Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbuldum :))

Insallah veririm spor yaptın mı kilo verirken benim korkum sütünüm azalması inşallah azalmaz
Senin bebegin kucukmuydu kacrdim.
Lilipit yeterli saglikli besleniyor.
Aramiza(bebegi cok kucuk) emzirenleri alirken ki sartimiz asla az yememesi saglkli doyurucu yemesi. Sonra sorun yasiyoruz

Himmmmmm aslinda biraz az gibi ama senin icim yeterli disiplinli gitmen lazim cnm.bugun su oyle olsun zamanla daha da cogalt.

Senin bebegin kucukmuydu kacrdim.
Lilipit yeterli saglikli besleniyor.
Aramiza(bebegi cok kucuk) emzirenleri alirken ki sartimiz asla az yememesi saglkli doyurucu yemesi. Sonra sorun yasiyoruz
Ortalama iki buçuk aylık aslında doğumdan sonra kirkim çıkana kadar 72 falan olmuştum bu son yirmi günde ekmek abur cubur yemekten dengesiz beslenmekten 76 ya çıktım benimde amacım sağlıklı ve yeterli bi beslenme aslında benim bi arkadaşım buradaki takımlara katılmış halden anlayan destek olanlar vesilesiyle hamilelikten sonra 25 kilo vermiş :))

Tamam sen zaten abur cubursuz saglikli yeterli beslenmeyle verirsin zaten

Bizim yerimiz var
burda onemli olan seyleri soyliyeyim sana.
Oncelikle aktif olman,
gunde en az 5 mesaj , menu paylasimi,menulere kendine gore yorum yapman gerekiyor. Deneme surecini gecersen listeye aliniyosun.

Benim icin en onemlisi de uyumlu olmak
Mesela ben grubu ciddiye almayan,kurallari sallamayan ve uyardigimmm zaman tiiiii ye almayan kisileri listede dahi olsa cikariyorum. Bugune kadar boyle oldu.
Ben buraya geldigimde cok kiloluydum herzaman disiplinli bir uyeydim.benim icim burasi herzaman cok onemliydi oyuzden samimi olmayan azimsiz kisilere burda yer yok.
Ilkkez bukadar uzun bir karsilama yaptim :) insallah bize uyumsaglarsin guzelce erirsin
Yeni gelenler icin onceden manolya arkadasima yazdigim mesaji tekrar paylasiyorm.
mihracee Manolya Bahcesi M minaa25

Tesekkurler. Hepiniz tekrar hosgeldiniz...

Sabah kahvaltım
1kase süte mısır gevregi ve yulaf katıp yedim

Ara ögün
1avuç üzüm

Öglen yemegi
1yumurtadan kıymalı yumurta

Ara ögün
Yok

Akşam yemegi misafirim var kahvaltı tarzı oldu malesef sofrada hep hamur işi var
4kaşık patates salatası
3dilim salatalık
3dilim domates
2dilim peynir
1dilim tam bugday ekmegi

Akşama kadarki olan kısım az değil mi canım?

Ah gulumse ah hep bisey

Hosbuldum :))

Insallah veririm spor yaptın mı kilo verirken benim korkum sütünüm azalması inşallah azalmaz
Cnm aksıne daha saglıklı beslenerek kalıtelı sut yapıyrm
Meyve badem cevız falan yıyrm
Leslıe yapıyrm fırsat bulursam cook nadır
Bu aksam yaptım mesela

cnm sut urunlerı tuketmemem gerekıyor, bebısıme dokunuyor o yuzden :)

cok iyiyim lilim Allaha şükür. Dun gece tarihi gecmiste olsa ilactan aldim aninda kesti. Cuzdanimda gezdiricem artik sokaga bu ilacsiz cikmicam. Bugun doktorumda yazdi hemen iyi etti beni. 2 haftadir ne cekiyorum niye cekiyorum bilemedim
Tuh ya perısan oldun cnm ya
Nazar degdı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…