- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.801
Temızlık yaptım butun gun hıc halim yok arkamdan kızım pısletıyor sağolsun.perde yıkıcam çok iş var kuçuk çocukla hıc bıtmıyorSessizligimizede doyum olmuyo
İşini bitir tül perdeye Bizede gel bacım bizimkilerde battı kaldırım çalışması vardı şükür bitti ama yagmur başladı camları silsem batıcak yine bakalım nolcakTemızlık yaptım butun gun hıc halim yok arkamdan kızım pısletıyor sağolsun.perde yıkıcam çok iş var kuçuk çocukla hıc bıtmıyor
Mersi şekerimGuzel bır menu afıyet olsun
Tşk ederim kuzum eliptik gözüm yemedi leslie yaptım bugün çok su içtim dakika başı wc gittim geldim ve çok şiştim yaaAfiyet olsun tatlım bende önümüzdeki hafta leslie ye başlamayı düşünüyorum
Su içmenin kötü yanıTşk ederim kuzum eliptik gözüm yemedi leslie yaptım bugün çok su içtim dakika başı wc gittim geldim ve çok şiştim yaa
Ben sıldım camları 2 gun once ardından yağdı ama olsun pisliği gitti çamur olmuş. Ay gelem dıcem kendı evımı zor yetıştırıyorum hergun başka bır iş çıkıyorİşini bitir tül perdeye Bizede gel bacım bizimkilerde battı kaldırım çalışması vardı şükür bitti ama yagmur başladı camları silsem batıcak yine bakalım nolcak
Oyy kuzum kıyamamBen sıldım camları 2 gun once ardından yağdı ama olsun pisliği gitti çamur olmuş. Ay gelem dıcem kendı evımı zor yetıştırıyorum hergun başka bır iş çıkıyor
Bilmiyom bu hafta hedef büyük bakalım ne çıkacak ortayaSu içmenin kötü yanıcumaya hedef ne
Cumadan bugunemi nasıl verdin maşallah yaa-1kilo 100gr la tekrar günaydınlar
Sende kısa sürede güzel verdin kiloBilmiyom bu hafta hedef büyük bakalım ne çıkacak ortaya
Kuzum senin diyet ne alemdeCumadan bugunemi nasıl verdin maşallah yaa
Yaa bende hep öyle oluyor siliyorum ya aynı gün ya da ertesi gün mutlaka yağarBen sıldım camları 2 gun once ardından yağdı ama olsun pisliği gitti çamur olmuş. Ay gelem dıcem kendı evımı zor yetıştırıyorum hergun başka bır iş çıkıyor
Abovvv o ağrı varsa ilaç illaki kullandırıyor papatya, ebe gümeci, elma limon ,zencefil,corek otu,bunları hep birlikte kaynat bronşit denen şeyi ilaçsız kurtarıyor ben perşembeden 3 gün kaynatıp içtim ilaca gerek kalmadı içini hep temizliyor.bronsitle gribi bu kurle kurtardım yılda bı kez muhakkak hastalanirim..Hic bi fikrim yok bronsitimn baslagici gibi bisey gogsum yaniyo oksururken ama sukurki agir degilim. Yani agirlasicak diye cok korkuyorm biktm her sene yaa
Senin adına çok çok sevindim rabbim bir yastıkta kocatsiňn herşey gönlünce olsun bizede dua et kuşum ilk gecede edilen dua kabul olurmuş sen beni denetime gülümseyede et dua bebiş için...Ay yok hiç vaktim olmadı inan kişükür atlattik ya bitti gitti çok mutluym şahane bişeymis daha pek bişey anlamadim ama
Hosbuldum bebegiiimm sahaneydi kına düğün ikiside çok güzel geçti ozellikle kınaya herkes bayilmissss
Canım ben perşembeden beri hastaydım iyi besleniyim diye bol bol bitki çay yapıp içtim ve zencefilli bal yedim bı yk gibi onun dışında yemek iştahı yoktu meyve vardı.sabahlari çavdar ekmeği yiyorum iki dilim zeytin peynir Menemenle sabah muhakkak cavdar ekmek var,kansızlık vitaminsizlik d vitamini eksiklik insülin direnci var .ekmeği şeker hapı kullanıyorum o yüzden yoksa beni tepe taklak ediyor midemi mahvediyor..inş eskisi gibi kg veririm sene seneyi aratıyor geçen sene bahçede çalıştım verdim bu sene daha çok çalıştım Gr veremedim..Kuzum senin diyet ne alemde
Son camı sılerken çiselemeye başladı hemen cabucak sıldım hatta :)))Yaa bende hep öyle oluyor siliyorum ya aynı gün ya da ertesi gün mutlaka yağar
Canım senın hiç yokmu.sankı bır msjda çocuklarım mı demiştin belkı ben yanlş hhatırldımmSenin adına çok çok sevindim rabbim bir yastıkta kocatsiňn herşey gönlünce olsun bizede dua et kuşum ilk gecede edilen dua kabul olurmuş sen beni denetime gülümseyede et dua bebiş için...
Oyyyyy kuzum benide unutmamış Allah razı olsun amin diyorum inş hep beraber hamiş kalırız evet ya senin çocuk vardı sankiSenin adına çok çok sevindim rabbim bir yastıkta kocatsiňn herşey gönlünce olsun bizede dua et kuşum ilk gecede edilen dua kabul olurmuş sen beni denetime gülümseyede et dua bebiş için...
Yok kuzum ya cumadan sonra artıya çıktım ondan sonra verdim geri ödem attım galiba susuz kaldım birde wc çıkamadım afedersin senin gibiCumadan bugunemi nasıl verdin maşallah yaa
Yok kuzum ya instegramda kızın biri 16yaşında 109kilodan 1ayda 99kiloya düşmüş tam 10kişo vermiş ben 2.5ayda 10kilo verdim devede kulak onun yanındaSende kısa sürede güzel verdin kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?