- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.861
Yahu tabi ki soyluceksin o nerden cikti ki yemek yiyp yazmamak da ne oyle birsey zaten hissedersem direk disklfye ederm kim olursa olsun farketmez. Yani bir menu elestirisinden buraya nasil geldin anlamiyorum@ParteMoralll kuzum valla ben eleştirilere açıgım alınmamda ben buraya başka menüde yaza bilirdim ama buda benim samimiyetsizligimi gösterirdi sizde her şekilde inanırdınız ama dogru tektir ve ben dogruyu söyledim sen ne söylersen söyle haklısın kızmamda kırılmamda çünkü kaptan olarak sorumluluklarınız var bununda farkındayım kendi adıma bunu bilmeni isterim kuzum
Kiz cok kopturuyom bu ara stresten oluyom ne kadar kopturduysam dudagim ucukladi iki haftadir iyikesmedi yoksa hep aklimdasiniz canimmm...Sana ozel bir durummu bu
Kiz dun aklima sengeldn nye gelmiyo bu kiz dedmmmmm ayy insallaah birgun seninde gyzel haberini alirizz canimm
Menülere yorum yapmasam daha iyi sanırım dedin bende zannettim herhalde bizim alınganlık yaptığımızımı düşündünde öyle söyledin o yüzden yazdım kuzum ne kızıyon gıııııYahu tabi ki soyluceksin o nerden cikti ki yemek yiyp yazmamak da ne oyle birsey zaten hissedersem direk disklfye ederm kim olursa olsun farketmez. Yani bir menu elestirisinden buraya nasil geldin anlamiyorum
Oyle birsey yapan varsa da zaten
..soylencek soz yok herkes kendini kandirir.
Gecmis olsun kusum Allah rahatlik versinİyi geceler kizlar kizim hasta yanina çağırıyo beraber uyyalim diye burnunu ceke cekegidiyorum ben
Yersen hamburgeri boyle kotu kaptan olurum isteeMenülere yorum yapmasam daha iyi sanırım dedin bende zannettim herhalde bizim alınganlık yaptığımızımı düşündünde öyle söyledin o yüzden yazdım kuzum ne kızıyon gııııı
Yine gelsene aramizaaKiz cok kopturuyom bu ara stresten oluyom ne kadar kopturduysam dudagim ucukladi iki haftadir iyikesmedi yoksa hep aklimdasiniz canimmm...
Evet cnmm aminnn cok tsk ederimmmm
Merhaba doğum mu yaptınız Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömrü olsun. :)
Ayyy cnmm ne cok sevindim bilemezsinn rabbimm hamisliginii cok guzel gecirmeni hayirlisiyla gonlune gore yavrusunu kucagina almani nasip etsinnnnnn.Bendeeee hamisim munter inşallah benimde kızım olur ... allah analı babalı büyütsün insallah
Aminnn cnmm cok sag olllll darisi istedigin zaman basinaaaYaaaanalı babalı buyur bebegiimmm bugün çok güzel haberler aliyoruz valla çok seviniyorum
Dogdu cnmm cpk sukurrr aminnnn operim koklarimmm seve seve mis kokulumuu
Aminnnn cnmmmmmAyyy bugun ne guz3l haberler aliyoruz yaaa canimm Allah anali babali buyutsun hayirli olsun mis kokuluuu
doğru diyosun bu akşam onlarla yemek yiyim benYaa o ozledigindn diyordur son günlerin ya ondandır onun açısından bak biraz kuzum
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunNe oldu bebiikkk
bahaneler part 1Ayy iceri de bi soguk hic sporum gelmiyo
Evet cnmm aminnn cok tsk ederimmmm
Ayyy cnmm ne cok sevindim bilemezsinn rabbimm hamisliginii cok guzel gecirmeni hayirlisiyla gonlune gore yavrusunu kucagina almani nasip etsinnnnnn.
Aminnn cnmm cok sag olllll darisi istedigin zaman basinaaa
Dogdu cnmm cpk sukurrr aminnnn operim koklarimmm seve seve mis kokulumuu
Aminnnn cnmmmmm
Opuldunuz kizlarrrr gorusmek uzereee
suyu 3lt içiyorum yaklaşık dün eşimin dayısı 3 lt çok dediCnm protein agirlikli beslenebilirsin
Sut yogurt meyve boool su
Ayni yani hersey
Ceviz ve balik onemli
Maydanoz cok tuketme
Nar yeme
Islenmis et yeme sosis salam gibi
takıları aldıktan sonra anlatırsıno kadarda belli etmeben zengin bir baaağyan olaraakk sana anlataym lux hayatı bebeğiiimm
Sağol kuzumYaaa bu çok güzel..
Sende de ne marifet varmış
Ayy hayırlı olsun canımmm Allah analı babalı buyutsun insallahKizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
zevkle yapardım ben olsamBiri benim yerime düğün yapabilir mi
Yarın aynı saatlerde ikimiz için birer çuval altın istiyosun dua saatini tutturmusun kız
Yaa kiyamam hmenxik nasıl hasta olmuuusssanası iyilestirir onu
Aferin sana aferin poncikle suyunu cikardiniz iyice
oldu o zaman biz çalışmaya devam edelimgünaydın kuzuşlaaarrrrr bugün işte son günüm izine ayrılıyorum
günaydınnnn
Saol canimGecmis olsun kusum Allah rahatlik versin
Yaptim sporumu yatmadandoğru diyosun bu akşam onlarla yemek yiyim ben
yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
bahaneler part 1
günaydın kuzuşlaaarrrrr bugün işte son günüm izine ayrılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?