Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizede bol bol dua et artıkın hamile nin duası kabul olur

Senin takvimini yerim ben
Cnm ilk uc ay bebek senden beslenmiyor
Yeme miktarini artirmana gerek yok o yuzden
Sadece sik acikacaksin mide kazinma hissi olur hep
O yuzden badem gibi ceviz gibi atistrmaliklarin olabilir
Meyve porsiyonlarin standart bir porsiyon sut ya da yogurt ile birlikte olabilir
Yasak yiyeceklerden aklima gelen olursa yazarim
Bide bitki cayi tuketirken doktoruna danis

Hiç kurtulamadımki bu kabızlık tan yeşil çay bile banamısın demiyo herşey deniyorum bagışıklık kazanınca yine aynısı oluyo
Anladım cnm benim doğum sonrası olmuştu kabızlık çok kotuydu çok zor normalde olmaz çok şukur bana yeşillık etkı eder yanı.

Listedekiler menulerini yaziyo.
Denetim poncirbirgelincik keptin buki
Sekerpancari Bunlar liste disi kisiler yani listede olmayanlar yazmak zorunlulugu yok.

Ediyorum kuzum etmemm mi gece 4 gibi uyandım uyuyamadım ezanı duydun isimlerinizle burdn bildiğim isimlerinizle herkese tek tek dua ettim ..allahın izni ile sizlerden de güzel haberler alacaz kuzum
Canim aman bisey olur modunda olma tmmi hassas donemdesin biliyorum bi kac gun izin alamazmisn evde dinlensen kafanda rahat olur.

hiç doymuyorum ki
fazla yemiyorum ama hep açım bununla nasıl baş edecem bilmiyorum ceviz ve badem sürekli yanımda olurdu bugün hurma da alayım diyorum çantamda da kraker var bulantı için
değerlerden anlıyor musun 243 çıktı değerim bat 5 eylüldü şimdi kaç haftalık hamile oluyorum benim hesaba göre 5 olmsı gerekli değer aralığında 4 diyo @ParteMoralll SekerPancarii

Canim aman bisey olur modunda olma tmmi hassas donemdesin biliyorum bi kac gun izin alamazmisn evde dinlensen kafanda rahat olur.
evde dinlenemiyorum ki sıkılıyorum anneme gidiyoruz annemde yer evimizde kalıyor eşyalar falan ayarlanacak diğer eve taşınacak yıkılacak yer evimiz ister istemez dinlenemiyorum

4 hafta 2 gunlik sen degere bakma ilerki zamanlar doktor sana haftasindan onde sonra falanda dicek bunlar onemsiz ayrintilar sen adete gore bak ilerde anlarsin :)

Cnm hurmayi son zamanlarda sanci yapsin diye yiyoruz
Yeme istersen simdi
Aslinda o aclik psikolojik bisey :)
Son uc ay insan cok yiyor cidden yedigin hemen buhar olup ucuyor sanki
Cok kilo alanlar ilk uc ay birden kendini biraktigindan
Sen yine menu yaz buraya
Tecrubeli anneler olarak bakalim bi
Bnm bulantilardan 4 ay boyunca yedigim peynir ekmek yagsiz makarna princ lapasi idi

Cnm parte dogru soyluyor
Esas olan son adet tarihine gore olan takvimdir
Bazisinin adet gununde hcg 20 olur kiminin 1590 bu dollenme zamani ile ilgili
Saglikli gebelik takibi icin hcg yukselisi takip edilir
Ikiye katlayarak artar
5000 olduugunda usg ile kese gorunur
Ve bulantilar 5000 den sonra baslar ama herk ste olmaz

Cnm bu arada senle ayni imisiz
Bnmde bdt 12 haziran idi :)
Evlilik yil donumuzde ayni
:)

kızlar benim işlerim çok yoğun bir rapor yazmam lazım sabah duruşma varmış birdaha giremeyebilirim.
menümü şimdiden yazıyorum fırsat olursa girer sizin menülerede bakarım. akşam saat 7 den sonra bana uymuyorrr menüm belli paylaşıyorum. birazda keyifsizim bana geldiler yinee cici bakın kendinize

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek (tost ekmeği boyutunda )
2 dilim kaşar
yarım domates
4 zeytin

öğlen
1 kepçe çorba
1 porsiyon izmir köfte (4 köfte 2 parça patates vardı)
3 biber turşusu

akşam
1 kase yoğurt
belki meyve üzüm olabilir

Cnm sen aksamlari giremiyor musun?
Kolay gelsin bu arada
Menuleri aksam paylasiyrz
O zaman arada kaynamiyor iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…