- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.801
Tamammmmdir ahilli kizlari severim soz dinleyenlere tokat yok
Dur bi de dediğin gibi yapiyim.
Dun konustgmz seyden sonra hahahahaha takidan sonra sen viiiinnnnnAhahah yapabilir miyim ki
Olsun o da bişey kendine vakit ayrı artık
Demek oyleeeee takım a ugramayan bir kaçak dahaaaaa
Olucak olucak cok guzel beslen tmmii pekmezlerrr cevizler bademler meyvelerrrr ohhhhhhAllah razı olsun canım teşekkür ederim...
Cumayı bir atlatsak haftaya keseyi de görsek daha kolay olacak herşey
bende bende bendeAyyyyyyy cok mutlu oldummmmm yaa
2 tavuk burger derken iki hamburgermiSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
2dal marul
3dal dereotu
1küp peynir
Hepsini salata yaptım nar ekşisi döküp yedim
Ara ögün
Yok
Öglen
Yok
Ara
Yok
Akşam saat 17de
2tavuk burger
Patates kızartması
Ve eee Cola içtim malesef
1saat eliptik
45dk yürüyüş
30dk bacak hareketleri
OhaHeee bir sürü sey yedirdim bugun yok da demedi okula gidemicem diye yedi hepsini
Ayy he yaa hic bu kadar suyunu çıkarmamıştım ben listeye girecem nerdeyse 60 olup
Kimseye birakmadan ben alıp kacarmşimTamammmmdir ahilli kizlari severim soz dinleyenlere tokat yok
Dun konustgmz seyden sonra hahahahaha takidan sonra sen viiiinnnnn
Olucak olucak cok guzel beslen tmmii pekmezlerrr cevizler bademler meyvelerrrr ohhhhhh
bende bende bende
Tamammmmdir ahilli kizlari severim soz dinleyenlere tokat yok
Olucak olucak cok guzel beslen tmmii pekmezlerrr cevizler bademler meyvelerrrr ohhhhhh
bende bende bende
,Ohanapiyonuz yaaaa
Kimseye birakmadan ben alıp kacarmşimsiz düğün ü yapin ben evde beklerim
Spor a basladin mii spor yap seni başka türlü durduramicaz anlasildiKorkma cok almadim ama vermiyom da 55,5 56,5 arasi gidip geliyom ama cok mutsuzum53 olmaliyim ben bugun 6 buçuktan sonra bisey yemedim
,
Spor a basladin mii spor yap seni başka türlü durduramicaz anlasildi
hahaha kocani al vin eveOhanapiyonuz yaaaa
Kimseye birakmadan ben alıp kacarmşimsiz düğün ü yapin ben evde beklerim
Hiii tokat yokk hem hastayımm hep etlerim acıyor hemde söz dinlerim
Hee basladim bugun yapacam dün yapmadin bir gün arayla yapacum
Netim yavas smileyler açılmıyiii:/
Kocam i verin baaanaaaahahaha kocani al vin eve
Sabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
2dal marul
3dal dereotu
1küp peynir
Ara ögün
Yok
Öglen
Yok
Ara
Yok
Akşam saat 17de
2tavuk burger
Patates kızartması
1saat eliptik
45dk yürüyüş
30dk bacak hareketleri
NasılSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
2dal marul
3dal dereotu
1küp peynir
Ara ögün
Yok
Öglen
Yok
Ara
Yok
Akşam saat 17de
2tavuk burger
Patates kızartması
1saat eliptik
45dk yürüyüş
30dk bacak hareketleri
Yaa o ozledigindn diyordur son günlerin ya ondandır onun açısından bak biraz kuzumYorulduuumm
Babam da diyo ki sen dışarda mi yiyip geliyosun kaç aksamdir yemek yemiyosun halim kalmiyo kiiii
Sağol kuzum çok amin rabbim sana da istediğin zamanda nasip etsin aminSchonerDuft bebegim hamile msn ayyy o kadar mutlu oldum kiiiiiiiiii anlatamam yaaaaaa Allah im saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah aminn aminn
Organik balım pekmezim yumurtam sütüm hep gelecek bende burun kivirmadan yicemTamammmmdir ahilli kizlari severim soz dinleyenlere tokat yok
bende bende bende
Guzel cevizi avuc ici kdr yiyebilrsn bide badem ye surekli balik yenmiyo bazen o onu dengeler. Bide her tur balik yenmiyo canim isimlerini unuttm bi bakarsin.Organik balım pekmezim yumurtam sütüm hep gelecek bende burun kivirmadan yicemgünde 1 yumurta 1 kase yoğurt 1 bardak süt haftada bir kuş balık et kalan günler sebze bakliyat ekmek makarna pilav en az seviyede bol salata ve su ara öğünlere çerez ve meyve koyacam sabah 1 ceviz yerim ama ya da 2 sanırım yeterli olur
Levrek çipura yeniyorsa sıkıntı yokGuzel cevizi avuc ici kdr yiyebilrsn bide badem ye surekli balik yenmiyo bazen o onu dengeler. Bide her tur balik yenmiyo canim isimlerini unuttm bi bakarsin.
Yenıyor sanırım dıp balıklar yenmıyor ay bende unutmuşum ne çabuk :)))Levrek çipura yeniyorsa sıkıntı yokbakarım ona
Çay tabagı kadar hamburger ekmegi ne olmuş yani içinde tavuk nuget marul var başkada bişey yoktu gendime ödül verdim2 tavuk burger derken iki hamburgermisen naptin nasil yersin nasiiiil ne zaman duzenli gorcem seni hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?