- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.681
Hee pazartesi de bi diyet mood geliyo bagaadı hafta sonu diyedirperşembe gelse ya o gevseme sıkıyosa
saat 12 nollmuşş ben bu saatte gidiyom yemegee
zabaaan körü kalkıyoz herhalde acıkıyoz demiiii
bence de oylamayala halledilir bu iş
pazar yicem ben pide o güne saklıyomceyiz sermede pide yaptırcakmş kp
Evet kuzum 6 ay olmadi mi sen diskalifiye olalipide ye pideee
ahaha ahaha ciddenmi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
tamam şekerim sorun değil. ama bildiğim kadarıyla diskalifeye olununca 6 ay giremiyorsun listeye
aynen oyle yeni azimli kanlara ihtiyacimiz varEvet canim gözümüz topikte olsun 4 kisi daha çağırsak yeter
Hee cok azaldik gıaynen oyle yeni azimli kanlara ihtiyacimiz var
Evet kuzum 6 ay olmadi mi sen diskalifiye olaliolsun olmadiysa bile sen zayiflamaya devam edersin burda zaten onemli olan liste degil kurallara uyup disiplinli sekilde zayiflarsin yine de
Oolsunnnndu biz senle aliskinizHee cok azaldik gı
Kuzu sen balıkesirlimisin manisalımı İzmirlimi beya diye onlar konuşuyo da ben peki merak ettim diiii gızzzz senn baya pozitif geldin baaa sevindirik oldum
1arkadaş benim gelecek ona göre kişi alımı yapın kuzum sonra dışarda kalmasın kış geliyo üşürrr benim arkidişşşaynen oyle yeni azimli kanlara ihtiyacimiz var
Bayılıyorummya bende çok güzel bışey.ıyıde sut yapıyor:)) bu senede yaparım inşAyy gecen sene bende oyle yaptim giz cok seviyom
HeeOolsunnnndu biz senle aliskiniz
1arkadaş benim gelecek ona göre kişi alımı yapın kuzum sonra dışarda kalmasın kış geliyo üşürrr benim arkidişşş
O zaman 3. Hafta başlatırım oylamayi kuzum1 yıldna fazla olmuştur canım. ama dur bakayım yalancı duruma düşmeyeyim geçmiş iletilerimi bulabilrsem. bakayım canım.
şuanda çok istekliyim. sizin etkiniz çok ama sayfa açtığımda sürkeli online birilerinin olması beni motive ediyor. bıraktığım gurp öyle değildi kimse yoktu menü yamzıyorlardı falan 3-4 gün devam etmiştim bıraktım belki listeye bile almadılardı beni 3 hafta kuralı kadar durmadım çünkü
Bende 8. Takimdan mezun oldum 55 kiloyla sonra buraya kaptan olarak geldim
Canta koy isminin yanina tut arkadasinin yerini1arkadaş benim gelecek ona göre kişi alımı yapın kuzum sonra dışarda kalmasın kış geliyo üşürrr benim arkidişşş
Evet yaa cok lezzetli cok da faydali ama guzel de kilo yapiyoBayılıyorummya bende çok güzel bışey.ıyıde sut yapıyor:)) bu senede yaparım inş
Yine ben vardim yazikHeeaklima ilk kaptaligi bıraktığımda yaptigim yilmaz morgul espirileri geldi artik hic oyle kaliteli espiriler yapmiyom
Ne zaman geliyo?1arkadaş benim gelecek ona göre kişi alımı yapın kuzum sonra dışarda kalmasın kış geliyo üşürrr benim arkidişşş
Bi tek sahit sen varsinYine ben vardim yazik
pazartesi diğer adıyla diyet başlangıc günüHee pazartesi de bi diyet mood geliyo bagaama bu haftasonu yemek yok haketmedim ruyamda yerim ama ona kimse karışamaz
Hee pilav makarna ye de 55 ol
ay yerim valllaaaaa düğünden sonra başlıcam bn diete siz bana bakmayın bnm yaptıklarımıda yapmayınsize güveniyorummmmmm kimim varki sizden başka grupta acıtasyona bağladım :))
heheh yaşasın kötülük rakip eledim bak
kızz yeme şaka yaptımmm beyaaaa sen ayran iç gelin kısmı yemezz süzülürrr
Canta koy isminin yanina tut arkadasinin yerinisuper espiri yaparim haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?