- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.721
Dolmanin yanina yogurt ekleyebilirdin kuzum aksam patates oturtma ama o kizartmamenümü yazıyorummmmmmmmmmmmmm
sabah 1 kase cornflakes cevizli bademli kuru üzümlü
öğlen yarım kase çorba, 1 biber dolması
akşam 4-5 kaşık patates oturtma 1 kase cacık
ara 1 elma
bu ara böyle maalesef işin tuhafı ne biliyormusun eşime kahvaltı hazırlıyorum oğluma hazırlıyorum ben yapmıyorumsabahları hep aynı gliba peki öğlede niye salata yogurt türü şeyler yok kuzuss tok tutcak az kalorili seylerde alsan anına bnce güzel olurrrrrr
Noldu kizKızlar @Vanillav kimdi yaa
nası oluyomşGörüşürüz canim hadi öptüm
aynen beybi korumadaym +1kilo aldım işte arada 2 oluyo fln ama düğünden sonra döncem tekrar listeyewuuuuuu süpersin korumadasın ozaman.
Kızlar @Vanillav kimdi yaa
Salatani yogurdunu falan da soyle yanina kiz daha tok olursunbu ara böyle maalesef işin tuhafı ne biliyormusun eşime kahvaltı hazırlıyorum oğluma hazırlıyorum ben yapmıyorum
öğlen ortada salata vardı ama 2-3 çatal yedim okadar. sulu yemek yapan restoranda yedim yemeğimi valla nasıl bukadarla çıktım bilmiyorum
Burda espirileri sadece ben yaparimnası oluyomşdur dahaaaaa
13. burccc erol büyükburcccccccc
aynen beybi korumadaym +1kilo aldım işte arada 2 oluyo fln ama düğünden sonra döncem tekrar listeye
nası unutursunnnnn sen yok muydun o zamanlar kuzussss yurt dısına cıktı şimdi okul için o yüzden izinli
dolmanın üzerine 1 kaşık sulandırlmış yoğurt dökmüşlerdiDolmanin yanina yogurt ekleyebilirdin kuzum aksam patates oturtma ama o kizartmayime ondan baska yemek seçeneğin yok mu ki
Takip ettiğim kişilerde gördüm birde burda görüyordum aklıma geldi nere kayboldu bu kız artık gelmiyor diye sordumNoldu kizbenden onceki kaptan pro uye olan justme yle baslayan eski nicki vardi
Takip ettiğim kişilerde gördüm birde burda görüyordum aklıma geldi nere kayboldu bu kız artık gelmiyor diye sordumNoldu kizbenden onceki kaptan pro uye olan justme yle baslayan eski nicki vardi
Hmmm o zaman super canim bende firinda tavuk patates yapcam bugundolmanın üzerine 1 kaşık sulandırlmış yoğurt dökmüşlerdi
akşam patates oturtma kızartma değil patatesleri önden üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı ile harmanlayıp fırınladım. kızartmadım canım
dün akşam yaptım yemeğimi normalde yanına çorba pilav falanda yaparım amadiyetteyim yapmayım olursa yerim
Yurt dışına gitti kuzum okulu icin izne ayrildi o yuzdenTakip ettiğim kişilerde gördüm birde burda görüyordum aklıma geldi nere kayboldu bu kız artık gelmiyor diye sordum
Hmmm o zaman super canim bende firinda tavuk patates yapcam buguncok sivirin aynen yaa bende yapmaya yapmaya alistirdim evdekileri de artik bizim evde tek cesit yemek pisiyo hep yanina salata yogurt yeter
Vardım ama burdan biri avatarını degişti zannettim nickini dikkat etmemiştim ilk haftalarında galiba şimdi görünce aklıma geldi takip listemde dedim bu kız nirdeeenası oluyomşdur dahaaaaa
13. burccc erol büyükburcccccccc
aynen beybi korumadaym +1kilo aldım işte arada 2 oluyo fln ama düğünden sonra döncem tekrar listeye
nası unutursunnnnn sen yok muydun o zamanlar kuzussss yurt dısına cıktı şimdi okul için o yüzden izinli
pideden cok cokdaha iyibu ara böyle maalesef işin tuhafı ne biliyormusun eşime kahvaltı hazırlıyorum oğluma hazırlıyorum ben yapmıyorum
öğlen ortada salata vardı ama 2-3 çatal yedim okadar. sulu yemek yapan restoranda yedim yemeğimi valla nasıl bukadarla çıktım bilmiyorum
Laf atmayın Turabi'ye, verir size kurabiyeBurda espirileri sadece ben yaparimseni kitap gibi okurum ben yine bildiğimi okurum
Uyyy baba çıksın hiç sevmiyorum kanat ve incik seviyorum oda fırında kızarmış olcak yoksa tavuğun hiç bi şeklini hiç bi yerini sevmiyorum hele but ıyyy
yaşasın tek çeşit yemek. tavuk hastasıyım ben yaaa hergün yerim olsaaabenim yerimede yeee
pideden cok cokdaha iyiarda sandviç yapabilirsn kendine evden bakkk sabah kahvaltıları için iş yerinde yersn uykn acılmadan canın istemiyodr belki
Laf atmayın Turabi'ye, verir size kurabiye
Vardım ama burdan biri avatarını degişti zannettim nickini dikkat etmemiştim ilk haftalarında galiba şimdi görünce aklıma geldi takip listemde dedim bu kız nirdeee
kız niye yiyemiyesngerçektnmi sandiviç yiyebilirmiyim yiyeiblirmiyim gerçektenmi ay çok mesudum: D
süperrr hehe.
ben size bundna sonr amenülerimi resimleyeyeyimkız niye yiyemiyesnalcan tambugday ekmeğini arasına koycan marul peynir vs seyleri mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?