Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar canım çok sıkkın nisanlimla kavga ettim ben bi arkadaşımdan kendi oturduğu yerden birsey istedim. Bana ters biyer. Oda benden istedi gece vardiyasında gelince alicak. Ben öğlenci calisicam değiş tokuş yapicaz. Dedimki erken çıkıp kedisi icin birsey almaliyim. Bana dioki o niye alamio. Cunki o gece calisacak dedim. Bana dioki ee niye önceden soylemiorsun. Ne alaka dedim rapormu vereyim şunu yapicam cunki su nedenden dolayi. Normal sohbet esnasında anlaşılır zaten sen soru soracaksın bende cevap vericem bi sohbet oluşacak dedim sende ogreniceksin. Bana dioki ee ben medyummuyum ne bilim niye alicaksin en son malmısin acikliyorum iste diorum sen bana hep üstü kapalı anlatırsın dio dedim evet çok gizli işler karıştırıyorum kork benden

ben ne yaptığımı bilmiyorum valla biraz iş biraz dolanma biraz burası maksat zaman geçsin
Sen bol bol hareket et için temizlensin ne var ne yok gelsin kuzucum bende kist oldugunda evde ip atlıyodum adetle kisti söküldü doktor bişe şaşırdı sogan suyu içtim leke geliyordu adet olamıyodum atladım zıpladım açıldım

bazen küçük şeyleri söylememek daha iyi .. uzaklık olunca bu tür şeyler normal oluyor kuzum tadı tuzu bu minik tartışmalar ... hemen düzelersiniz

Hic bi fikrim yok bronsitimn baslagici gibi bisey gogsum yaniyo oksururken ama sukurki agir degilim. Yani agirlasicak diye cok korkuyorm biktm her sene yaa
aa o bende aşılma olduğum gün başladı balgam söke söke beter oldum yatamıyordum oturamıyordum öksürük bitmiyordu ılık süt hafifletmişti ciğerlerimi

bazen küçük şeyleri söylememek daha iyi .. uzaklık olunca bu tür şeyler normal oluyor kuzum tadı tuzu bu minik tartışmalar ... hemen düzelersiniz
Ben buraya yazana kadar düzelmişiz zaten ahahaha msj attı şimdi normal yok tartışacak birsey yokta benmi manyagim benmi anlamıorum diye şüphe ediorum vallahi

aa o bende aşılma olduğum gün başladı balgam söke söke beter oldum yatamıyordum oturamıyordum öksürük bitmiyordu ılık süt hafifletmişti ciğerlerimi
Ben ihlamur iciyorm hafif balli iste.
Balgam sokucu algam o iyi gelir. Bu bisey degil ya ilerlemesinde gectimi senin
Bende başladı kusum doktordaydım bugün
sen gitmedinmi zaten ilac vermedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…