- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.861
Oo dedigin kestane bali eczane de olmuyormu nettenmi getittiriyon mesala çocuklarada verilebiliyormu hasta oldugunda valla böyle bir tatli kasi yakiyorsa iyi ben has bala bol zenncefil karistiriyom ki yakiyor severim yakan siyleri insani iyilestirir nolcak :)) sifa şifatamam canim o dediginden aliyim bi ara sana tekrar sorarim unutrsam.
Kestane balim bitti yaa bilirsin hastayken yerim hepozellikle bronste iyi geliyo
Simdi bitti gene almam lazim ya bulmakta sorun.Bir tatli kasigi yakiyo cayir cayir. Aklinda olsun.
Dr gittim canim seker hapina başladım kanim hep düşük benim hani tüp yaptirirsam degerlerim yuksek olsun istiyorum anam onlarda kg aldırıyor benim bu kadar alma sebeblerim neyse yapilacak bisey yok.biliyomusun gecen ay incir kürünü uyguladim bu ay aslan pençesi kurunu uyguluyom ve+ari polen+folbiol b vitamin ilaci kullanicam yumoslar kaliteli olsun die annem mesir macunu getittirdiydi netten onuda uc gündür aliyom sifa rabbimden bu arada kg verirsem cok super olcak haa d vitamini de baslicam bugun ins..Diyetisyene gitsen nasıl olur unsilin direnci için ilaç veriyorlar demir çok önemli bende olcturecem önümüzdeki ay endokrine gidecem demiri ölçerler orda... mide koruyucu kullanmiyor musun
Yuruyebılıyrm cnm cok sukurLilimmm nasil oldun yürümeden idare erebiliyormuşumlilipit
Oyy cnm gecmis olsunOda kötü ya bir yandan sil bir yandan kirlensin.
Bende Bu hafta alacam yardımcı elim işe gitmiyor halıları da actiririm en azından
Bende bende 6 7 ayda 9 kilo verdim öyle düşünbana göre süper verdin
Düşük yaptım kuzum
Aa bilmiyon mu onu çok faydalı bir ot araştır tazesini bulabilirsen cokta lezzetli
Sagol cnm Allah razi olsunGeçmiş olsun kuzum ama ben seni çoook ösledimmmmmm
menünü cok güzel canim begendimSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
2yeşil biber
3tane zeytin
1küp Beyaz peynir
4çatal kaşar
Tere
Dereotu
3dilim salatalık
3dilim domates
Ara ögün
Yarım elma
Öglen yemegi
1kase dügün çorbası
1kase kıymalı taze fasulye
Ara ögün
1avuç leblebi
Akşam yemegi
1kase çorba
2litre su
1sürahi dukan birası
30dk leslie 3mil
15dk bacak hareketleri
nuggetler olmamis kiz cok fazla kalori onlarrrrr gerisi güzel ama aksamda ekmek tüketmesek daha iyi olur kuzumKizlar menüm
Sabah
1 kupa çay
Ara
6 Pancar sarmasi
1 kase yoğurt
Öğle
4 chicken nugget
Yeşil salata
Akşam
Sebze corbasi
1 dilim ekmek
kiz az yemissin ama can alici yemissin:) öglen hamur aksam pilav agir olmusKizlar menum bugun cok yogundun ilgilenemedim.
Sabah
Yok
Oglen cigeer durum yaninsa ayran kozlenmis domates ve salata cokkkca
Aksam 3 kasik vulgur pilavi bei kac kasik cacik
Sabah
Peynırlı yumurta
Domates sosu
Labne ve reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Elma
Oğle
Bir tabak karnabahar
Ikı kaşık makarna
Akşam
Bır kase tavuk çorbası
Ikı kaşık karnabahar
Bır tabak patlıcan salatası
Yarım dılım ekmek
boyun kaç senin ben 9 kilo verdim aşılamada fark etti 5 6 kilo versen ki bence sen verirsin inanıyorum demir ilacı kullansan bile verirsinDr gittim canim seker hapina başladım kanim hep düşük benim hani tüp yaptirirsam degerlerim yuksek olsun istiyorum anam onlarda kg aldırıyor benim bu kadar alma sebeblerim neyse yapilacak bisey yok.biliyomusun gecen ay incir kürünü uyguladim bu ay aslan pençesi kurunu uyguluyom ve+ari polen+folbiol b vitamin ilaci kullanicam yumoslar kaliteli olsun die annem mesir macunu getittirdiydi netten onuda uc gündür aliyom sifa rabbimden bu arada kg verirsem cok super olcak haa d vitamini de baslicam bugun ins..
amin canım toparladım ya kendimi çok şükür eşimde bende toparladık arada aklımıza gelecek yanlız kaldığımızda geceleri ama olmasıo gerekiyormuş olmuş sözün bittiği yer ...Oyy cnm gecmis olsun
Yine beraber bebis sevincini yasayacagiz insallah
Moral bozmak yok tamam mi
Saglikli bir bebis en kisa zamanda Rabbim nasip eder insallah
Kim dio kiz onuYuruyebılıyrm cnm cok sukur
Ama ayak burkulması kılo yapıyormus yaa
Niye kiz ne var cumaGünaydin kizlar nasilsinniz bakalim?
Cumaya Kadar tam 2 kilo vermem lazim bakalim basarabilcemmi:)
Iyı canım sen nasılsın. 2 kılo ne kız :))Günaydin kizlar nasilsinniz bakalim?
Cumaya Kadar tam 2 kilo vermem lazim bakalim basarabilcemmi:)
canim sizin oralarda bu tarz seyler getiren yokmu. Biz netten almiyoruz guvenmiyoruz mesela nette daha uygunda var. Ama bizim aldigimz pahali kucuk olsa bile yetiyo cunku bi tatli kasigi yetiyo. Evet cocuklarada veriliyo tabi daha az.Oo dedigin kestane bali eczane de olmuyormu nettenmi getittiriyon mesala çocuklarada verilebiliyormu hasta oldugunda valla böyle bir tatli kasi yakiyorsa iyi ben has bala bol zenncefil karistiriyom ki yakiyor severim yakan siyleri insani iyilestirir nolcak :)) sifa şifa
listeye girmem lazim yoksa kilo milo veremicem 65 olamicammmmNiye kiz ne var cuma
nirdesin giiiiTunaydin kizlaaa bugun evde degilim amabi gozum burda
kilo aldimda onlari vermeye calismam lazim yoksa listeye girmek hayal olcak buhaftadaIyı canım sen nasılsın. 2 kılo ne kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?