Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canim o dediginden aliyim bi ara sana tekrar sorarim unutrsam.
Kestane balim bitti yaa bilirsin hastayken yerim hep ozellikle bronste iyi geliyo
Simdi bitti gene almam lazim ya bulmakta sorun.Bir tatli kasigi yakiyo cayir cayir. Aklinda olsun.
Oo dedigin kestane bali eczane de olmuyormu nettenmi getittiriyon mesala çocuklarada verilebiliyormu hasta oldugunda valla böyle bir tatli kasi yakiyorsa iyi ben has bala bol zenncefil karistiriyom ki yakiyor severim yakan siyleri insani iyilestirir nolcak :)) sifa şifa

Diyetisyene gitsen nasıl olur unsilin direnci için ilaç veriyorlar demir çok önemli bende olcturecem önümüzdeki ay endokrine gidecem demiri ölçerler orda... mide koruyucu kullanmiyor musun
Dr gittim canim seker hapina başladım kanim hep düşük benim hani tüp yaptirirsam degerlerim yuksek olsun istiyorum anam onlarda kg aldırıyor benim bu kadar alma sebeblerim neyse yapilacak bisey yok.biliyomusun gecen ay incir kürünü uyguladim bu ay aslan pençesi kurunu uyguluyom ve+ari polen+folbiol b vitamin ilaci kullanicam yumoslar kaliteli olsun die annem mesir macunu getittirdiydi netten onuda uc gündür aliyom sifa rabbimden bu arada kg verirsem cok super olcak haa d vitamini de baslicam bugun ins..

Oyy cnm gecmis olsun
Yine beraber bebis sevincini yasayacagiz insallah
Moral bozmak yok tamam mi
Saglikli bir bebis en kisa zamanda Rabbim nasip eder insallah

menünü cok güzel canim begendim
Kizlar menüm

Sabah
1 kupa çay

Ara
6 Pancar sarmasi
1 kase yoğurt

Öğle
4 chicken nugget
Yeşil salata

Akşam
Sebze corbasi
1 dilim ekmek
nuggetler olmamis kiz cok fazla kalori onlarrrrr gerisi güzel ama aksamda ekmek tüketmesek daha iyi olur kuzum
Kizlar menum bugun cok yogundun ilgilenemedim.
Sabah
Yok
Oglen cigeer durum yaninsa ayran kozlenmis domates ve salata cokkkca
Aksam 3 kasik vulgur pilavi bei kac kasik cacik
kiz az yemissin ama can alici yemissin:) öglen hamur aksam pilav agir olmus

menün güzel canim tek makarna gözüme carpti ama az yemissin sorun yok:)

boyun kaç senin ben 9 kilo verdim aşılamada fark etti 5 6 kilo versen ki bence sen verirsin inanıyorum demir ilacı kullansan bile verirsin

Oyy cnm gecmis olsun
Yine beraber bebis sevincini yasayacagiz insallah
Moral bozmak yok tamam mi
Saglikli bir bebis en kisa zamanda Rabbim nasip eder insallah
amin canım toparladım ya kendimi çok şükür eşimde bende toparladık arada aklımıza gelecek yanlız kaldığımızda geceleri ama olmasıo gerekiyormuş olmuş sözün bittiği yer ...

canim sizin oralarda bu tarz seyler getiren yokmu. Biz netten almiyoruz guvenmiyoruz mesela nette daha uygunda var. Ama bizim aldigimz pahali kucuk olsa bile yetiyo cunku bi tatli kasigi yetiyo. Evet cocuklarada veriliyo tabi daha az.
Bizde sorucaz simdi biri memleketten getiriyodu insallah bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…