Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

adı hafta sonu diyedir perşembe gelse ya o gevseme sıkıyosa

saat 12 nollmuşş ben bu saatte gidiyom yemegee
zabaaan körü kalkıyoz herhalde acıkıyoz demiiii
Hee pazartesi de bi diyet mood geliyo baga ama bu haftasonu yemek yok haketmedimruyamda yerim ama ona kimse karışamaz
Hee pilav makarna ye de 55 ol

bence de oylamayala halledilir bu iş
pazar yicem ben pide o güne saklıyom ceyiz sermede pide yaptırcakmş kp

size güveniyorummmmmm kimim varki sizden başka grupta acıtasyona bağladım :))
heheh yaşasın kötülük rakip eledim bak
kızz yeme şaka yaptımmm beyaaaa sen ayran iç gelin kısmı yemezz süzülürrr

pide ye pideee

ahaha ahaha ciddenmi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
tamam şekerim sorun değil. ama bildiğim kadarıyla diskalifeye olununca 6 ay giremiyorsun listeye
Evet kuzum 6 ay olmadi mi sen diskalifiye olali olsun olmadiysa bile sen zayiflamaya devam edersin burda zaten onemli olan liste degil kurallara uyup disiplinli sekilde zayiflarsin yine de

Evet kuzum 6 ay olmadi mi sen diskalifiye olali olsun olmadiysa bile sen zayiflamaya devam edersin burda zaten onemli olan liste degil kurallara uyup disiplinli sekilde zayiflarsin yine de

1 yıldna fazla olmuştur canım. ama dur bakayım yalancı duruma düşmeyeyim geçmiş iletilerimi bulabilrsem. bakayım canım.
şuanda çok istekliyim. sizin etkiniz çok ama sayfa açtığımda sürkeli online birilerinin olması beni motive ediyor. bıraktığım gurp öyle değildi kimse yoktu menü yamzıyorlardı falan 3-4 gün devam etmiştim bıraktım belki listeye bile almadılardı beni 3 hafta kuralı kadar durmadım çünkü

O zaman 3. Hafta başlatırım oylamayi kuzum
14 kasım 2016 8.takıma girmişim 1 yıl olmak üzere hehe 6 ayı geçmiş yani.
SekerPancarii
Bende 8. Takimdan mezun oldum 55 kiloyla sonra buraya kaptan olarak geldim sonra geldim 57 kiloya çıkınca hizimi alamayip 52yle bi de burdan mezun oldum

Hee pazartesi de bi diyet mood geliyo baga ama bu haftasonu yemek yok haketmedimruyamda yerim ama ona kimse karışamaz
Hee pilav makarna ye de 55 ol
pazartesi diğer adıyla diyet başlangıc günü
bulgur pilavı yidim
size güveniyorummmmmm kimim varki sizden başka grupta acıtasyona bağladım :))
heheh yaşasın kötülük rakip eledim bak
kızz yeme şaka yaptımmm beyaaaa sen ayran iç gelin kısmı yemezz süzülürrr
ay yerim valllaaaaa düğünden sonra başlıcam bn diete siz bana bakmayın bnm yaptıklarımıda yapmayın

Canta koy isminin yanina tut arkadasinin yerini super espiri yaparim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…