Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin canim saglicakla inşallah ayyyyy iyi bak kendine haa cok yorulma benim gibi iş yapmaya kalkma sakin birak eşin yapar zaten sana birakmaz yukari uzanma cok agir kaldirma hepsini biliyosundur ama yinede söylüceeeaammm
söyle canım bilmiyorum ben çünkü ... bugünde 5 kat merdiven inmek zorunda kaldım asansörler bozulmuş bişi olmaz dimi

İyi geceler kizlar kizim hasta yanina çağırıyo beraber uyyalim diye burnunu ceke ceke gidiyorum ben
geçmiş olsun neyi var
teşekkür ederim kuzum ... bebişin ismini ne koydunuz

Patronun kardeşi geldi masamda sütü gördü bune süt mü dedi evet yeşil çaylı süt tadına bakmak istersen bakabilrisin dedim azıcık bakiyim ya merak ettim dedi koydum acık zaten içemezsin dedim ne icin bu diyo zayıflamak icin bugün baska hiçbişey yemicem dedim tam adamına verdin diyo kendide zayıfcacık zor içti garibim

yazık yaa ben cesaret edemiyorum ona edebilsem denerdm bugün ama malesef

bence yarın yap koklamadan içersen içiliyo yani süt doyuruyoda kötü değil ama acık gaz yapıyo yanlız değilsen içme düğün günü hiç içme adam ilk günden boşamasın hahahahaha
ben yapmiiiim en iyisi
ihtiyacım yooohh sabah 53.5 tim

sen daha cok ölmek istersin o pudinglerle keklerle mantılarla
yemiyom daha yemiyom artık menülerimide yazacam akıllandım eltimin düğününe kaldı bi ay en azından 57 olayım zaten şimdi bu 62 benim yerleşmemiş kilom hemen gider

tam olarak ne yapiosun canim ne icin ve ne faydasini gördün anlat bakim
bugün süt detoksu yapıyormm canım 2 kiloya yakın verdiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…