Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende uzun sure kullandm o ılacı dedığın gıbı demişti banada yutarak ççok etkısı yok onun dıkkt et cnm

kizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
Geçmiş olsun cnm Allah beterınden korusun..

kızlar ben birazdan işten cıkıyorum izine ayrılıyorum muhtemelen 1 hafta ugrayamam takıma kendinize cici bakın evli bir baağyaann olarak döneceğim aranıza
Ne guzel canım sevdığıme kavuşcaksın evlı olmak muhteşem bırsey inş çok mutlu olursun

Gitmeyesin diye yazmadım
Gitme gülüm yüzüm gülmez gitme gülüm can dayanmaz gitme gülüm sensiz olmaz gitme gülüm şu gönlümden
Gitmicem işim yokmuş bu Aksam
Ne guzel canım sevdığıme kavuşcaksın evlı olmak muhteşem bırsey inş çok mutlu olursun
Ayy valla son 2 gün yarından sonra curcuna kopcak zaten bişey anlamicam

Bugün işten son kez eve girdim artık başka eve gitcem diye gecirdim icimden insan bi burkuluyo valla
Ama sevdigim insan sonuçta kaç sene beklemişiz Rabbim pişmanlık gostermesin
Amiiiiiiiiiinnnnn
Kiz bende tabiki asik olup isteyerek gun syaarak evlendm ama aileme asiri duskunum ben sehir disinda okurken hic usenmeden onca yolu ceker gelrdm surekli ayri kalamiyodum.
Persembe kinam oldu
Cuma dini nikahimz oldu ertesi gunde dugunm vardi.
Cuma gecesi ne agladmm gece ne agladm kimse duymasn diye kardesime baka baka agladm. Insan mutlu ama uzuluyodaaaa
Evden cikma animmmm kotuyduuu babam hayatimda hic agladigini gormemistm babam agladi ayy yuregimmmden biseyler kopmustu sanki cok bagliyizdir ayyyyy hala gozlerim doluyo cok zordu mutluluguma seviniyodu ama baba iste napsnnn annem daha guclu duran taraftii ayyyy kizz
Hepte gidioz he ilk 2 ay annemlere her gittigimde her hafta gidiyoduk nerdeyse donerken ben susuyodum esimde hic ses etmiyodu ben duygulaniyodm .hahaha kocamlaa cok mutluydum cok sukur ama o ayri yaaaa simdi gidince 2 gunse evimi ozluyorm ilerdede boyle oluyo

Bugün işten son kez eve girdim artık başka eve gitcem diye gecirdim icimden insan bi burkuluyo valla
Ama sevdigim insan sonuçta kaç sene beklemişiz Rabbim pişmanlık gostermesin
Aminnn hep mutlu olun insAllah
Dugunden sonra artik kaynanali sohbetlerini merak ediyorum
InsAllah düğünün istediğin ve bekledigindende guzel olur canim ayy evden nasil ayrilacaksin

Ayy bende anamdan fazla babama aglarim

Ayy bende anamdan fazla babama aglarim
Annem duygullligini belli etmez ki gozlerinden okurum ama babamda hic gormedim ilktiii...
Bide salondan eve gidiodk ya onlar gidiyodu annem hakkini helal et dedi ben uhuuuuuuuuuuuuuuusalya sumuk agladimm esimde beni tmmm aglama fln hahahahahaha ama elimde degl napim agladim evimiz uzak kaliyodu ondan boyle oldu istanbul malumm

Ayyy ben boyle seyler okuyunca bile gozlerim doluyo hele boyle kizla baba olunca hic dayanamam ama kendime soz verdim ben aglamicam. Biz agliyoruzya adamlar ne dusunuyor acaba ahahahah niye damatlar hic aglamio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…