- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.221
Tamam canm konustk senle zaten hedef 56 olarak gecelim ozaman/QUOTE]
Tamam 56-57 ideal kilom inşallah veririz kilolarimizi
Senin bebegin kucukmuydu kacrdim.Hosbuldum :))
Insallah veririm spor yaptın mı kilo verirken benim korkum sütünüm azalması inşallah azalmaz
Himmmmmm aslinda biraz az gibi ama senin icim yeterli disiplinli gitmen lazim cnm.bugun su oyle olsun zamanla daha da cogalt.Eşim birazdan gelir, çok açamam siteyi, menümü yazayım bende.
Sabah:
1 yumurtadan omlet, yağsız, çok az tuzlu
Yarım domates
Yarım salatalık
Bi tutam maydanoz
Parmağın bir boğumu boyunda 2 küp peynir
Form çayı
Ara:
3-4 fındık
Öğlen:
3 parça haşlama tavuk
Ayran
Akşam:
1 kase çorba
Bolca salata ve yoğurt
••••••••••••
Başlangıç kilom 102.
Hedefim 70.
Su tüketimi 1 lt.
Hasta olduğum için çok içemedim midem üşüdü.
Ortalama iki buçuk aylık aslında doğumdan sonra kirkim çıkana kadar 72 falan olmuştum bu son yirmi günde ekmek abur cubur yemekten dengesiz beslenmekten 76 ya çıktım benimde amacım sağlıklı ve yeterli bi beslenme aslında benim bi arkadaşım buradaki takımlara katılmış halden anlayan destek olanlar vesilesiyle hamilelikten sonra 25 kilo vermiş :))Senin bebegin kucukmuydu kacrdim.
Lilipit yeterli saglikli besleniyor.
Aramiza(bebegi cok kucuk) emzirenleri alirken ki sartimiz asla az yememesi saglkli doyurucu yemesi. Sonra sorun yasiyoruz
Tamam sen zaten abur cubursuz saglikli yeterli beslenmeyle verirsin zatenOrtalama iki buçuk aylık aslında doğumdan sonra kirkim çıkana kadar 72 falan olmuştum bu son yirmi günde ekmek abur cubur yemekten dengesiz beslenmekten 76 ya çıktım benimde amacım sağlıklı ve yeterli bi beslenme aslında benim bi arkadaşım buradaki takımlara katılmış halden anlayan destek olanlar vesilesiyle hamilelikten sonra 25 kilo vermiş :))
Yeni arkadaslar bekledigimizi yazdik yeni uye bolumune :) oyuzden insallah gelen olacak yine :) senin arkds ne zamna geliyo
Himmmmmm aslinda biraz az gibi ama senin icim yeterli disiplinli gitmen lazim cnm.bugun su oyle olsun zamanla daha da cogalt.
Sabah kahvaltım
1kase süte mısır gevregi ve yulaf katıp yedim
Ara ögün
1avuç üzüm
Öglen yemegi
1yumurtadan kıymalı yumurta
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi misafirim var kahvaltı tarzı oldu malesef sofrada hep hamur işi var
4kaşık patates salatası
3dilim salatalık
3dilim domates
2dilim peynir
1dilim tam bugday ekmegi
Bi kac gun alisinca aksam ogunlerinde sadece salatayla gecrme canim
Canımm biliyosun baya fazlayım ondan az yiyorum ki hemde midem ufalsın diye.
Ah gulumse ah hep biseySabah kahvaltım
1kase süte mısır gevregi ve yulaf katıp yedim
Ara ögün
1avuç üzüm
Öglen yemegi
1yumurtadan kıymalı yumurta
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi misafirim var kahvaltı tarzı oldu malesef sofrada hep hamur işi var
4kaşık patates salatası
3dilim salatalık
3dilim domates
2dilim peynir
1dilim tam bugday ekmegi
Cnm aksıne daha saglıklı beslenerek kalıtelı sut yapıyrmHosbuldum :))
Insallah veririm spor yaptın mı kilo verirken benim korkum sütünüm azalması inşallah azalmaz
cnm sut urunlerı tuketmemem gerekıyor, bebısıme dokunuyor o yuzden :)
Emziren kadın için bence menün çok güzel canım.
Şeyi soracaktım, mısır gevreğiyle süt iyi değil mi, yanına canım çekti yazınca acaba dedim yenmiyor mu diyette.
Eksi kilo bildirimlerin gözlerimi parlattıı. :)
Evet cnm bende hıc begenmedımTamam canm konustk senle zaten hedef 56 olarak gecelim ozaman.
bugun bana yetersiz geldi sanki
Miden mi almiyor acabaEvet cnm bende hıc begenmedım
Anlamadıgım sekılde aksamları mıdem bulanıyor
Cok sıddetlı degıl ama
Nıye anlamadım gıttı
Tuh ya perısan oldun cnm yacok iyiyim lilim Allaha şükür. Dun gece tarihi gecmiste olsa ilactan aldim aninda kesti. Cuzdanimda gezdiricem artik sokaga bu ilacsiz cikmicam. Bugun doktorumda yazdi hemen iyi etti beni. 2 haftadir ne cekiyorum niye cekiyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?