- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.021
Gitmeyesin diye yazmadımKimse de demiyo ki görüşürüz keptinncuma
gitmiyom
Bende uzun sure kullandm o ılacı dedığın gıbı demişti banada yutarak ççok etkısı yok onun dıkkt et cnmaa iyi k sordum alacaktım bugün ...
ben yazmayı düşünüyorum çünkü şimdiden kilo aldım
annem de yiyoruz kaç haftadır o da güzel yemekelr yapıyor vitamin olsun diye
bende ara ara oluyor ama kullandığım ilaçtanmış kuzum onu da yarın drye soracam bana vajenden al dedi eczacı ayrı dedi yutuyorum ilacı berbat oluyorum2 kişi bir ilacı anlamamışız diye düşünüyorum o heyecan ile
Geçmiş olsun cnm Allah beterınden korusun..kizlar cok sansizim ben ya yeni arabam kaza gecirdi bugün yani esim ve kardesim almaya gitti gelirken eve 500 metre kala kamyon carpmis yandan
Allahdan kardesime bisey olmamis o kulaniomus o esnada ama yepyeni araba gitti yan komle cöktü
Ne guzel canım sevdığıme kavuşcaksın evlı olmak muhteşem bırsey inş çok mutlu olursunkızlar ben birazdan işten cıkıyorum izine ayrılıyorum muhtemelen 1 hafta ugrayamam takıma kendinize cici bakınevli bir baağyaann olarak döneceğim aranıza
Yarın ayrıntılı soracaz drye tırstım şimdiBende uzun sure kullandm o ılacı dedığın gıbı demişti banada yutarak ççok etkısı yok onun dıkkt et cnm
Gitmicem işim yokmuş bu AksamGitmeyesin diye yazmadım
Gitme gülüm yüzüm gülmez gitme gülüm can dayanmaz gitme gülüm sensiz olmaz gitme gülüm şu gönlümden
Ayy valla son 2 gün yarından sonra curcuna kopcak zaten bişey anlamicamNe guzel canım sevdığıme kavuşcaksın evlı olmak muhteşem bırsey inş çok mutlu olursun
Uzuluomsn kiz tamam askina kavuscan ama uzuluyomsn evden gidiyosn diye :)Gitmicem işim yokmuş bu Aksam
Ayy valla son 2 gün yarından sonra curcuna kopcak zaten bişey anlamicam
Bugün işten son kez eve girdim artık başka eve gitcem diye gecirdim icimden insan bi burkuluyo vallaUzuluomsn kiz tamam askina kavuscan ama uzuluyomsn evden gidiyosn diye :)
Buraya giremiycek bizden ayrı kalcak diye daha çok üzülüyo bence evden ayrılacana çok üzülmüyo demi kuzumUzuluomsn kiz tamam askina kavuscan ama uzuluyomsn evden gidiyosn diye :)
Hic yemiyeydin bukisimmmbugünki menüm
Sabah bir muz
öglen somon baligi ve salata
aksam bi kase yogurt ve yulaf ezmesi
AmiiiiiiiiiinnnnnBugün işten son kez eve girdim artık başka eve gitcem diye gecirdim icimden insan bi burkuluyo valla
Ama sevdigim insan sonuçta kaç sene beklemişiz Rabbim pişmanlık gostermesin
Aminnn hep mutlu olun insAllahBugün işten son kez eve girdim artık başka eve gitcem diye gecirdim icimden insan bi burkuluyo valla
Ama sevdigim insan sonuçta kaç sene beklemişiz Rabbim pişmanlık gostermesin
He evet nasıl ayrı kalırım sizdenBuraya giremiycek bizden ayrı kalcak diye daha çok üzülüyo bence evden ayrılacana çok üzülmüyo demi kuzum
Ayy bende anamdan fazla babama aglarimAmiiiiiiiiiinnnnn
Kiz bende tabiki asik olup isteyerek gun syaarak evlendm ama aileme asiri duskunum ben sehir disinda okurken hic usenmeden onca yolu ceker gelrdm surekli ayri kalamiyodum.
Persembe kinam oldu
Cuma dini nikahimz oldu ertesi gunde dugunm vardi.
Cuma gecesi ne agladmm gece ne agladm kimse duymasn diye kardesime baka baka agladm. Insan mutlu ama uzuluyodaaaa
Evden cikma animmmm kotuyduuu babam hayatimda hic agladigini gormemistm babam agladi ayy yuregimmmden biseyler kopmustu sanki cok bagliyizdir ayyyyy hala gozlerim doluyo cok zordu mutluluguma seviniyodu ama baba iste napsnnn annem daha guclu duran taraftii ayyyy kizz
Hepte gidioz heilk 2 ay annemlere her gittigimde her hafta gidiyoduk nerdeyse donerken ben susuyodum esimde hic ses etmiyodu ben duygulaniyodm .hahaha kocamlaa cok mutluydum cok sukur ama o ayri yaaaa simdi gidince 2 gunse evimi ozluyorm ilerdede boyle oluyo
Annem duygullligini belli etmez ki gozlerinden okurum ama babamda hic gormedim ilktiii...Ayy bende anamdan fazla babama aglarim
Sen istanbula gel istanbula.Ayy bende anamdan fazla babama aglarim
Ayyy ben boyle seyler okuyunca bile gozlerim doluyoAnnem duygullligini belli etmez ki gozlerinden okurum ama babamda hic gormedim ilktiii...
Bide salondan eve gidiodk ya onlar gidiyodu annem hakkini helal et dedi ben uhuuuuuuuuuuuuuuusalya sumuk agladimm esimde beni tmmm aglama fln hahahahahaha ama elimde degl napim agladim evimiz uzak kaliyodu ondan boyle oldu istanbul malumm
Komsu olursak olurSen istanbula gel istanbula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?