- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.941
Bizede bol bol dua et artıkın hamile nin duası kabul olurben yapmıyorum yardımcı tutarım arada eşim yapar ben sadece çamşır ile ilgilenir yapabilirsem o da korkuyorum valla
oyy inşallah o günleri görürürz teyzesi
kaç gündür doğru düzgün gelmedim yarın öyle olursam gelmem zaten işlerime toplarım biraz... sorarım yarın .. bugün vergi dairesine gittim 5 dk sürdü oturdum birde işlem beklerken ama bilmiyorum rabbim yüzümüze baksın .. okurum kuzum
Ediyorum kuzum etmemm mi gece 4 gibi uyandım uyuyamadım ezanı duydun isimlerinizle burdn bildiğim isimlerinizle herkese tek tek dua ettim ..allahın izni ile sizlerden de güzel haberler alacaz kuzumBizede bol bol dua et artıkın hamile nin duası kabul olur
Senin takvimini yerim bensuyu 3lt içiyorum yaklaşık dün eşimin dayısı 3 lt çok dedi
maydonoz yemiyorum narı bilmiyordum ceviz sürekli yiyordum zaten günde 4 ceviz 6 çiğ badem yeterli olur sanırım sütü yoğurdu organik bulursam yiyip içecem babam alacak bana meyvelerden herşey yiyebilirmiyim peki ? şekerli meyveler ne kadar tüketebilirim üzüm gibi mesela
Anladım cnm benim doğum sonrası olmuştu kabızlık çok kotuydu çok zor normalde olmaz çok şukur bana yeşillık etkı eder yanı.Hiç kurtulamadımki bu kabızlık tan yeşil çay bile banamısın demiyo herşey deniyorum bagışıklık kazanınca yine aynısı oluyo
Günaydın kızlar
Evet 62.0 kiloyumtokatlayın
aferimmmmYedigimle kalsam iyi +900 moral yerlerde bi nefsime hakim olamamamın sebebi nelere maloldu bu hafta kendimi hiç affetmiycem
Listedekiler menulerini yaziyo.canım korkma yerleşme kanamasıdır ama sen yinede takipte olmaya devam et lütfen. izin alabilirsen izin al birkaç gün evde yat dinlen. ilacın yeterlimi diye dr una sor istersen birde kan birdaha ver değerlerine baksınlar. düşük gibi olsa az az gelmez adet kanaması gibi yaşarsın korkma annesii minak tutunmaya çalışıyor canım. ALak Suresini oku bol bol.
okadar çok gevezelik yapıyoruzki menüler kanyıyor arada sanırım
Canim aman bisey olur modunda olma tmmi hassas donemdesin biliyorum bi kac gun izin alamazmisn evde dinlensen kafanda rahat olur.Ediyorum kuzum etmemm mi gece 4 gibi uyandım uyuyamadım ezanı duydun isimlerinizle burdn bildiğim isimlerinizle herkese tek tek dua ettim ..allahın izni ile sizlerden de güzel haberler alacaz kuzum
aferimmmmbraavoooooo artik ac kalarak telafi edersn amann devaaam
Sen once saglikli beslenmeye baslasaydin sonra detoks yapsaydnsüt detoksundayım
şu önce son yediklerim gitsin didim pudingler falanlar filanlarSen once saglikli beslenmeye baslasaydin sonra detoks yapsaydn
hiç doymuyorum kiSenin takvimini yerim ben
Cnm ilk uc ay bebek senden beslenmiyor
Yeme miktarini artirmana gerek yok o yuzden
Sadece sik acikacaksin mide kazinma hissi olur hep
O yuzden badem gibi ceviz gibi atistrmaliklarin olabilir
Meyve porsiyonlarin standart bir porsiyon sut ya da yogurt ile birlikte olabilir
Yasak yiyeceklerden aklima gelen olursa yazarim
Bide bitki cayi tuketirken doktoruna danis
evde dinlenemiyorum ki sıkılıyorum anneme gidiyoruz annemde yer evimizde kalıyor eşyalar falan ayarlanacak diğer eve taşınacak yıkılacak yer evimiz ister istemez dinlenemiyorumCanim aman bisey olur modunda olma tmmi hassas donemdesin biliyorum bi kac gun izin alamazmisn evde dinlensen kafanda rahat olur.
4 hafta 2 gunlik sen degere bakma ilerki zamanlar doktor sana haftasindan onde sonra falanda dicek bunlar onemsiz ayrintilar sen adete gore bak ilerde anlarsin :)hiç doymuyorum ki
fazla yemiyorum ama hep açımbununla nasıl baş edecem bilmiyorum ceviz ve badem sürekli yanımda olurdu bugün hurma da alayım diyorum çantamda da kraker var bulantı için
değerlerden anlıyor musun 243 çıktı değerim bat 5 eylüldü şimdi kaç haftalık hamile oluyorum benim hesaba göre 5 olmsı gerekli değer aralığında 4 diyo @ParteMoralllSekerPancarii
evde dinlenemiyorum ki sıkılıyorum anneme gidiyoruz annemde yer evimizde kalıyor eşyalar falan ayarlanacak diğer eve taşınacak yıkılacak yer evimiz ister istemez dinlenemiyorum
Ne diyim kişu önce son yediklerim gitsin didim pudingler falanlar filanlarasıl kiloma ulaşayım sonra sağlıklı devam etcem
hamile kalmak ayrı bir sıkıntı kontroller ayrı bir sıkıntı yeminlen neyse ben niyetimi hiç bozmuyorum4 hafta 2 gunlik sen degere bakma ilerki zamanlar doktor sana haftasindan onde sonra falanda dicek bunlar onemsiz ayrintilar sen adete gore bak ilerde anlarsin :)
Cnm hurmayi son zamanlarda sanci yapsin diye yiyoruzhiç doymuyorum ki
fazla yemiyorum ama hep açımbununla nasıl baş edecem bilmiyorum ceviz ve badem sürekli yanımda olurdu bugün hurma da alayım diyorum çantamda da kraker var bulantı için
değerlerden anlıyor musun 243 çıktı değerim bat 5 eylüldü şimdi kaç haftalık hamile oluyorum benim hesaba göre 5 olmsı gerekli değer aralığında 4 diyo @ParteMoralllSekerPancarii
evde dinlenemiyorum ki sıkılıyorum anneme gidiyoruz annemde yer evimizde kalıyor eşyalar falan ayarlanacak diğer eve taşınacak yıkılacak yer evimiz ister istemez dinlenemiyorum
Ne diyim ki
Cnm parte dogru soyluyorhiç doymuyorum ki
Cnm bu arada senle ayni imisiz
elimi birşeye sürmüyorum kanama gibi bir şey var diye kuzum ...baş dönmesi çok şuan bile berbatım bel ağrım çok hyecanlı ama keseden sonra ohh dicez sanırım
y geçmiş olsun bol bol c vitamini su gerekirse ilaç kullanır havalar berbat
Cnm sen aksamlari giremiyor musun?kızlar benim işlerim çok yoğun bir rapor yazmam lazım sabah duruşma varmış birdaha giremeyebilirim.
menümü şimdiden yazıyorum fırsat olursa girer sizin menülerede bakarım. akşam saat 7 den sonra bana uymuyorrr menüm belli paylaşıyorum. birazda keyifsizim bana geldiler yinee cici bakın kendinize
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek (tost ekmeği boyutunda )
2 dilim kaşar
yarım domates
4 zeytin
öğlen
1 kepçe çorba
1 porsiyon izmir köfte (4 köfte 2 parça patates vardı)
3 biber turşusu
akşam
1 kase yoğurt
belki meyve üzüm olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?