- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.641
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzHayiradaylar listesi yazan yeri silme
Liste benim daha yeni attigim gibi gorunmelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bi kere yapinca alışıyosunçin işkencesi yapıyonuz haaaaaaaadurduğummm yerdeee kalori yaktım sayende
simdi olmus*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/69,5/0,5/%0,71 yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
ne yiyon o kadar tut su bogazını görmedim sanma kilonuValla bende de bi sok etkisi yaratti bu haber gonsu
Hani diyetteyim ya gece ruyamda ayy bi yemek yiyodum dürümler pideler bi gorsen doymak bilmiyodum surekli yiyodum
bende bildirim yapayım beni de toktlayın
bu sabah 70,40 çıktım
dün sabah 69,90 çıkmıştım oysaki
dün balık kızartma yedim patis ve patlıcan da vardı az yedim onlardan üstüne de 1 fincan sütlü nescafe ve çikilota yedim
yesss bencedeeee bende takip ederim vakit buldukcaaa
kafanda deli sorularhaftaya başlangıç kilomu bu haftanın bildirim kilosunumu (69,5) mu yapacağım yoksa diyete başladığım 70 kg mı
kafanda deli sorular
heyecanla takip ettim liste işini yapabilcekmisin diye ama yaptın kuzu bravo gülümse de senin gibi bayaaa ugrastıydı
Rüyamizda da mi yemiyehne yiyon o kadar tut su bogazını görmedim sanma kilonu
bnde pazartesiden bu yana almışım 54.2 olmuşum 53.7 ydim
yesss bencedeeee bende takip ederim vakit buldukcaaa
kafanda deli sorular
heyecanla takip ettim liste işini yapabilcekmisin diye ama yaptın kuzu bravo gülümse de senin gibi bayaaa ugrastıydı
ilkte cidden zor bi iş bu listeyi cözmek
he rüyanda mı yedindi tm o zamanRüyamizda da mi yemiyehartik buldum yöntemi aç yatip ruyamda yemek yicem iyi oluyo ayy ben naptimm oyle dimi yaa hic 56 olmamistim neyse başladım 52 olacam 52 53 arasi gidip gelecem sende 55 e yaklasiyon
Hee kiz sen normalde mi yedim sandinnilkte cidden zor bi iş bu listeyi cözmek
he rüyanda mı yedindi tm o zaman
56 ney yaaa hani kuruydun sen hani inceciktin hani en zayıf sendin
55e değil 53e yaklaşıyorum ben bozma moralimi
Gunaydin canim hayirli cumalarGününüz hayır CUMAMIZ mübarek olsun canlarrrrr günaydınnnnnnnnlarrrrr
1 haftada liste eğitimi vermeli yaaa bu ne böleeeeilkte cidden zor bi iş bu listeyi cözmek
gülme kızzzz bende sendenmişim zati
hee 1 1 verebilcen mi bakam öle dediğin gibiHee kiz sen normalde mi yedim sandinndiyom ya açlıktan midem delinerek yattim da ruyamda yedim diye gaz o dedim sana bah gidiyo bende 54 e ineydim 53 olaydim 52 de galaydim
ayy asureeeeeMuharrem ayindayizbu ne demek oluyo Aşureeeeeeee herkesin bir kase hakki var demedi demeyin o da öğün yerine ogle yemegi yerine çünkü cok kalorili bende yapacam aşure bek guzel yaparim kendimize accik ayırıp hepsini dağıtacam
1 haftada liste eğitimi vermeli yaaa bu ne böleeee
gülme kızzzz bende sendenmişim zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?