Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümü yazıyorummmmmmmmmmmmmm
sabah 1 kase cornflakes cevizli bademli kuru üzümlü
öğlen yarım kase çorba, 1 biber dolması
akşam 4-5 kaşık patates oturtma 1 kase cacık
ara 1 elma
Dolmanin yanina yogurt ekleyebilirdin kuzum aksam patates oturtma ama o kizartma yime ondan baska yemek seçeneğin yok mu ki

sabahları hep aynı gliba peki öğlede niye salata yogurt türü şeyler yok kuzuss tok tutcak az kalorili seylerde alsan anına bnce güzel olurrrrrr
bu ara böyle maalesef işin tuhafı ne biliyormusun eşime kahvaltı hazırlıyorum oğluma hazırlıyorum ben yapmıyorum
öğlen ortada salata vardı ama 2-3 çatal yedim okadar. sulu yemek yapan restoranda yedim yemeğimi valla nasıl bukadarla çıktım bilmiyorum

Görüşürüz canim hadi öptüm
nası oluyomş dur dahaaaaa
13. burccc erol büyükburcccccccc

wuuuuuu süpersin korumadasın ozaman.
aynen beybi korumadaym +1kilo aldım işte arada 2 oluyo fln ama düğünden sonra döncem tekrar listeye

nası unutursunnnnn sen yok muydun o zamanlar kuzussss yurt dısına cıktı şimdi okul için o yüzden izinli

Salatani yogurdunu falan da soyle yanina kiz daha tok olursun

Burda espirileri sadece ben yaparim seni kitap gibi okurum ben yine bildiğimi okurum

Dolmanin yanina yogurt ekleyebilirdin kuzum aksam patates oturtma ama o kizartma yime ondan baska yemek seçeneğin yok mu ki
dolmanın üzerine 1 kaşık sulandırlmış yoğurt dökmüşlerdi
akşam patates oturtma kızartma değil patatesleri önden üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı ile harmanlayıp fırınladım. kızartmadım canım
dün akşam yaptım yemeğimi normalde yanına çorba pilav falanda yaparım ama diyetteyim yapmayım olursa yerim

Hmmm o zaman super canim bende firinda tavuk patates yapcam buguncok sivirin aynen yaa bende yapmaya yapmaya alistirdim evdekileri de artik bizim evde tek cesit yemek pisiyo hep yanina salata yogurt yeter

Vardım ama burdan biri avatarını degişti zannettim nickini dikkat etmemiştim ilk haftalarında galiba şimdi görünce aklıma geldi takip listemde dedim bu kız nirdeee

pideden cok cokdaha iyi arda sandviç yapabilirsn kendine evden bakkk sabah kahvaltıları için iş yerinde yersn uykn acılmadan canın istemiyodr belki
Burda espirileri sadece ben yaparim seni kitap gibi okurum ben yine bildiğimi okurum
Laf atmayın Turabi'ye, verir size kurabiye

yaşasın tek çeşit yemek. tavuk hastasıyım ben yaaa hergün yerim olsaaa benim yerimede yeee
Uyyy baba çıksın hiç sevmiyorum kanat ve incik seviyorum oda fırında kızarmış olcak yoksa tavuğun hiç bi şeklini hiç bi yerini sevmiyorum hele but ıyyy

Vardım ama burdan biri avatarını degişti zannettim nickini dikkat etmemiştim ilk haftalarında galiba şimdi görünce aklıma geldi takip listemde dedim bu kız nirdeee
unutulmazzzz gelen giden herkesler aklımdadır buraya girdiğimden beri
mesela bir Moonlii miz var bi zamanlar listeye gelcem diyen ama artık takıma bile ugramayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…