- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.821
ebe gumeci neyyAbovvv o ağrı varsa ilaç illaki kullandırıyor papatya, ebe gümeci, elma limon ,zencefil,corek otu,bunları hep birlikte kaynat bronşit denen şeyi ilaçsız kurtarıyor ben perşembeden 3 gün kaynatıp içtim ilaca gerek kalmadı içini hep temizliyor.bronsitle gribi bu kurle kurtardım yılda bı kez muhakkak hastalanirim..
ebe gumeci neyyAbovvv o ağrı varsa ilaç illaki kullandırıyor papatya, ebe gümeci, elma limon ,zencefil,corek otu,bunları hep birlikte kaynat bronşit denen şeyi ilaçsız kurtarıyor ben perşembeden 3 gün kaynatıp içtim ilaca gerek kalmadı içini hep temizliyor.bronsitle gribi bu kurle kurtardım yılda bı kez muhakkak hastalanirim..
Manolya mercan kim giiManolya Bahcesi ban kalkmis ama nasil yok sasirdim. Neyse artik yapcak birsey yok
Geçmiş olsun kuzum ama ben seni çoook ösledimmmmmmKızlar saglık sorunları sebebiyle gıremıyrm pek
@denetim i merak ettım
DuzeltmistmManolya mercan kim giiManolya Bahcesi
Manolya benim gibi 4 gun ban yiyince ümidi kesti artık herhalde
Netten bak bu ot bol balgami iltihabi gogusu yumusatiy rahimde kistmist koymaz zararsiz ot gii yesil cayi gibi nolcak..ebe gumeci neyybende yokki ama kesinae olunca icmek lazim. Aynen benide yilda birkere hastanelk ediyo
Var canim ucuncu dorduncu istiyorum erken menopoza giriyorum 34 yasindayim saglik icin çocukları cok cok seviyorum :)Canım senın hiç yokmu.sankı bır msjda çocuklarım mı demiştin belkı ben yanlş hhatırldımm
Pazartrsi islerim.cok yogun oluyor canim yazdiklarinizi okudum ama ben yazamadim pekmihracee sende geliyorsun ama burda pek aktif degilsin.
Pancar sarmasi cok enteresan geldiKizlar menüm
Sabah
1 kupa çay
Ara
6 Pancar sarmasi
1 kase yoğurt
Öğle
4 chicken nugget
Yeşil salata
Akşam
Sebze corbasi
1 dilim ekmek
kilo ver demesindeki amac bence kafani baska birseyle mesgul etmen icindirO ooooo 1buçuk sene daha çok erken zatin 1yılda gebelik şansı %20 ikinci yılda %40 üçüncü yılda %60 belki bundan sonra olur bak benimde olmuyo doktor sebep yok sadece kilo ver dedi benden kilolu lar doguruyo kardeşim 116 kilo ikinciyi dogurdu demekki bizim zamanımız dolmamış kuzum
Annem babama yemek hazırlıyordu. Pişerken canım çekti yedimPancar sarmasi cok enteresan geldiafiyet olsun nugetler.disindakiler guzel.
Offf dibim dustuSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
2yeşil biber
3tane zeytin
1küp Beyaz peynir
4çatal kaşar
Tere
Dereotu
3dilim salatalık
3dilim domates
Ara ögün
Yarım elma
Öglen yemegi
1kase dügün çorbası
1kase kıymalı taze fasulye
Ara ögün
1avuç leblebi
Akşam yemegi
1kase çorba
2litre su
1sürahi dukan birası
30dk leslie 3mil
15dk bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?