- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.781
@Blacksee55 aynen katiliyorum bu cümleye:))))
Naptın giiiii. Hayırli olsun musmutlu olun InsAllah tebrikler canimm
Ahahahah Sağol bebeğim darısı sana inşallahNaptın giiiii. Hayırli olsun musmutlu olun InsAllah tebrikler canimm
Evlilik yaramış kasın gözün oynuyorahahaha
Aminnn canimm. Daha hazirlamadinmi kizAhahahah Sağol bebeğim darısı sana inşallahkocami gönderdim çarşıya takılıyom evde akşam yola cikcaz da hazırlık yapcam çanta fln
taze gelin gelmiş hoş gelmiş nasıl geçti kuzum
her zamn manyak olmak iyidir
Ay yok hiç vaktim olmadı inan kiAminnn canimm. Daha hazirlamadinmi kiznereye gidiosunuz balayına. Ayy ne güzel hadi atlattin
Hosbuldum bebegiiimm sahaneydi kına düğün ikiside çok güzel geçti ozellikle kınaya herkes bayilmisssstaze gelin gelmiş hoş gelmiş nasıl geçti kuzum
aaa kanmi ee ne dediYine gittim sesim mesim kısıldı kiz. Birde kan geldi öksürürken bi soriyim dedim
Kuşum çok şiddetli öksürdüğüm icin, boğazdanda iltihaplı olduğu icin ondan olabilir dedi. Hani içerden değildir dedi. Bidaha olursa hastaneye gidecekmisimaaa kanmi ee ne dedi
Burda bizim takım çok uygun kiz sanki hepimiz birbirimizi bulmuş gibiyiz ahahaher zamn manyak olmak iyidirbilmez miyiz
Hee oksururken oyle bi kan tadi aliyosun zatenKuşum çok şiddetli öksürdüğüm icin, boğazdanda iltihaplı olduğu icin ondan olabilir dedi. Hani içerden değildir dedi. Bidaha olursa hastaneye gidecekmisim
Burda bizim takım çok uygun kiz sanki hepimiz birbirimizi bulmuş gibiyiz ahaha
Bende napicami sasirdim vallaHee oksururken oyle bi kan tadi aliyosun zatengecmis olsunnnnn ozamn guzel beslen vitaminli seyler tuket
Bende zatin begeni yapasınız diye yazmıştım
Afiyet olsun tatlım bende önümüzdeki hafta leslie ye başlamayı düşünüyorumSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
2yeşil biber
3tane zeytin
1küp Beyaz peynir
4çatal kaşar
Tere
Dereotu
3dilim salatalık
3dilim domates
Ara ögün
Yarım elma
Öglen yemegi
1kase dügün çorbası
1kase kıymalı taze fasulye
Ara ögün
1avuç leblebi
Akşam yemegi
1kase çorba
2litre su
1sürahi dukan birası
30dk leslie 3mil
15dk bacak hareketleri
Guzel bır menu afıyet olsunSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
2yeşil biber
3tane zeytin
1küp Beyaz peynir
4çatal kaşar
Tere
Dereotu
3dilim salatalık
3dilim domates
Ara ögün
Yarım elma
Öglen yemegi
1kase dügün çorbası
1kase kıymalı taze fasulye
Ara ögün
1avuç leblebi
Akşam yemegi
1kase çorba
2litre su
1sürahi dukan birası
30dk leslie 3mil
15dk bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?