de toktlayın
bu sabah 70,40 çıktım
dün sabah 69,90 çıkmıştım oysaki
dün balık kızartma yedim patis ve patlıcan da vardı az yedim onlardan üstüne de 1 fincan sütlü nescafe ve çikilota yedim
yoogg yoogggg sen açken bende açtım bilmiyin sen bende aç uyudum ama öncesinde güzel doydum valla çok uzun zamandır böyle yemiyordum bende genelde 69,40 69,90 arası gittim bu hafta bugün birden fırladıPersembe demek açlık demek bunu nasil yaparsin listede olmasak bile açlık kardesligi yapacuhh bende kilo veriyom iste gr gr hic umduğum gibi olmadi oysaki 1 kilo gider diye ummuştum dün 56.3 düm bugun 55.8 açlıktan ölmüştüm aksam uyurkene sen tokken ben aç iken
Sok yaptin yaniyoogg yoogggg sen açken bende açtım bilmiyin sen bende aç uyudum ama öncesinde güzel doydum valla çok uzun zamandır böyle yemiyordum bende genelde 69,40 69,90 arası gittim bu hafta bugün birden fırladınormalde de adet günüm adette olmadım inşallah haftasonu da olmam
Genel kurallar boyle biz degistiremiyoruz. hepimiz bu sekilde girdik listeye3 hafta sonra derseniz demorilize oluyor insan yuh yanii yeni ise baslamada bile deneme.suresi genelde 2 hafta yaaa
Uzulme canim bazen boyle olabilir herzaman vereceksin diye birsey yok sen gayet iyi besleniyosun takilma lutfen zamanla yiyerek cok guzel ilerliyosun.Gunaydin kizlar
Ben 200 gr vermisim. Artik azalmaya basladi iyice
Birazda cocuklarin hastaligiydi oydu buydu ben koyverdim galiba
Isyerinde eski butun kiyafetlerim gayet iyi oluyor
Goreelligimde yaniltiyor beni
Isleri cok siki tutmuyrm sanki
Haftaya daha iyi olmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?