- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.881
Günaydın kızlar
Evet 62.0 kiloyumtokatlayın
Temem
bende istemeyerekten yapıyorumBende 55.9 benimde detoksa ihtiyacım var ama yapmak istemiyom
Tememsavolayım
söyle canım bilmiyorum ben çünkü ... bugünde 5 kat merdiven inmek zorunda kaldım asansörler bozulmuşAmin canim saglicakla inşallahayyyyy iyi bak kendine haa cok yorulma benim gibi iş yapmaya kalkma sakin birak eşin yapar zaten sana birakmaz yukari uzanma cok agir kaldirma hepsini biliyosundur ama yinede söylüceeeaammm
geçmiş olsun neyi varİyi geceler kizlar kizim hasta yanina çağırıyo beraber uyyalim diye burnunu ceke cekegidiyorum ben
teşekkür ederim kuzum ... bebişin ismini ne koydunuzEvet cnmm aminnn cok tsk ederimmmm
Ayyy cnmm ne cok sevindim bilemezsinn rabbimm hamisliginii cok guzel gecirmeni hayirlisiyla gonlune gore yavrusunu kucagina almani nasip etsinnnnnn.
Aminnn cnmm cok sag olllll darisi istedigin zaman basinaaa
Dogdu cnmm cpk sukurrr aminnnn operim koklarimmm seve seve mis kokulumuu
Aminnnn cnmmmmm
Opuldunuz kizlarrrr gorusmek uzereee
yazık yaaPatronun kardeşi geldi masamda sütü gördübune süt mü dedi evet yeşil çaylı süt tadına bakmak istersen bakabilrisin dedim azıcık bakiyim ya merak ettim dedi koydum acık zaten içemezsin dedim ne icin bu diyo zayıflamak icin bugün baska hiçbişey yemicem dedim tam adamına verdin diyo kendide zayıfcacık zor içti garibim
yazık yaaben cesaret edemiyorum ona edebilsem denerdm bugün ama malesef
bence yarın yapkoklamadan içersen içiliyo yani süt doyuruyoda kötü değil ama acık gaz yapıyo yanlız değilsen içme düğün günü hiç içme adam ilk günden boşamasın hahahahaha
ben hafta ici kahvalti etmiyorum canim tek hafta sonlari
Sabah keşke güzel kahvaltı yapsaydınn.
ben yapmiiiim en iyisi
ihtiyacım yooohh sabah 53.5 tim
sen daha cok ölmek istersin o pudinglerle keklerle mantılarlahm anldm cnmnişan sabahı bende 56 ydım ölmek istiyorum ya niye kendime bunu yapıyorum ki
tam olarak ne yapiosun canim ne icin ve ne faydasini gördün anlat bakimbence yarın yapkoklamadan içersen içiliyo yani süt doyuruyoda kötü değil ama acık gaz yapıyo yanlız değilsen içme düğün günü hiç içme adam ilk günden boşamasın hahahahaha
tırstımmKorkma bugün top bende hemde iftar topu
günaydın canım açlık orucuna girmeli bugunGunaydin kızlarbugun persembe menülere dikkatt
amanda aman amanda aman senin alt bilgilendirmeni severimm oyy yerim seniii:)günaydın kızlar
yemiyom daha yemiyom artık menülerimide yazacam akıllandım eltimin düğününe kaldı bi ay en azından 57 olayım zaten şimdi bu 62 benim yerleşmemiş kilom hemen gidersen daha cok ölmek istersin o pudinglerle keklerle mantılarla
bugün süt detoksu yapıyormm canım 2 kiloya yakın verdiriyotam olarak ne yapiosun canim ne icin ve ne faydasini gördün anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?