Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/69,5/0,5/%0,71 yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

çin işkencesi yapıyonuz haaaaaaaa durduğummm yerdeee kalori yaktım sayende
Bi kere yapinca alışıyosun
simdi olmus

Valla bende de bi sok etkisi yaratti bu haber gonsu
Hani diyetteyim ya gece ruyamda ayy bi yemek yiyodum dürümler pideler bi gorsen doymak bilmiyodum surekli yiyodum
ne yiyon o kadar tut su bogazını görmedim sanma kilonu
bnde pazartesiden bu yana almışım 54.2 olmuşum 53.7 ydim

yesss bencedeeee bende takip ederim vakit buldukcaaa

haftaya başlangıç kilomu bu haftanın bildirim kilosunumu (69,5) mu yapacağım yoksa diyete başladığım 70 kg mı
kafanda deli sorular
heyecanla takip ettim liste işini yapabilcekmisin diye ama yaptın kuzu bravo gülümse de senin gibi bayaaa ugrastıydı

Rüyamizda da mi yemiyeh artik buldum yöntemi aç yatip ruyamda yemek yicem iyi oluyo ayy ben naptimm oyle dimi yaa hic 56 olmamistim neyse başladım 52 olacam 52 53 arasi gidip gelecem sende 55 e yaklasiyon

ilkte cidden zor bi iş bu listeyi cözmek

Rüyamizda da mi yemiyeh artik buldum yöntemi aç yatip ruyamda yemek yicem iyi oluyo ayy ben naptimm oyle dimi yaa hic 56 olmamistim neyse başladım 52 olacam 52 53 arasi gidip gelecem sende 55 e yaklasiyon
he rüyanda mı yedindi tm o zaman
56 ney yaaa hani kuruydun sen hani inceciktin hani en zayıf sendin
55e değil 53e yaklaşıyorum ben bozma moralimi

ilkte cidden zor bi iş bu listeyi cözmek

he rüyanda mı yedindi tm o zaman
56 ney yaaa hani kuruydun sen hani inceciktin hani en zayıf sendin
55e değil 53e yaklaşıyorum ben bozma moralimi
Hee kiz sen normalde mi yedim sandinn diyom ya açlıktan midem delinerek yattim da ruyamda yedim diye gaz o dedim sana bah gidiyo bende 54 e ineydim 53 olaydim 52 de galaydim

Son düzenleme:
Muharrem ayindayiz bu ne demek oluyo Aşureeeeeeee herkesin bir kase hakki var demedi demeyin o da öğün yerine ogle yemegi yerine çünkü cok kalorili bende yapacam aşure bek guzel yaparim kendimize accik ayırıp hepsini dağıtacam

mihracee ne kadar oldu sen yarışalı canim onu sormayi unuttum ve nasil ayrildin gruptan diskalifiye mi oldun kendin mi ayrildin mezun mu oldun

Hee kiz sen normalde mi yedim sandinn diyom ya açlıktan midem delinerek yattim da ruyamda yedim diye gaz o dedim sana bah gidiyo bende 54 e ineydim 53 olaydim 52 de galaydim
hee 1 1 verebilcen mi bakam öle dediğin gibi

ayy asureeeee
evimde mevlut okutayım bari ben asure dagıtırım hem de bereket için okunmş olur evde bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…