- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.841
Afiyet olsun nasil yemek hayal bile edemedim inanAnnem babama yemek hazırlıyordu. Pişerken canım çekti yedim
Canim pancardan iste. Içi normal bildiğimiz yaprak sarması gibi. Normal sarmaya benziyor. Kiz bilmiomusun gerçektenAfiyet olsun nasil yemek hayal bile edemedim inan
Olur inş o zaman gonlune gore olsun :))Var canim ucuncu dorduncu istiyorum erken menopoza giriyorum 34 yasindayim saglik icin çocukları cok cok seviyorum :)
Yok inan bilmiyorum benim bildigim pancar kirmizi turp gibi birsey nasil sarmasi olurkiCanim pancardan iste. Içi normal bildiğimiz yaprak sarması gibi. Normal sarmaya benziyor. Kiz bilmiomusun gerçekten
Pazı heralde yeşil yapraklı ben oyle anladmYok inan bilmiyorum benim bildigim pancar kirmizi turp gibi birsey nasil sarmasi olurki
Benımde iştahım açık nasıl kapasam bılmem soğuk geldı bana yeme ısteği geldıBugun moraim cok bozuktu ne diyet istedi canim nede baska birsey oglen biraz kacirdjm ipin ucunu ama aksam toparladi.m. ama cok aciktim suanda gozumun onunden burgerking kokorec cigkofte tantuni falan geciyor Allahtan evim carsinin ortasinda degil kesin cikardim
Canim onun yaprağı ile isteYok inan bilmiyorum benim bildigim pancar kirmizi turp gibi birsey nasil sarmasi olurki
Kokoreç olsada yesekBugun moraim cok bozuktu ne diyet istedi canim nede baska birsey oglen biraz kacirdjm ipin ucunu ama aksam toparladi.m. ama cok aciktim suanda gozumun onunden burgerking kokorec cigkofte tantuni falan geciyor Allahtan evim carsinin ortasinda degil kesin cikardim
Hadıya yokmu yasakmıKokoreç olsada yesekAllahtan buralarda yok
Yurtdisindayim ya canım ben ondan buralarda yok yakinlardada yok yani olsa haberim olurdu kesinHadıya yokmu yasakmı
Yasak mı dıye duşundum bende bıran.olsada yesek neyse ben yatayım çok açımYurtdisindayim ya canım ben ondan buralarda yok yakinlardada yok yani olsa haberim olurdu kesin
Yok canim kg yumurta kalitesini düşürüyor zayifladikca kalite artar bide başka faktörler yoksa tabiki ben hem kgluyum hem yumurta kaliteli degil hem yumos az buda menopoza sebeb yani kg basa bela kg oldukca yumurta etrafi yaglanir dusuklerinde sebeblerden bir tanesi kg,kisiden kisiyede degisiyor yaşin genc olmasi yumurta kalitesine bağlıkilo ver demesindeki amac bence kafani baska birseyle mesgul etmen icindir
Yani olabilir tabi ama baska topikte mesela gun icinde yazip buraya yazmaman dikkatimi cekti oyuzden belirttim.Pazartrsi islerim.cok yogun oluyor canim yazdiklarinizi okudum ama ben yazamadim pek
tamam canim o dediginden aliyim bi ara sana tekrar sorarim unutrsam.Netten bak bu ot bol balgami iltihabi gogusu yumusatiy rahimde kistmist koymaz zararsiz ot gii yesil cayi gibi nolcak..
Oda kötü ya bir yandan sil bir yandan kirlensin.Son camı sılerken çiselemeye başladı hemen cabucak sıldım hatta :)))
Bende bende 6 7 ayda 9 kilo verdim öyle düşünYok kuzum ya instegramda kızın biri 16yaşında 109kilodan 1ayda 99kiloya düşmüş tam 10kişo vermiş ben 2.5ayda 10kilo verdim devede kulak onun yanında
Düşük yaptım kuzum
Aa bilmiyon mu onu çok faydalı bir ot araştır tazesini bulabilirsen cokta lezzetliebe gumeci neyybende yokki ama kesinae olunca icmek lazim. Aynen benide yilda birkere hastanelk ediyo
Diyetisyene gitsen nasıl olur unsilin direnci için ilaç veriyorlar demir çok önemli bende olcturecem önümüzdeki ay endokrine gidecem demiri ölçerler orda... mide koruyucu kullanmiyor musunCanım ben perşembeden beri hastaydım iyi besleniyim diye bol bol bitki çay yapıp içtim ve zencefilli bal yedim bı yk gibi onun dışında yemek iştahı yoktu meyve vardı.sabahlari çavdar ekmeği yiyorum iki dilim zeytin peynir Menemenle sabah muhakkak cavdar ekmek var,kansızlık vitaminsizlik d vitamini eksiklik insülin direnci var .ekmeği şeker hapı kullanıyorum o yüzden yoksa beni tepe taklak ediyor midemi mahvediyor..inş eskisi gibi kg veririm sene seneyi aratıyor geçen sene bahçede çalıştım verdim bu sene daha çok çalıştım Gr veremedim..
Himm bunu ogrendigim iyi oldu bende arastiriyim aliyim bende at kestanesi balsami krem aldim soğuk alginliginda ceyranda kaldığında suruyon hem mentorlu yakıyor sıcak tutyor gor hasta oldugumdada surdum iyi oldu insanin vucudunu sicak tutuyor..tamam canim o dediginden aliyim bi ara sana tekrar sorarim unutrsam.
Kestane balim bitti yaa bilirsin hastayken yerim hepozellikle bronste iyi geliyo
Simdi bitti gene almam lazim ya bulmakta sorun.Bir tatli kasigi yakiyo cayir cayir. Aklinda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?