Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizz naptin ettin yedin mi pideyi
Hemidee persembe :)

ay hiç sormaa ama akşam yemedim birşey sayılır gece acıktım uyuyamadım midemin ağrısından gece3 dolabın önünde dolandım durdum kaşar kesitm geri koydumm 1 bardak su içtim yatımmm
Kiz 2 hafta deneme suren zaten 3. hafta listedesin simdi birinci cuma gecti haftaya degil sonraki hafta listedesin
pekiiii öyleee olsunnnn

alışıcağım yaaa niye kızıyorsunuzkiiii öküz gibi yiyen biri var karşınızdaaaa ömrümde görmediğim bir kilodayımmm yavaş yavaş

*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

bu bilgileri benmi saklayacağım sizmi tkaip ediyorsunuz
Bu listeyi alıntı yapacaksin canim sonra ben güncel kilonu yazdim sen simdiki kilonu yazacaksin örnek:
Mihracee( 70 / 69,5/ 0.5/% )
Simdi yüzde hesaplama zamani onu da şöyle yapiyoruz

70-69,5= 0,5
0,5x100=50
50/70=0,714 virgülden sonraki üçüncü rakam 5 den küçük oldugu icin yüzden 0,71 canim eger 3. rakam 5 ve üstü olsaydi 0,72 olurdu) bildirimini boyle hesaplayip yazicaksin

Yani mihracee(70/69,5/0,5/%0,71) hadi yap

haftaya başlangıç kilomu bu haftanın bildirim kilosunumu (69,5) mu yapacağım yoksa diyete başladığım 70 kg mı
Yok senin başlangıç kilon buraya geldigin gün belirttigin kilo canim kiz sen daha once yarışmışsın nasil bilmezsin

tutsam boğazımı çabuk veririmde iş tutmakta teşekkürlr
Dün pide yedigini gormedim sanma diyette pideye yer yoh ama az da yeme saglikli seylerden guzelce doyur karnini gercekten saglikli beslenerek verilen kilolar daha saglam oluyo

Yok senin başlangıç kilon buraya geldigin gün belirttigin kilo canim kiz sen daha once yarışmışsın nasil bilmezsin
bizim başkan kendi yapıyordki yaaaa
birde 2011 yılındaydııııııı
Dün pide yedigini gormedim sanma diyette pideye yer yoh ama az da yeme saglikli seylerden guzelce doyur karnini gercekten saglikli beslenerek verilen kilolar daha saglam oluyo

bizim başkan kendi yapıyordki yaaaa

Bu arada ne kadar oldu sen yarışalı canim onu sormayi unuttum ve nasil ayrildin gruptan diskalifiye mi oldun kendin mi ayrildin mezun mu oldun hadiii bildirimini listeye yap ben asla dokunmam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…