Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim gittikce kilo verimi azalir cok normal bu hafta cocuklar da hastaydi haftaya daha duzenli yaparsin daha cok gider

Sevindim

bende bildirim yapayım beni de toktlayın
bu sabah 70,40 çıktım
dün sabah 69,90 çıkmıştım oysaki
dün balık kızartma yedim patis ve patlıcan da vardı az yedim onlardan üstüne de 1 fincan sütlü nescafe ve çikilota yedim

Persembe demek açlık demek bunu nasil yaparsin listede olmasak bile açlık kardesligi yapacuhh bende kilo veriyom iste gr gr hic umduğum gibi olmadi oysaki 1 kilo gider diye ummuştum dün 56.3 düm bugun 55.8 açlıktan ölmüştüm aksam uyurkenesen tokken ben aç iken

yoogg yoogggg sen açken bende açtım bilmiyin sen bende aç uyudum ama öncesinde güzel doydum valla çok uzun zamandır böyle yemiyordum bende genelde 69,40 69,90 arası gittim bu hafta bugün birden fırladı normalde de adet günüm adette olmadım inşallah haftasonu da olmam

Sok yaptin yani sok severik listede degilken
Ayy ni guzelllll hadi insallah olmazsin

3 hafta sonra derseniz demorilize oluyor insan yuh yanii yeni ise baslamada bile deneme.suresi genelde 2 hafta yaaa
Genel kurallar boyle biz degistiremiyoruz. hepimiz bu sekilde girdik listeye
gruba uyum saglanirsa o surede aliyoruz. Beslenmeye dikkat etmeyeni ya da aktif olmayanin sureci daha da uzuyor. Bu hep boyleydi yani.
Mesela persembe gunleri burda kimse pide yemez yiyemez grubun motivasyonu duser hemde yuzdemiz duser

Uzulme canim bazen boyle olabilir herzaman vereceksin diye birsey yok sen gayet iyi besleniyosun takilma lutfen zamanla yiyerek cok guzel ilerliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…