- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.701
Cok espirikliyim bugunpazartesi diğer adıyla diyet başlangıc günü
bulgur pilavı yidim
ay yerim valllaaaaa düğünden sonra başlıcam bn diete siz bana bakmayın bnm yaptıklarımıda yapmayın
Bi tek sahit sen varsinanlat nasil gulerdin espirilerime
Boyle gülmezdin yalan soyleme
bnm cok işim var gidiyomCok espirikliyim bugunbu daha baslangic
Ben gidiyorm baybayBoyle gülmezdin yalan soylemeahahhahajah
bnm cok işim var gidiyom
Nolur gitmeyinBen gidiyorm baybay
bnm cok işim var gidiyom
Dur sözlü espiri kesmedi beniBen gidiyorm baybay
Nolur gitmeyindurun o zaman gitmeden bi morgül espirisi patlatiyim GÖZLERİNİN HASTASIYIM DOĞUM GÜNÜ PASTASIYIM.ÇOK TATLIYIM ÇOK******* ayy bu ne yaa
Videoyu izle favorim
cok şükür ki bilgisayarmda youtube engelliVideoyu izle favorimhastasiyiizz deddeeee ahahahhaha ayy kendimden soğudum yeminle
Tühh ya kaçırdın espirilericok şükür ki bilgisayarmda youtube engellicok şükür ya rabbiiimmm
o may gatTühh ya kaçırdın espirileridur bi tanesini yapiyim ben sana beni cekemeyen anten taksin çeken uydu bu da bana uydu ahahahaha
O zaman 3. Hafta başlatırım oylamayi kuzum
Bende 8. Takimdan mezun oldum 55 kiloyla sonra buraya kaptan olarak geldimsonra geldim 57 kiloya çıkınca hizimi alamayip 52yle bi de burdan mezun oldum
ay yerim valllaaaaa düğünden sonra başlıcam bn diete siz bana bakmayın bnm yaptıklarımıda yapmayın
Düşünceli arkidişim benimmmmmısafıre yenı yorgan çıkarırız :)))
bn mezun oldum şekerim haziran ayında aldm diplomamı 53.5 lene azim amma yaaaa bende 60 ile mezun olcammm inş.
sen düğünden sonra izinlimisin bakimm şeker
1hafta sonra gelir inş ilaç kullandı gebelik olmazsa guruba katılacak canımNe zaman geliyo?
sabahları hep aynı gliba peki öğlede niye salata yogurt türü şeyler yok kuzuss tok tutcak az kalorili seylerde alsan anına bnce güzel olurrrrrrmenümü yazıyorummmmmmmmmmmmmm
sabah 1 kase cornflakes cevizli bademli kuru üzümlü
öğlen yarım kase çorba, 1 biber dolması
akşam 4-5 kaşık patates oturtma 1 kase cacık
ara 1 elma
Görüşürüz canim hadi öptümo may gatbazıları candır bazıları deterjandır
wuuuuuu süpersin korumadasın ozaman.bn mezun oldum şekerim haziran ayında aldm diplomamı 53.5 le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?