- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.741
İNŞALLAH canımmmGeçmiş olsun cnm inş tez zamanda bırdaha olur sağlıcakla buyur
Bıtane tuttuya gerisi gelır bence vucut gebelığe alışıyorya daha kolay oluyor ıkıncı dıye biliyorumİNŞALLAH canımmm
inşallah öyle olurBıtane tuttuya gerisi gelır bence vucut gebelığe alışıyorya daha kolay oluyor ıkıncı dıye biliyorum
Ilk yani demekki imkansiz degililk canım uzun süredir korunmuyordur olmuyordu
15içiyosun 5gün ara tekrar başlıyorsun ama süper bişey Valla bana çok iyi geldiDukan birasi hergun iciliyomu ? Ben icilmiyo detoks diye biliyodum
Kuzum senin sorunun ne neden aşılama yaptırdınilk canım uzun süredir korunmuyordur olmuyordu
evet ona çok seviniyorum ama düşük neyden oldu ona takıldık bizIlk yani demekki imkansiz degilkolayca hamile kalan bile dusuk yapiyo. Okadar cok dusuk oluyo cok normal.
Buna bile sukur cocugun olabiliyor demekki
yarım rahimliyim başka bir sebeb yok kuzumKuzum senin sorunun ne neden aşılama yaptırdın
hayirlisi böyleymis kuzum insallah en yakin zamanda yine gebe kalirsin ve saglikla kucagina alidigin günleride görürüzevet ona çok seviniyorum ama düşük neyden oldu ona takıldık bizhiç aklıma gelmezdi kanamaya bile alışmıştım ama çok dua ettim birde rüyamda gördüm bişiler olacak dedim ne olacak kestiremedim
Normal yolla olmazmı yani doktor ne diyoyarım rahimliyim başka bir sebeb yok kuzum
inşallah canımhayirlisi böyleymis kuzum insallah en yakin zamanda yine gebe kalirsin ve saglikla kucagina alidigin günleride görürüz
doğal denedik ama olmadı 1,5 sene belki bundan sonrasında olurNormal yolla olmazmı yani doktor ne diyo
bugünlerde çok sessiz malesefbugün burasi cok sessiz ve sakin
O ooooo 1buçuk sene daha çok erken zatin 1yılda gebelik şansı %20 ikinci yılda %40 üçüncü yılda %60 belki bundan sonra olur bak benimde olmuyo doktor sebep yok sadece kilo ver dedi benden kilolu lar doguruyo kardeşim 116 kilo ikinciyi dogurdu demekki bizim zamanımız dolmamış kuzuminşallah canım
doğal denedik ama olmadı 1,5 sene belki bundan sonrasında olur
herkez ise güce daldi demekkibugünlerde çok sessiz malesef
bugün burasi cok sessiz ve sakin
ee konusun kizlarr birileri yazmayinca kimse yazmiyo gibi durum oluyo.bugünlerde çok sessiz malesef
Ben 9 kilo verdim olumlu sonuç aldım sonuna kadar ulaşmadı gebelik ama hamile kalacağıma inanıyorum artık ...O ooooo 1buçuk sene daha çok erken zatin 1yılda gebelik şansı %20 ikinci yılda %40 üçüncü yılda %60 belki bundan sonra olur bak benimde olmuyo doktor sebep yok sadece kilo ver dedi benden kilolu lar doguruyo kardeşim 116 kilo ikinciyi dogurdu demekki bizim zamanımız dolmamış kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?