- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.901
Yaaa masallah kuzum yerim ben susami hamis takviminisöyle canım bilmiyorum ben çünkü ... bugünde 5 kat merdiven inmek zorunda kaldım asansörler bozulmuşbişi olmaz dimi
geçmiş olsun neyi var
teşekkür ederim kuzum ... bebişin ismini ne koydunuz
Hic diyet yapasim yok ama yapmam lazim artikbende istemeyerekten yapıyorumsüt detoksu çok fena oluyo ama kilo verdiriyo
he he evet sizyemiyom daha yemiyom artık menülerimide yazacam akıllandım eltimin düğününe kaldı bi ay en azından 57 olayım zaten şimdi bu 62 benim yerleşmemiş kilom hemen gider
bugün süt detoksu yapıyormm canım 2 kiloya yakın verdiriyo
Okula basladi ya hemen grip oldu canimgeçmiş olsun neyi var
ben yapmiiiim en iyisi
ihtiyacım yooohh sabah 53.5 tim
pazar sabahı 53 üm kısmetseGelinler etli butlu olur o ne oyle
bende vercemHic diyet yapasim yok ama yapmam lazim artikcok kasmiyom ben yavas versemde olur eski takintim kalmadi sanki hergün tartilmiyom mesela artik verecem bah gör sen goreceksin gör
geçmiş olsun canımOkula basladi ya hemen grip oldu canimatesi yok şükür biraz bogazi aciyo bide burnu akiyo ilac vermedim pekmez mandalina incir limon dogal takviye yapiyom bakalim
Hele de aksam yemeklerine ekstra dikkattırstımm
günaydın canım açlık orucuna girmeli bugun
amanda aman amanda aman senin alt bilgilendirmeni severimm oyy yerim seniii:)
inşallahhhhbende vercembak görürsün
bende zayıflayacam
geçmiş olsun canım
Balayına hazirlikpazar sabahı 53 üm kısmetse
benimkide gaz ben aslında 50 yimBenimki gaz dedim sana
Zayifliyacuhbende vercembak görürsün
bende zayıflayacam
geçmiş olsun canım
Cok gaz var cokbenimkide gaz ben aslında 50 yim
valla bende öyle tahmin ediyıorum bakim cok yemem dimi yaaa hiçte gitmedim daha önce bilmiyom ki yer miyim yemez miyimBalayına hazirlikordan 57 donersin artik
Yersin kiz her zaman mi tatile gidiyon yi gitsin ama cok gez cok hareket etvalla bende öyle tahmin ediyıorum bakim cok yemem dimi yaaa hiçte gitmedim daha önce bilmiyom ki yer miyim yemez miyim
Yedigimle kalsam iyi +900 moral yerlerde bi nefsime hakim olamamamın sebebi nelere maloldu bu hafta kendimi hiç affetmiycemsana da günaydın burger ci
Yarin cumaYedigimle kalsam iyi +900 moral yerlerde bi nefsime hakim olamamamın sebebi nelere maloldu bu hafta kendimi hiç affetmiycem
Önlemimi aldım süt detoksu yaptım ve Spor agırlık vericem bugünYarin cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?