Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
Aaaaaaaaa gecmis olsun canim :Ssssss iyiki birsey olmamis seninkilere. Şansa bak yaa gerçekten

Allah allah geçmiş olsun kuzum cana gelen mala gelsin demekten başka çare yok Rabbim beterinden korusun canın sagolsun inş sigortası vardır ve yapılır çok üzüldüm
aynen tatlim ya zaten ilk akla gelende o ama iste sonradan üzülüyo insan evet sigorta var allahdan yapilirmi onu bilmiyorum esim suan kardesimle babasina gidiyo o anliyo araba islerinden tamirhanesi var oraya götürcekler bende is yerinde kaldim bakalim bugün eve nasil gitcem:9

çalışıyorum sözde elimde dosya var bitiremedim gerçi baş dönmemden azcık ara verdim işe
inşallah kuzum bende inanıyorum ama bazen insan tedirgin oluyor
olma lütfen getirme aklına öyle şeyler
ayy hamişş ne zamana kadar çalıscaksın

ay zaten sürekli teelfon calıp duruyo ona bakıyorm pek seedemiyorm sadece sayfa acık

bende öyle bdv falan okuyorum

heyecan var mı düğüne az kaldı
aslında yokta işte cevremdekiler soru sordukca bn panik oluyorm aa o nasıl olcak fln diye

kizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
cokg emiş olsn kuzum cana gelmesin de mal yerine konus kimseye bişey olmadı dimi korkmustur arabadakilerde

severin bdv yi

Aaaaaaa tuhh yaaaaa cok gecms olsun cnmmm

cokg emiş olsn kuzum cana gelmesin de mal yerine konus kimseye bişey olmadı dimi korkmustur arabadakilerde
evet canim öyle yok kimseye bisey olmadi kardesim varmis tek arabada yani o kulaniomus korkmus baya birden tir carpinca tabi ama biseyi yok allahdan

çok geçmiş olsun şükür ki kimseye bişey olmamış

aslında yokta işte cevremdekiler soru sordukca bn panik oluyorm aa o nasıl olcak fln diye

severin bdv yi
severim bilrisin

ÇALIŞIRIM YA BEN EVDE OTURAMAM

severin bdv yi
BOŞVR BAŞKASINI KEYFİNE BAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…