Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahh be bukis ben senin boyunda ve kilonda olsam şimdi mankenlik ajansında olurdum
ya zaten suan memnunum o yüzden arada gevsek davranabiliyorum ama kendimi bildigim icin elimden geldince 70 den uzaklasmaya calisiyorumki kilo aldigimdada hemen 70 ve üzeri olmim

Maşallah sen kadar zamanda dustun bu kg ya az kalmis hedefine
ben tam net hatirlamiyorum ama nisan gibi basladim diye aklimda kalmis temmuz ortasinda suanki kiloma yakindim ondan sonra daha yavas gitmeye basladi ve suan malesef tatilimde bi iki kilo aldim daha tam anlamiyla veremedim yani bi veriyorum bi aliyorum su iki kiloyu

evet canim aynen su 70den bi uzaklassam harika olcak cünki böyle bi iki üc kilo alinca direk 70 yakin oldum
Evet çok gıbı gelıyor ama boyun çok uzun zaten ıncecıksın.bende şuan iyi sayulırım ama bıkaç daha vermek ıstıyorm alınca uzulmıyeyım dıye.

Evet çok gıbı gelıyor ama boyun çok uzun zaten ıncecıksın.bende şuan iyi sayulırım ama bıkaç daha vermek ıstıyorm alınca uzulmıyeyım dıye.
evet zaten boyum olmasa siskocuk siskocuk olurdum:) evet seninde kilon cok iyi ama tabi alma ihtimaline karsi bir iki kilo az cok daha iyi oluyo:)

evet zaten boyum olmasa siskocuk siskocuk olurdum:) evet seninde kilon cok iyi ama tabi alma ihtimaline karsi bir iki kilo az cok daha iyi oluyo:)
Aynen bende 65 ustu gormek ıstemıyorm 62 fln ıyı olur 2 3 kılo alma payım :)) bu ara veremıyorm pek yememı azaltmam lazm yada oğun sayımı

Aynen bende 65 ustu gormek ıstemıyorm 62 fln ıyı olur 2 3 kılo alma payım :)) bu ara veremıyorm pek yememı azaltmam lazm yada oğun sayımı
aynen bendede durum ayni bide bazen sirf sIKINtidan biseyler atistiriyorum ve bu hic iyi olmuo:) senin menülerini pek takip edemedim ben son günlere daha dogrusu hic menü takip edemedim ama artik göz atcam belki bi faydam dokunur... ben Burda az yiyenlerdenim hahah hatta arada bi tokat yiyorum bu yüzden:)

Az yemeyin ipin ucu kaçtımı hemen artıya geçiyorsunuz bence dogru beslenin benim yaptığım hatayı yapmayın zamanla düşürün

Az yemeyin ipin ucu kaçtımı hemen artıya geçiyorsunuz bence dogru beslenin benim yaptığım hatayı yapmayın zamanla düşürün

Çok çok az bana gore vucudun alışmış ama bıraz fazla yesen belkı daha mı ıyı olur ben yıyorum ya gayet abur cubur değilde yemek çorba herşey:)))

buraya takıl aramızda haftada 200 gram versen yeter kuzum yediklerine de az dikkat etsen iş tamamdır

Adam boşuna okuyup Prof olmamış şekerim ilaç bile vermedi senin derdin kilo dedi git 85kiloyla hamile kalmazsan gel yanıma dedi sana bunun garantisi veriyorum en az 85olman lazım didi
kilo etkiliyor kuzum mihracee banada doktorum demişti ve en son tedavimde sağlıklı beslenmdim 5.ci güne gitti embriyo . bende ikinci aşılamaya kadar 69dan 64 63 arası olsam tadından yenmez

dediğin dr kontrolü altında yapılmlı 3günlük perhiz ama dayanmak çok zor organlara zarar da verebilirsin daha sağlıklı bir şey bulsan olmaz mı

Kilonun etkisinin oldugu bende kanıtlanmış çünkü kızımdan önce 2erken düşük var ve ben o zaman 95kiloydum kızım 3yıl sonra oldu kendiliginden ve ben o zaman diyet ve Spor yapıyodum ögrendigimde 5aylıktı yürüyüşe gidiyodum evde mekik çekiyordum bi baktım adetim geçmiş haberim yok bi ögrendim 5haftalık o yüzden kilo bende problem kuzucum şimdide diyet yaparken hamile kalacagımdan Allahın izniyle eminim

evet aynen öyle ama ben geneldede az yiyorum zaten benim tek sorunum abur cubur tüketmek günlerce yemek yemiyeyim aramam ama her ögünde cikiolata tüketebilirim

kızlar günde kaç çeşit meyve yiyorsunuz kaç porsiyon
Ben evde ne varsa ona göre dengeliyorum üzümle elma vardı ya bi ögün de 1elma diger ögün de üzüm yada bi ögün de yarım elma 1avuç üzüm diger ögün dede aynı şekilde yiyorum bazen hiç yemediğinmde oluyo

Çok çok az bana gore vucudun alışmış ama bıraz fazla yesen belkı daha mı ıyı olur ben yıyorum ya gayet abur cubur değilde yemek çorba herşey:)))
evet yemek konusunda pekde iyi degil benim yaptigim ama daha fazlasina ihtiyac duymuyorum yani icimdende gelmio yemek yemek cok tuaf ama malesef öyle, negüzel en azindan abur cuburdan uzaksin

yok tatlim ben o ac kalma dururumunu yapmicam sadece su abur cuburlarimi birakcam insallah yani:) bide izinden önce yedigim zamanlar gibi yapmayi planliyorum menümü yine cünki buaralar eve gelince mutlaka Tatli tüketiyorum ve bu hic iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…