- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.601
Günaydın hanımlar.Ben de yeni kalktım sayılır.Domates,salatalık,maydonoz,peynir ve haşlanmış yumurta ile güzel bir kahvaltı yaptım,birazdan banyoya giricem.Kızlar malum cumartesi 23 nisan.Okulda törenimiz var gösteri hazırladık.Çok şık bir ceketim vardı.Diyete başlarken kolumdan bile girmiyordu nerdeyse,şimdi oluyor çok şükür ama 2 kilo daha gitse muhteşem olurdu.Dün şok diyetlere baktım ama karar veremedim.Bana öneriniz var mı?Şöyle güçten düşmeden,aç kalmadan 1 haftada 2-3 kilo atabileceğim 23 Nisandan önce.Et diyeti var 5 günde 5 kilo diyor ama kararsız kaldım.1 kereye mahsus yapmak istiyorum,ne önerirsiniz?Yoksa kalori mi düşürsem o güne kadar,bilemedimgünaydın kızlar nasılsınız ben daha yeni uyandım
günaydın kızlar nasılsınız ben daha yeni uyandım
Günaydın hanımlar.Ben de yeni kalktım sayılır.Domates,salatalık,maydonoz,peynir ve haşlanmış yumurta ile güzel bir kahvaltı yaptım,birazdan banyoya giricem.Kızlar malum cumartesi 23 nisan.Okulda törenimiz var gösteri hazırladık.Çok şık bir ceketim vardı.Diyete başlarken kolumdan bile girmiyordu nerdeyse,şimdi oluyor çok şükür ama 2 kilo daha gitse muhteşem olurdu.Dün şok diyetlere baktım ama karar veremedim.Bana öneriniz var mı?Şöyle güçten düşmeden,aç kalmadan 1 haftada 2-3 kilo atabileceğim 23 Nisandan önce.Et diyeti var 5 günde 5 kilo diyor ama kararsız kaldım.1 kereye mahsus yapmak istiyorum,ne önerirsiniz?Yoksa kalori mi düşürsem o güne kadar,bilemedim
eski kaptanım nbr
Elmaya dayanamam Aslı'cım ben.Sigara kullanıyorum çünkü;meyve ya da tatlının üzerine sigara içemiyorum.Bu haftaya mahsus 1000 kalori civarında almaya karar verdim.Önümüzdeki hafta normal düzene dönerim artık.canım bence elma diyeti yap
sizin evlenme zamanı gelmiş canımmm...:))iyi pazarlar kızlar.dün erkek arkadaşım geldi ve gitti.sabah 9 da buluştuk akşam 10 da uğurladım.öyle az geldi ki bana doyamadım yetmediçok üzgünüm şu an...vedalaşma zamanı geldiğinde ikimizin de aklından geçen ve bir anda ağzımızdan dökülen sözler rüya gibiydi...
ohh sefan olsun bekarlık sultanlıktır diye buna derler heralde...günaydın kızlar nasılsınız ben daha yeni uyandım
esen 5 günde 5 kiloyu rahat yaparsın aslında 1.gün hastanmış patates2. gün meyve 3. gün sebze 4. gün et 5. gün süt ürünleri ben zorlanmadan çok rahat yapmıştımm..Günaydın hanımlar.Ben de yeni kalktım sayılır.Domates,salatalık,maydonoz,peynir ve haşlanmış yumurta ile güzel bir kahvaltı yaptım,birazdan banyoya giricem.Kızlar malum cumartesi 23 nisan.Okulda törenimiz var gösteri hazırladık.Çok şık bir ceketim vardı.Diyete başlarken kolumdan bile girmiyordu nerdeyse,şimdi oluyor çok şükür ama 2 kilo daha gitse muhteşem olurdu.Dün şok diyetlere baktım ama karar veremedim.Bana öneriniz var mı?Şöyle güçten düşmeden,aç kalmadan 1 haftada 2-3 kilo atabileceğim 23 Nisandan önce.Et diyeti var 5 günde 5 kilo diyor ama kararsız kaldım.1 kereye mahsus yapmak istiyorum,ne önerirsiniz?Yoksa kalori mi düşürsem o güne kadar,bilemedim
ben itiraf ediyim 2 gündür yedim yaa... ama toparlıyorum söz elmamı limonumu tarçınım karabiberim ve karanfilimi kaynattım içiyorum 2 günde devam edicem bu karışıma...havalarda açtı yürüyüşe başlıyorum allahın izniyle bugün eşim dışarı çıktı benim zillinin yemeğini yediriyim uyutuyum çıkıcam hemen....öpüyorum kızlAR görüşrüzzz....Elmaya dayanamam Aslı'cım ben.Sigara kullanıyorum çünkü;meyve ya da tatlının üzerine sigara içemiyorum.Bu haftaya mahsus 1000 kalori civarında almaya karar verdim.Önümüzdeki hafta normal düzene dönerim artık.
Ve hanımlar bu arada,bu haftaki sarsıntımızı en doğru şekilde kanalize ettiğimizin takımımıza ve kendimize bir ispatı olarak bu hafta en az 500 gram atıyoruz hepimiz.Hepimiz.Listelerimize dikkat ediyor,bu hafta kaçamak yapmıyor,en az yarım saat hareket ediyor ve zayıflama çayları hazırlıyoruz son 2 gün.Anlaştık mı?Bu hafta bir diriliş görsün cuma yarışması topiği
Canım ben de 2 gündür diyet filan yapmıyordum,takımın sarsıntısı garip bir şekilde bütün hedefimi ve motivemi sarsmıştı.Ama bugün fikren toparlandım.Peki var mısınız hepimiz bu hafta 5 gün aynı menüyü deneyelim.Dediğin gibi şöyle:ben itiraf ediyim 2 gündür yedim yaa... ama toparlıyorum söz elmamı limonumu tarçınım karabiberim ve karanfilimi kaynattım içiyorum 2 günde devam edicem bu karışıma...havalarda açtı yürüyüşe başlıyorum allahın izniyle bugün eşim dışarı çıktı benim zillinin yemeğini yediriyim uyutuyum çıkıcam hemen....öpüyorum kızlAR görüşrüzzz....
iyi pazarlar kızlar.dün erkek arkadaşım geldi ve gitti.sabah 9 da buluştuk akşam 10 da uğurladım.öyle az geldi ki bana doyamadım yetmediçok üzgünüm şu an...vedalaşma zamanı geldiğinde ikimizin de aklından geçen ve bir anda ağzımızdan dökülen sözler rüya gibiydi...
Canım ben de 2 gündür diyet filan yapmıyordum,takımın sarsıntısı garip bir şekilde bütün hedefimi ve motivemi sarsmıştı.Ama bugün fikren toparlandım.Peki var mısınız hepimiz bu hafta 5 gün aynı menüyü deneyelim.Dediğin gibi şöyle:
PAZARTESİ:Haşlanmış patates
SALI:Meyve
ÇARŞAMBA:Sebze
PERŞEMBE:Et
CUMA:Süt ürünleri
Ne dersiniz hanımlar,denemeye değmez mi?
Canım ben de 2 gündür diyet filan yapmıyordum,takımın sarsıntısı garip bir şekilde bütün hedefimi ve motivemi sarsmıştı.Ama bugün fikren toparlandım.Peki var mısınız hepimiz bu hafta 5 gün aynı menüyü deneyelim.Dediğin gibi şöyle:
PAZARTESİ:Haşlanmış patates
SALI:Meyve
ÇARŞAMBA:Sebze
PERŞEMBE:Et
CUMA:Süt ürünleri
Ne dersiniz hanımlar,denemeye değmez mi?
Canım bu gibi şok diyetleri vücudu şaşırtmak için uzmanlar da öneriyor kısa süreli olmak kaydıyla.Yani mesela bunu 5 gün yaptıktan sonra,2 ay süre ile birdaha tekrarlamamız gerekiyor.Bu hafta yaparız,bir de 2 ay sonra 23 haziran-1 temmuz arası yaparız.Bi deneyelim bakalım,cuma günü tartılırız.Hem binevi d-tox olur,hem de azmimize bir motive olur.O zaman yarın için bol bol patates haşlıyoruz.Misafirlerinin geldiği gün azcık kaçamak yaparsın,5 gitmesin de 3 gitsin o da yeter bu hafta içintamam yapalım. ama doktor kızarsa banaa.neyse olmazsa onun azarını iştirim ama hedefime ulaşmam için çok iyi olur.salı günü misafirlerim gelecek. meyve yerine profiterol yesem azcııık. olma mı?tamam ben yapıcam. yarın başlıyoruz öyleyse.sağlıklı mı ya esen sence?vücudumuz tepki gösterip sonraki hafta direnmesin. inşallah yağ kaybederiz.
ya evde sebzem var bugün bol bol. çarşambaya kadar bozulabilir.çarşambayla pazartesiyi yer değiştirsem ne olur? bunun bu sıranın özel bi anlamı var mı acaba?
Bence Aslı duyuruyu yapsın,hepimiz özelden adayımızı yazalım Ona,uygun mudur?Bu arada Aslı,Esra,Ayşegül,Umut,Fadime sizler de katılır mısınız bu hafta Gülçin'le beraber yapacağımız diyete?5 günlük...Aslı kaptan yardımcısını sen mi seçeceksin yoksa oylamayla biz mi seçelim.eğer oylama olacaksa ben özeline yazayım kimi istediğimi sende sayarsın ona göre . sence? hem senin için de iyi olur sorumluluğu paylaşmak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?