Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa iyi k sordum alacaktım bugün ...
ben yazmayı düşünüyorum çünkü şimdiden kilo aldım
annem de yiyoruz kaç haftadır o da güzel yemekelr yapıyor vitamin olsun diye
bende ara ara oluyor ama kullandığım ilaçtanmış kuzum onu da yarın drye soracam bana vajenden al dedi eczacı ayrı dedi yutuyorum ilacı berbat oluyorum 2 kişi bir ilacı anlamamışız diye düşünüyorum o heyecan ile

yaa çok panik durumdayım 500 olmazsa kese olmazsa değer yükselmezse kafam bir milyon yeminle

Ben erken menuyu kabul etmiyorm cnku belki baska birsey yenebilir herkes icin ayni yatmadan iki dk yazsan iyi olur aslnda

sakınnn öyle düşünme inşallah sağlıkla kucağına alcaksın bebişini
Yok kuzu hıc yogun değil oturuyorum şuan boş boş mobilya elbise falan bakıyorum sen napıyosunn
çalışıyorum sözde elimde dosya var bitiremedim gerçi baş dönmemden azcık ara verdim işe
inşallah kuzum bende inanıyorum ama bazen insan tedirgin oluyor

kizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü

kizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
Allah allah geçmiş olsun kuzum cana gelen mala gelsin demekten başka çare yok Rabbim beterinden korusun canın sagolsun inş sigortası vardır ve yapılır çok üzüldüm

Allah allah geçmiş olsun kuzum cana gelen mala gelsin demekten başka çare yok Rabbim beterinden korusun canın sagolsun inş sigortası vardır ve yapılır çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…