- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.001
2 saat sonra evimdeyimmmm yarında güzel bi kahvaltı sonrasında koşturmacaÇALIŞIRIM YA BEN EVDE OTURAMAM
BOŞVR BAŞKASINI KEYFİNE BAK
kimse bana emir veremeez bn istersem yaparımhahahaah ay biz kadinlarada yaranilmiyo ya istemediklerindede sorun oluo:)
hahaha aynen ya karismasinlar bize2 saat sonra evimdeyimmmm yarında güzel bi kahvaltı sonrasında koşturmaca
şimdi önce markete gidip kahvaltılık bieşyler alcam sabah annemle güzelcene yaparz
kimse bana emir veremeez bn istersem yaparımvalla yaranılmaz ya calış demenin nesi kötü ha üslupta önemli tabi ama calışmak candır
sen kvli açarsın düğünden sonraama hiç kv li konular yok artık sıkıyo orasıda bu ara eşinin calışmasını isteyen koca doldu ortalk
gittiği yere kadar çalısırsın en güzeliÇALIŞIRIM YA BEN EVDE OTURAMAM
BOŞVR BAŞKASINI KEYFİNE BAK
ben 1600 vermiştim hemde meyve yediğim halde bakim bu sefer kaç vericem900gr vermiştim şuanda ihtiyacım 900gr
her bünye bir değil ki kuzu ben mesela kaldıramam cocukla işi aynı anda ama mesela sen cok rahat idare edebilirsn kapasite meselesi de erkekler anlamiyyyyhahaha aynen ya karismasinlar bizeevet o da Dogru bazi esler varki para getirmen lazim modunda Calis dio bence o da kötü cocukmu bakcan evmi cekip cevircen caliscanmi dimi amaaa
bekleyin beni şahane konularla gelcem hissediyorumsen kvli açarsın düğünden sonraokur yorum yaparık
gittiği yere kadar çalısırsın en güzeli
ben 1600 vermiştim hemde meyve yediğim halde bakim bu sefer kaç vericem
her bünye bir değil ki kuzu ben mesela kaldıramam cocukla işi aynı anda ama mesela sen cok rahat idare edebilirsn kapasite meselesi de erkekler anlamiyyyy
bekleyin beni şahane konularla gelcem hissediyorum
evet o da Dogru neyse allahdan bizimkiler o konuda iyi:) umarim kimse esi tarafindan hicbirzaman kisitlanmazher bünye bir değil ki kuzu ben mesela kaldıramam cocukla işi aynı anda ama mesela sen cok rahat idare edebilirsn kapasite meselesi de erkekler anlamiyyyy
saman altından su yürütmek saf ayagına yatmak kv için gerekli deyimlerbende hissediyoruminşallah gelmezsinde kadın sımdden sinyallerini vermiş konuların
cok şükür bebeğiiimm hiç ne calış ne calışma ne kapan ne kapanma demiyo sana bıraktım diyo ki en dogrusu da bu benceevet o da Dogru neyse allahdan bizimkiler o konuda iyi:) umarim kimse esi tarafindan hicbirzaman kisitlanmaz
saman altından su yürütmek saf ayagına yatmak kv için gerekli deyimler
cok şükür bebeğiiimm hiç ne calış ne calışma ne kapan ne kapanma demiyo sana bıraktım diyo ki en dogrusu da bu bence
en azından elbisesi beyaz değilkonu başlıklarını da buldum dıyosun
en azından elbisesi beyaz değil
millette sımartıyo görümcen sandik fln diyolar bnm akrabalar kalkıyo totosu düğünde artık zirve yapar
ohhh ne güzel en güzelini yaparsın2 saat sonra evimdeyimmmm yarında güzel bi kahvaltı sonrasında koşturmaca
şimdi önce markete gidip kahvaltılık bieşyler alcam sabah annemle güzelcene yaparz
kimse bana emir veremeez bn istersem yaparımvalla yaranılmaz ya calış demenin nesi kötü ha üslupta önemli tabi ama calışmak candır
evet gittiği yere kadarsen kvli açarsın düğünden sonraokur yorum yaparık
Yine verirsin çünküm sen diyet yapıyodun bu sana şok diyet oluyo kuzucuksen kvli açarsın düğünden sonraokur yorum yaparık
kız anlattım yaaa kv yi genc görüyolar görümcem sanıyomuslar ilk gördüklerinde o da sımarıyo tabiiiiine anlamadım
Çoh yemişsinbugünki menüm
Sabah bir muz
öglen somon baligi ve salata
aksam bi kase yogurt ve yulaf ezmesi
Detoks mu yaptın kuzum bakalım yarına kaç gram gidecekSabah kahvaltım
1bardak yeşil çaylı süt
Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt
Öglen yemegi
1bardak yeşil çaylı süt
3çatal karpuz
Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt
Akşam yemegi
1bardak yeşil çaylı süt
1tane yeşil elma
Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt
Yatmadan önce
1bardak yeşil çaylı süt
1saat eliptik bisiklet
30dk bacak hareketleri ve mekik
Evet detoks yaptım cane inş bakalım aldıklarımı versem yeter banaDetoks mu yaptın kuzum bakalım yarına kaç gram gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?