- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.661
1 gunde 500 gr indi haftaya 54 düm gör senhee 1 1 verebilcen mi bakam öle dediğin gibi
ayy asureeeee
evimde mevlut okutayım bari ben asure dagıtırım hem de bereket için okunmş olur evde bi
Resim atmışsın ona güldüm kuzum1 haftada liste eğitimi vermeli yaaa bu ne böleeee
gülme kızzzz bende sendenmişim zati
Bende yapıcam eşim çok istiyo bu sene yapmıycaktım dayanamam yerim diye 1kase hakkım varmış koklaya koklaya yerim o haldeMuharrem ayindayizbu ne demek oluyo Aşureeeeeeee herkesin bir kase hakki var demedi demeyin o da öğün yerine ogle yemegi yerine çünkü cok kalorili bende yapacam aşure bek guzel yaparim kendimize accik ayırıp hepsini dağıtacam
hafta sonu nere gidiyon gene1 gunde 500 gr indi haftaya 54 düm gör sentabi haftasonu 56 olmazsam geri pardon olmucam tabisi
Kendi evinde mi okutacan her iyi olar
kolay geleBen gidiyom az temizlik yapacim
2011 yılında girmiştim yanlış hatırlamıyorsam ozaman mezun olmuştum. geçen senelerde girdim birdaha ama oradan ben çıktım yani ilgilenmedim grupla diskalifiye olmuşumdur. çünkü grup çok cansızdı hareket yoktu menü paylaşmıyordu kimse bende devam etmediydim.mihracee ne kadar oldu sen yarışalı canim onu sormayi unuttum ve nasil ayrildin gruptan diskalifiye mi oldun kendin mi ayrildin mezun mu oldun
benim aceliiğime geldi vallaben uzun süre karsıdan izlemiştim takımları sırf bu yüzde hesabı yüzünden
kolay gelsin canımBen gidiyom az temizlik yapacim
ay inanmıyor başkanlar bizee resim at demişlerdiResim atmışsın ona güldüm kuzum
yemek saati geldibenim aceliiğime geldi valla
kolay gelsin canım
ay inanmıyor başkanlar bizee resim at demişlerdi
Kız gecen sene yaptım ben kaç tane yedığımı bılemedım sabah oğle akşam ara sıcak ara soğuk :))) çok guzel bırşey yaaaMuharrem ayindayizbu ne demek oluyo Aşureeeeeeee herkesin bir kase hakki var demedi demeyin o da öğün yerine ogle yemegi yerine çünkü cok kalorili bende yapacam aşure bek guzel yaparim kendimize accik ayırıp hepsini dağıtacam
2011 yılında girmiştim yanlış hatırlamıyorsam ozaman mezun olmuştum. geçen senelerde girdim birdaha ama oradan ben çıktım yani ilgilenmedim grupla diskalifiye olmuşumdur. çünkü grup çok cansızdı hareket yoktu menü paylaşmıyordu kimse bende devam etmediydim.bu 3. olacak
Biyere gitmiyom haftasonu olunca bana bi gevseme geliyo noluyosahafta sonu nere gidiyon geneyemicksn yetti gari ala ala bi hal oldun ver artık geri
hee evimde okutaym diyom cesaret edebilirsem
kolay gele
Ayy gecen sene bende oyle yaptim giz cok seviyomKız gecen sene yaptım ben kaç tane yedığımı bılemedım sabah oğle akşam ara sıcak ara soğuk :))) çok guzel bırşey yaaa
mihracee ► 299 ► Sebebi belirtilmemişDiskalifiye olan bir daha listelere giremiyo bunu bi araştirmam lazim diskalifiye listesine bi bakiyim ismin var mi kuzum varsa eger 3. haftanda bi oylama baslaticam eger kurallara uyup guzel bi sekilde uyum saglarsan duzenli gelirsen ki geliyosun simdilik boyle giderse oylamaya sunucam paylasim alanindaki diger kaptanlar itiraz etmezse geri listeye girebilirsin
Yap canim bereket olur evde iyi olur kendinize ayir kalani ver evde cok olmayinca yiyemiyo insanBende yapıcam eşim çok istiyo bu sene yapmıycaktım dayanamam yerim diye 1kase hakkım varmış koklaya koklaya yerim o halde
Bitmesin çoooook seviyom m yaa
mihracee ► 299 ► Sebebi belirtilmemiş
yes beybi disskalifiye listesinde ne yazık kiii
adı hafta sonu diyedirBiyere gitmiyom haftasonu olunca bana bi gevseme geliyo noluyosaama yimicem tutacam kendimi hee bek iyi olar okut
saat 12 nollmuşş ben bu saatte gidiyom yemegee
pide ye pideeeyemek saati geldiay cok sevindirik oıldum su an
ahaha ahaha ciddenmi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışDiskalifiye olan bir daha listelere giremiyo bunu bi araştirmam lazim diskalifiye listesine bi bakiyim ismin var mi kuzum varsa eger 3. haftanda bi oylama baslaticam eger kurallara uyup guzel bi sekilde uyum saglarsan duzenli gelirsen ki geliyosun simdilik boyle giderse oylamaya sunucam paylasim alanindaki diger kaptanlar itiraz etmezse geri listeye girebilirsin
bence de oylamayala halledilir bu iş
mihracee sen devam et canim eger istikrarlı olursan guzel devam edersen oylamam yapip aldiririm seni listeye
pazar yicem ben pide o güne saklıyompide ye pideee
peki
mihracee sen devam et canim eger istikrarlı olursan guzel devam edersen oylamam yapip aldiririm seni listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?