Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun moraim cok bozuktu ne diyet istedi canim nede baska birsey oglen biraz kacirdjm ipin ucunu ama aksam toparladi.m. ama cok aciktim suanda gozumun onunden burgerking kokorec cigkofte tantuni falan geciyor Allahtan evim carsinin ortasinda degil kesin cikardim

Sabah
Peynırlı yumurta
Domates sosu
Labne ve reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Elma
Oğle
Bir tabak karnabahar
Ikı kaşık makarna
Akşam
Bır kase tavuk çorbası
Ikı kaşık karnabahar
Bır tabak patlıcan salatası
Yarım dılım ekmek

Benımde iştahım açık nasıl kapasam bılmem soğuk geldı bana yeme ısteği geldı

Kokoreç olsada yesek Allahtan buralarda yok

kilo ver demesindeki amac bence kafani baska birseyle mesgul etmen icindir
Yok canim kg yumurta kalitesini düşürüyor zayifladikca kalite artar bide başka faktörler yoksa tabiki ben hem kgluyum hem yumurta kaliteli degil hem yumos az buda menopoza sebeb yani kg basa bela kg oldukca yumurta etrafi yaglanir dusuklerinde sebeblerden bir tanesi kg,kisiden kisiyede degisiyor yaşin genc olmasi yumurta kalitesine bağlı cok sey biliyomm

Netten bak bu ot bol balgami iltihabi gogusu yumusatiy rahimde kistmist koymaz zararsiz ot gii yesil cayi gibi nolcak..
tamam canim o dediginden aliyim bi ara sana tekrar sorarim unutrsam.
Kestane balim bitti yaa bilirsin hastayken yerim hep ozellikle bronste iyi geliyo
Simdi bitti gene almam lazim ya bulmakta sorun.Bir tatli kasigi yakiyo cayir cayir. Aklinda olsun.

Son camı sılerken çiselemeye başladı hemen cabucak sıldım hatta :)))
Oda kötü ya bir yandan sil bir yandan kirlensin.
Bende Bu hafta alacam yardımcı elim işe gitmiyor halıları da actiririm en azından

Yok kuzum ya instegramda kızın biri 16yaşında 109kilodan 1ayda 99kiloya düşmüş tam 10kişo vermiş ben 2.5ayda 10kilo verdim devede kulak onun yanında
Bende bende 6 7 ayda 9 kilo verdim öyle düşün bana göre süper verdin

Kızlar saglık sorunları sebebiyle gıremıyrm pek
SchonerDuft i merak ettım
Düşük yaptım kuzum
ebe gumeci neyy bende yokki ama kesinae olunca icmek lazim. Aynen benide yilda birkere hastanelk ediyo
Aa bilmiyon mu onu çok faydalı bir ot araştır tazesini bulabilirsen cokta lezzetli

Diyetisyene gitsen nasıl olur unsilin direnci için ilaç veriyorlar demir çok önemli bende olcturecem önümüzdeki ay endokrine gidecem demiri ölçerler orda... mide koruyucu kullanmiyor musun

tamam canim o dediginden aliyim bi ara sana tekrar sorarim unutrsam.
Kestane balim bitti yaa bilirsin hastayken yerim hep ozellikle bronste iyi geliyo
Simdi bitti gene almam lazim ya bulmakta sorun.Bir tatli kasigi yakiyo cayir cayir. Aklinda olsun.
Himm bunu ogrendigim iyi oldu bende arastiriyim aliyim bende at kestanesi balsami krem aldim soğuk alginliginda ceyranda kaldığında suruyon hem mentorlu yakıyor sıcak tutyor gor hasta oldugumdada surdum iyi oldu insanin vucudunu sicak tutuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…