Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee 1 1 verebilcen mi bakam öle dediğin gibi

ayy asureeeee
evimde mevlut okutayım bari ben asure dagıtırım hem de bereket için okunmş olur evde bi
1 gunde 500 gr indi haftaya 54 düm gör sen tabi haftasonu 56 olmazsam geri pardon olmucam tabisi
Kendi evinde mi okutacan her iyi olar

Bende yapıcam eşim çok istiyo bu sene yapmıycaktım dayanamam yerim diye 1kase hakkım varmış koklaya koklaya yerim o halde
Bitmesin çoooook seviyom m yaa

mihracee ne kadar oldu sen yarışalı canim onu sormayi unuttum ve nasil ayrildin gruptan diskalifiye mi oldun kendin mi ayrildin mezun mu oldun
2011 yılında girmiştim yanlış hatırlamıyorsam ozaman mezun olmuştum. geçen senelerde girdim birdaha ama oradan ben çıktım yani ilgilenmedim grupla diskalifiye olmuşumdur. çünkü grup çok cansızdı hareket yoktu menü paylaşmıyordu kimse bende devam etmediydim. bu 3. olacak

Kız gecen sene yaptım ben kaç tane yedığımı bılemedım sabah oğle akşam ara sıcak ara soğuk :))) çok guzel bırşey yaaa

Diskalifiye olan bir daha listeleregiremiyo bunu bi araştirmam lazim diskalifiye listesine bi bakiyim ismin var mi kuzum varsa eger 3. haftanda bi oylama baslaticam eger kurallara uyup guzel bi sekilde uyum saglarsan duzenli gelirsen ki geliyosun simdilik boyle giderse oylamaya sunucam paylasim alanindaki diger kaptanlar itiraz etmezse geri listeye girebilirsin

hafta sonu nere gidiyon gene yemicksn yetti gari ala ala bi hal oldun ver artık geri
hee evimde okutaym diyom cesaret edebilirsem

kolay gele
Biyere gitmiyom haftasonu olunca bana bi gevseme geliyo noluyosa ama yimicem tutacam kendimi hee bek iyi olar okut

mihracee ► 299 ► Sebebi belirtilmemiş
yes beybi disskalifiye listesinde ne yazık kiii

Bende yapıcam eşim çok istiyo bu sene yapmıycaktım dayanamam yerim diye 1kase hakkım varmış koklaya koklaya yerim o halde
Bitmesin çoooook seviyom m yaa
Yap canim bereket olur evde iyi olur kendinize ayir kalani ver evde cok olmayinca yiyemiyo insan

yemek saati geldi ay cok sevindirik oıldum su an
pide ye pideee

ahaha ahaha ciddenmi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
tamam şekerim sorun değil. ama bildiğim kadarıyla diskalifeye olununca 6 ay giremiyorsun listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…