Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temızlık yaptım butun gun hıc halim yok arkamdan kızım pısletıyor sağolsun.perde yıkıcam çok iş var kuçuk çocukla hıc bıtmıyor
İşini bitir tül perdeye Bizede gel bacım bizimkilerde battı kaldırım çalışması vardı şükür bitti ama yagmur başladı camları silsem batıcak yine bakalım nolcak

İşini bitir tül perdeye Bizede gel bacım bizimkilerde battı kaldırım çalışması vardı şükür bitti ama yagmur başladı camları silsem batıcak yine bakalım nolcak
Ben sıldım camları 2 gun once ardından yağdı ama olsun pisliği gitti çamur olmuş. Ay gelem dıcem kendı evımı zor yetıştırıyorum hergun başka bır iş çıkıyor

Hic bi fikrim yok bronsitimn baslagici gibi bisey gogsum yaniyo oksururken ama sukurki agir degilim. Yani agirlasicak diye cok korkuyorm biktm her sene yaa
Abovvv o ağrı varsa ilaç illaki kullandırıyor papatya, ebe gümeci, elma limon ,zencefil,corek otu,bunları hep birlikte kaynat bronşit denen şeyi ilaçsız kurtarıyor ben perşembeden 3 gün kaynatıp içtim ilaca gerek kalmadı içini hep temizliyor.bronsitle gribi bu kurle kurtardım yılda bı kez muhakkak hastalanirim..

Senin adına çok çok sevindim rabbim bir yastıkta kocatsiňn herşey gönlünce olsun bizede dua et kuşum ilk gecede edilen dua kabul olurmuş sen beni denetime gülümseyede et dua bebiş için...

Kuzum senin diyet ne alemde
Canım ben perşembeden beri hastaydım iyi besleniyim diye bol bol bitki çay yapıp içtim ve zencefilli bal yedim bı yk gibi onun dışında yemek iştahı yoktu meyve vardı.sabahlari çavdar ekmeği yiyorum iki dilim zeytin peynir Menemenle sabah muhakkak cavdar ekmek var,kansızlık vitaminsizlik d vitamini eksiklik insülin direnci var .ekmeği şeker hapı kullanıyorum o yüzden yoksa beni tepe taklak ediyor midemi mahvediyor..inş eskisi gibi kg veririm sene seneyi aratıyor geçen sene bahçede çalıştım verdim bu sene daha çok çalıştım Gr veremedim..

Senin adına çok çok sevindim rabbim bir yastıkta kocatsiňn herşey gönlünce olsun bizede dua et kuşum ilk gecede edilen dua kabul olurmuş sen beni denetime gülümseyede et dua bebiş için...
Canım senın hiç yokmu.sankı bır msjda çocuklarım mı demiştin belkı ben yanlş hhatırldımm

Oyyyyy kuzum benide unutmamış Allah razı olsun amin diyorum inş hep beraber hamiş kalırız evet ya senin çocuk vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…