Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yersin kiz her zaman mi tatile gidiyon yi gitsin ama cok gez cok hareket et zaten oturmaya gitmiyonuz cok almazsin bence 56 maksimum o da iki gün dikkat edince gider
he bende öle diyom hem yüzme öğrencem o bana yeter debelenip durcam oralarda iyi kalori yakarım haaa

Yedigimle kalsam iyi +900 moral yerlerde bi nefsime hakim olamamamın sebebi nelere maloldu bu hafta kendimi hiç affetmiycem
tartı gününden önce sahane oldu bu +900

Dün sabah
he bende öle diyom hem yüzme öğrencem o bana yeter debelenip durcam oralarda iyi kalori yakarım haaa

tartı gününden önce sahane oldu bu +900
Dün yartılmıştım 90.1dim bugün tam 91çıktım +900 yarına Allah büyük bakalım

KIZLAR arada kanamam halen oluyor şimdi azcık geldi doktor ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum kırmızı değil pembe kırmızı arası bir şeyde başımda çok dönüyor bayılacak gibiyim normal mi ya korkmaya başladım bişi olmaz dimi düşük gibi dış gebelik gibi

Bak sana bunu dıyoruz çok az yıyorsun yıyınce hemen artar cnm
Yedigimi çıkardım ya migdede bile kalmadı akşam sporumu da yaptım başka hiç bişey yemedim eve gelince suyumu da bol içtim kabızlık problemim var belki ondanda ola bilir yarın bakacak ama kendimde agırlık hissetmiyorum olsada yerleşme den veririm inş

Kan degerlerini 2günde bi tekrarla kuzum artış 2kat artıyorsa herşey normal ama kanamanın olması bence dikkat et progestanmı verdi ben kanamam olmadıgı halde günde 3kullanıyodum size niye 2veriyo onu anlamıyorum

Olabılır kabızssn fazla çıkmıştır. Bol yeşillık ye gıder cnm

tırstımm

günaydın canım açlık orucuna girmeli bugun
amanda aman amanda aman senin alt bilgilendirmeni severimm oyy yerim seniii:)

elimi birşeye sürmüyorum kanama gibi bir şey var diye kuzum ...baş dönmesi çok şuan bile berbatım bel ağrım çok hyecanlı ama keseden sonra ohh dicez sanırım
Okula basladi ya hemen grip oldu canim atesi yok şükür biraz bogazi aciyo bide burnu akiyo ilac vermedim pekmez mandalina incir limon dogal takviye yapiyom bakalim
y geçmiş olsun bol bol c vitamini su gerekirse ilaç kullanır havalar berbat

ben bugün çok gerginim yaa kızlar
menülere kimse yorumy apmıyor yaws niyekine herkesde bildirim yapmamış sanki.
ben takip edemiyorum kuzum normalde herkese dikkat ederim menülere fln yorum yapılmıyo mu ki

Dün sabah

Dün yartılmıştım 90.1dim bugün tam 91çıktım +900 yarına Allah büyük bakalım
cok cok dikkat et bugn kuzumm
rabbim korusun senidebebeginide inşallahhhhh

Benim yaptığım hatayı yapma bende diyordum kese göründü tamamdır habire iş yapıyodum daha bişey olmaz dedim ama iş yapınca leke geliyordu 4ayın sonunda kaybettim 9ay kendine sahip çıkacak yok öyle işin geri kalsın hepsi hallolur bi şekilde kuzum boşver hiç bişey yapma önce saglık bk sözümü dinle sen

ben takip edemiyorum kuzum normalde herkese dikkat ederim menülere fln yorum yapılmıyo mu ki

cok cok dikkat et bugn kuzumm

rabbim korusun senidebebeginide inşallahhhhh
Süt detoksu yaptım gidecek inş sıkıntı yok kuzum kendime güveniyorum şuan eliptik tepesindeyim

Teyzesi kurban olsun onu verene Haziran 12gayret et 10hazirana denk gelir inş eşimle aynı gün beraber kutlarım artıkın burdan bende pasta keserim kuzuma

canım korkma yerleşme kanamasıdır ama sen yinede takipte olmaya devam et lütfen. izin alabilirsen izin al birkaç gün evde yat dinlen. ilacın yeterlimi diye dr una sor istersen birde kan birdaha ver değerlerine baksınlar. düşük gibi olsa az az gelmez adet kanaması gibi yaşarsın korkma annesii minak tutunmaya çalışıyor canım. ALak Suresini oku bol bol.

okadar çok gevezelik yapıyoruzki menüler kanyıyor arada sanırım

Kan degerlerini 2günde bi tekrarla kuzum artış 2kat artıyorsa herşey normal ama kanamanın olması bence dikkat et progestanmı verdi ben kanamam olmadıgı halde günde 3kullanıyodum size niye 2veriyo onu anlamıyorum
400 mg verdi sabah akşam bilmiyorum pembe geliyor ama kırmızı değil kağıda geliyor birde .... yarın şikayetlerimi söylerim belki özelde bir doktor bulurum daha iti ilgilenir çok karııktı dün merkez istediğim gibi olmaı

ben yapmıyorum yardımcı tutarım arada eşim yapar ben sadece çamşır ile ilgilenir yapabilirsem o da korkuyorum valla

Teyzesi kurban olsun onu verene Haziran 12gayret et 10hazirana denk gelir inş eşimle aynı gün beraber kutlarım artıkın burdan bende pasta keserim kuzuma
oyy inşallah o günleri görürürz teyzesi

kaç gündür doğru düzgün gelmedim yarın öyle olursam gelmem zaten işlerime toplarım biraz... sorarım yarın .. bugün vergi dairesine gittim 5 dk sürdü oturdum birde işlem beklerken ama bilmiyorum rabbim yüzümüze baksın .. okurum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…