- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.881
Toplanti bizim hatunlarlanirdesin giiii
ooo negüzel, Burda havalar düzelio yine hafta sonu 23 derece ve günesli olcak bizde bi gezme planliyoruz esimle bakailm son son degerlendirelim zaten sonrasinda koca bi kis donarak evde gececekToplanti bizim hatunlarlabu sogukta baska napilir donuyorum ya
2 kiloyu nasıl vercen bana de hele bende kilo vermeliyim aralık ayına kada 63 olsam iyilisteye girmem lazim yoksa kilo milo veremicem 65 olamicammmm
Ahh be bukis ben senin boyunda ve kilonda olsam şimdi mankenlik ajansında olurdumlisteye girmem lazim yoksa kilo milo veremicem 65 olamicammmm
amanda aman kim gelmişGunaydin kızlar
Nayırrrr bilemedinnn çünküm hamile kalsanda yine düşük yaparsın kilon fazla didiiiiikilo ver demesindeki amac bence kafani baska birseyle mesgul etmen icindir
hadisin oradan çok biliyorNayırrrr bilemedinnn çünküm hamile kalsanda yine düşük yaparsın kilon fazla didiiiii
Boyum küçük canım :) ismimde yaziydi.yok tabi verilir ben kendime olanim guvenim gitti onu kazanmaya calisiyorum mucadele icindeyim surekli sanki elimi kolumu bagladilar ha gayret bebek icin diyommm sallayan varmi ama olcak burayi takipteyim sizi okudukca enerji almaya çalışıyorum...boyun kaç senin ben 9 kilo verdim aşılamada fark etti 5 6 kilo versen ki bence sen verirsin inanıyorum demir ilacı kullansan bile verirsin
Adam boşuna okuyup Prof olmamış şekerim ilaç bile vermedi senin derdin kilo dedi git 85kiloyla hamile kalmazsan gel yanıma dedi sana bunun garantisi veriyorum en az 85olman lazım didihadisin oradan çok biliyor
Kız çok ıyı boyun kılon ams tabı ıstedğın kıloda ol.hamıle kalınca alcan nasılsa bıraz tadını çıkarrkilo aldimda onlari vermeye calismam lazim yoksa listeye girmek hayal olcak buhaftada
Adam boşuna okuyup Prof olmamış şekerim ilaç bile vermedi senin derdin kilo dedi git 85kiloyla hamile kalmazsan gel yanıma dedi sana bunun garantisi veriyorum en az 85olman lazım didi
Aaa babam has bal satiyordu bingolden getittiriyor babama sordutturuyum nolcak adam kargoyla gonderir biz kayseride yasiyoruz.canim senden ilkkez duydum valla tabi yedigini bi gecen sene duydumda ben balin icine sen bişey katıyon sandimdi..canim sizin oralarda bu tarz seyler getiren yokmu. Biz netten almiyoruz guvenmiyoruz mesela nette daha uygunda var. Ama bizim aldigimz pahali kucuk olsa bile yetiyo cunku bi tatli kasigi yetiyo. Evet cocuklarada veriliyo tabi daha az.
Bizde sorucaz simdi biri memleketten getiriyodu insallah bulurum
Maşallah sen kadar zamanda dustun bu kg ya az kalmis hedefinelisteye girmem lazim yoksa kilo milo veremicem 65 olamicammmm
Bende o bahaneyle yükümden kurtulmuş oldum boşverkilonun etkisi yoktur demiyorum ama bukadar keisn konuşması yanlış. Ama denemeye değer herşeyden önce sağlık için kilo vermeli
Bencede kılo herşryde sorun.Bende o bahaneyle yükümden kurtulmuş oldum boşver
aynen. bende bebiş istiyorum. sırf kafamı boşaltmak için dağırtmak için zayıflamaya çlışıyorumBende o bahaneyle yükümden kurtulmuş oldum boşver
vallah ben cok asiri SIKI bi plan yaptim az yiyerek gerceklestircem... kiz buarada bi arastirma yapilmis ac kalmak insan vicuduna cok faydaliymis cünki ac kaldigin sürede tüm organlarin yenileniomus gibi bi bilgiydi daha tam arastirmadim nedir diye ama gec kalmanin ilk kuraliymis:) en az 15 günde bi tüm gün dayanabildigin Kadar ac kalman gerekiomus:)2 kiloyu nasıl vercen bana de hele bende kilo vermeliyim aralık ayına kada 63 olsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?