- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.621
Kizz naptin ettin yedin mi pideyi
Hemidee persembe :)
Kiz 2 hafta deneme suren zaten 3. hafta listedesin simdi birinci cuma gecti haftaya degil sonraki hafta listedesin
Genel kurallar boyle biz degistiremiyoruz. hepimiz bu sekilde girdik listeye
gruba uyum saglanirsa o surede aliyoruz. Beslenmeye dikkat etmeyeni ya da aktif olmayanin sureci daha da uzuyor. Bu hep boyleydi yani.
Mesela persembe gunleri burda kimse pide yemez yiyemez grubun motivasyonu duser hemde yuzdemiz duser
Kuzum bak aaylar listesi attim daha yeni oraya yapicaksin bildiriminikızlar fotomu paylaşıyoruzzz
bu bilgileri benmi saklayacağım sizmi tkaip ediyorsunuz*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede
Bu listeyi alıntı yapacaksin canim sonra ben güncel kilonu yazdim sen simdiki kilonu yazacaksin örnek:bu bilgileri benmi saklayacağım sizmi tkaip ediyorsunuz
Salindan cumaya gayet guzel bi sonuc canim69,5 sabah itibariyle
Evet canim gözümüz topikte olsun 4 kisi daha çağırsak yeter
tutsam boğazımı çabuk veririmde iş tutmakta teşekkürlrSalindan cumaya gayet guzel bi sonuc canim
Olmadi kizkilo bildirimim [(70-69,5) / 70] x 100 =0,71
Yok senin başlangıç kilon buraya geldigin gün belirttigin kilo canim kiz sen daha once yarışmışsın nasil bilmezsinhaftaya başlangıç kilomu bu haftanın bildirim kilosunumu (69,5) mu yapacağım yoksa diyete başladığım 70 kg mı
Dün pide yedigini gormedim sanmatutsam boğazımı çabuk veririmde iş tutmakta teşekkürlr
bizim başkan kendi yapıyordki yaaaaYok senin başlangıç kilon buraya geldigin gün belirttigin kilo canim kiz sen daha once yarışmışsın nasil bilmezsin
Dün pide yedigini gormedim sanmadiyette pideye yer yoh ama az da yeme saglikli seylerden guzelce doyur karnini gercekten saglikli beslenerek verilen kilolar daha saglam oluyo
evet şok olduSok yaptin yanisok severik listede degilken
Ayy ni guzelllll hadi insallah olmazsin
Bu arada ne kadar oldu sen yarışalı canim onu sormayi unuttum ve nasil ayrildin gruptan diskalifiye mi oldun kendin mi ayrildin mezun mu oldunbizim başkan kendi yapıyordki yaaaa
HayirMihracee (70/69,5/0,5/%0,71 yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede
oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?