- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.961
inan akşam eve gidince motor takıyorum girmeye zamanım olmuyor maalesefCnm sen aksamlari giremiyor musun?
Kolay gelsin bu arada
Menuleri aksam paylasiyrz
O zaman arada kaynamiyor iyi oluyor
aa iyi k sordum alacaktım bugün ...Cnm hurmayi son zamanlarda sanci yapsin diye yiyoruz
Yeme istersen simdi
Aslinda o aclik psikolojik bisey :)
Son uc ay insan cok yiyor cidden yedigin hemen buhar olup ucuyor sanki
Cok kilo alanlar ilk uc ay birden kendini biraktigindan
Sen yine menu yaz buraya
Tecrubeli anneler olarak bakalim bi
Bnm bulantilardan 4 ay boyunca yedigim peynir ekmek yagsiz makarna princ lapasi idi
yaa çok panik durumdayım 500 olmazsa kese olmazsa değer yükselmezseCnm parte dogru soyluyor
Esas olan son adet tarihine gore olan takvimdir
Bazisinin adet gununde hcg 20 olur kiminin 1590 bu dollenme zamani ile ilgili
Saglikli gebelik takibi icin hcg yukselisi takip edilir
Ikiye katlayarak artar
5000 olduugunda usg ile kese gorunur
Ve bulantilar 5000 den sonra baslar ama herk ste olmaz
şaşırmadımCnm bu arada senle ayni imisiz
Bnmde bdt 12 haziran idi :)
Evlilik yil donumuzde ayni
:)
Ben erken menuyu kabul etmiyorm cnku belki baska birsey yenebilir herkes icin ayni yatmadan iki dk yazsan iyi olur aslndakızlar benim işlerim çok yoğun bir rapor yazmam lazım sabah duruşma varmış birdaha giremeyebilirim.
menümü şimdiden yazıyorum fırsat olursa girer sizin menülerede bakarım. akşam saat 7 den sonra bana uymuyorrr menüm belli paylaşıyorum. birazda keyifsizim bana geldiler yinee cici bakın kendinize
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek (tost ekmeği boyutunda )
2 dilim kaşar
yarım domates
4 zeytin
öğlen
1 kepçe çorba
1 porsiyon izmir köfte (4 köfte 2 parça patates vardı)
3 biber turşusu
akşam
1 kase yoğurt
belki meyve üzüm olabilir
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesüt detoksundayım
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
niye kimseeee yookkk
ben varımsenin imzani yesinler maşallah
sakınnn öyle düşünme inşallah sağlıkla kucağına alcaksın bebişiniteşekkür ederim kuzummm yarıda kalmaz inşallah
napyorsun yoğun mu işler
banada gelmiyo niyeyse ara ara girip bakıyorumben buralardayııım ama takımdan bildirim gelmedi niyeyse bende bakmdm hiç
çalışıyorum sözdesakınnn öyle düşünme inşallah sağlıkla kucağına alcaksın bebişini
Yok kuzu hıc yogun değil oturuyorum şuan boş boş mobilya elbise falan bakıyorumsen napıyosunn
ay zaten sürekli teelfon calıp duruyo ona bakıyorm pek seedemiyorm sadece sayfa acıkbanada gelmiyo niyeyse ara ara girip bakıyorum
heyecan var mı düğüne az kaldıben buralardayııım ama takımdan bildirim gelmedi niyeyse bende bakmdm hiç
Tabikide bennnnnyaa sende mi bakalım kim daha çok kilo verecek
Allah allah geçmiş olsun kuzum cana gelen mala gelsin demekten başka çare yok Rabbim beterinden korusun canın sagolsun inş sigortası vardır ve yapılır çok üzüldümkizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
Allah allah geçmiş olsun kuzum cana gelen mala gelsin demekten başka çare yok Rabbim beterinden korusun canın sagolsun inş sigortası vardır ve yapılır çok üzüldümkizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?