Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

söyle canım bilmiyorum ben çünkü ... bugünde 5 kat merdiven inmek zorunda kaldım asansörler bozulmuş bişi olmaz dimi

geçmiş olsun neyi var

teşekkür ederim kuzum ... bebişin ismini ne koydunuz
Yaaa masallah kuzum yerim ben susami hamis takvimini yavas inseydin kuzum cok da kasma ama yavas hareket et mutfak dolap ustlerine falan uzanma cok ayakta durma 3 ayin dolunca tamamdir zaten Allah in izniyle cok heycanliii demiii ne gibi belirtilerin oldu kiz

bende istemeyerekten yapıyorum süt detoksu çok fena oluyo ama kilo verdiriyo

Hic diyet yapasim yok ama yapmam lazim artik cok kasmiyom ben yavas versemde olur eski takintim kalmadi sanki hergün tartilmiyom mesela artik verecem bah gör sengoreceksingör

he he evet siz SekerPancarii ynan zayıflayın en zayıf benim ay sahane bi duyguymuş bu

Hic diyet yapasim yok ama yapmam lazim artik cok kasmiyom ben yavas versemde olur eski takintim kalmadi sanki hergün tartilmiyom mesela artik verecem bah gör sengoreceksingör
bende vercem bak görürsün

he he evet siz SekerPancarii ynan zayıflayın en zayıf benim ay sahane bi duyguymuş bu

bende zayıflayacam
Okula basladi ya hemen grip oldu canim atesi yok şükür biraz bogazi aciyo bide burnu akiyo ilac vermedim pekmez mandalina incir limon dogal takviye yapiyom bakalim
geçmiş olsun canım

valla bende öyle tahmin ediyıorum bakim cok yemem dimi yaaa hiçte gitmedim daha önce bilmiyom ki yer miyim yemez miyim
Yersin kiz her zaman mi tatile gidiyon yi gitsin ama cok gez cok hareket et zaten oturmaya gitmiyonuz cok almazsin bence 56 maksimum o da iki gün dikkat edince gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…