Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ÇALIŞIRIM YA BEN EVDE OTURAMAM

BOŞVR BAŞKASINI KEYFİNE BAK
2 saat sonra evimdeyimmmm yarında güzel bi kahvaltı sonrasında koşturmaca
şimdi önce markete gidip kahvaltılık bieşyler alcam sabah annemle güzelcene yaparz

hahahaah ay biz kadinlarada yaranilmiyo ya istemediklerindede sorun oluo:)
kimse bana emir veremeez bn istersem yaparım valla yaranılmaz ya calış demenin nesi kötü ha üslupta önemli tabi ama calışmak candır

hahaha aynen ya karismasinlar bize evet o da Dogru bazi esler varki para getirmen lazim modunda Calis dio bence o da kötü cocukmu bakcan evmi cekip cevircen caliscanmi dimi amaaa

ama hiç kv li konular yok artık sıkıyo orasıda bu ara eşinin calışmasını isteyen koca doldu ortalk
sen kvli açarsın düğünden sonra okur yorum yaparık
ÇALIŞIRIM YA BEN EVDE OTURAMAM

BOŞVR BAŞKASINI KEYFİNE BAK
gittiği yere kadar çalısırsın en güzeli
900gr vermiştim şuanda ihtiyacım 900gr
ben 1600 vermiştim hemde meyve yediğim halde bakim bu sefer kaç vericem

hahaha aynen ya karismasinlar bize evet o da Dogru bazi esler varki para getirmen lazim modunda Calis dio bence o da kötü cocukmu bakcan evmi cekip cevircen caliscanmi dimi amaaa
her bünye bir değil ki kuzu ben mesela kaldıramam cocukla işi aynı anda ama mesela sen cok rahat idare edebilirsn kapasite meselesi de erkekler anlamiyyyy

bekleyin beni şahane konularla gelcem hissediyorum

her bünye bir değil ki kuzu ben mesela kaldıramam cocukla işi aynı anda ama mesela sen cok rahat idare edebilirsn kapasite meselesi de erkekler anlamiyyyy

bekleyin beni şahane konularla gelcem hissediyorum

bende hissediyorum inşallah gelmezsinde kadın sımdden sinyallerini vermiş konuların

evet o da Dogru neyse allahdan bizimkiler o konuda iyi:) umarim kimse esi tarafindan hicbirzaman kisitlanmaz

bende hissediyorum inşallah gelmezsinde kadın sımdden sinyallerini vermiş konuların
saman altından su yürütmek saf ayagına yatmak kv için gerekli deyimler

evet o da Dogru neyse allahdan bizimkiler o konuda iyi:) umarim kimse esi tarafindan hicbirzaman kisitlanmaz
cok şükür bebeğiiimm hiç ne calış ne calışma ne kapan ne kapanma demiyo sana bıraktım diyo ki en dogrusu da bu bence

ohhh ne güzel en güzelini yaparsın

evet gittiği yere kadar

Sabah kahvaltım
1bardak yeşil çaylı süt

Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt

Öglen yemegi
1bardak yeşil çaylı süt
3çatal karpuz

Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt

Akşam yemegi
1bardak yeşil çaylı süt
1tane yeşil elma

Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt

Yatmadan önce
1bardak yeşil çaylı süt

1saat eliptik bisiklet
30dk bacak hareketleri ve mekik

menüm
sabah
2 tost / 1 domates
ara
1 mandalina
öğlen
2 kase sebzeli bulgur 1 ayran
ara
3 ceviz
akşam
Dolma 2 patlıcan 1 kabak yedim
Patlıcan mı yasaktı hamilelikte onu bilemedim
Arada 1 mandalina yedim belki bir portakal yerim

Detoks mu yaptın kuzum bakalım yarına kaç gram gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…