Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ilk yani demekki imkansiz degil kolayca hamile kalan bile dusuk yapiyo. Okadar cok dusuk oluyo cok normal.
Buna bile sukur cocugun olabiliyor demekki
evet ona çok seviniyorum ama düşük neyden oldu ona takıldık biz hiç aklıma gelmezdi kanamaya bile alışmıştım ama çok dua ettim birde rüyamda gördüm bişiler olacak dedim ne olacak kestiremedim

evet ona çok seviniyorum ama düşük neyden oldu ona takıldık biz hiç aklıma gelmezdi kanamaya bile alışmıştım ama çok dua ettim birde rüyamda gördüm bişiler olacak dedim ne olacak kestiremedim
hayirlisi böyleymis kuzum insallah en yakin zamanda yine gebe kalirsin ve saglikla kucagina alidigin günleride görürüz

inşallah canım

doğal denedik ama olmadı 1,5 sene belki bundan sonrasında olur
O ooooo 1buçuk sene daha çok erken zatin 1yılda gebelik şansı %20 ikinci yılda %40 üçüncü yılda %60 belki bundan sonra olur bak benimde olmuyo doktor sebep yok sadece kilo ver dedi benden kilolu lar doguruyo kardeşim 116 kilo ikinciyi dogurdu demekki bizim zamanımız dolmamış kuzum

Ben 9 kilo verdim olumlu sonuç aldım sonuna kadar ulaşmadı gebelik ama hamile kalacağıma inanıyorum artık ...
bünye ile alakalı malesef bizim zamnımız varmış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…