- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.921
ay inşallah canım ne kadar zayıf olursakta o kadar iyi kontroller için hadi bakalım sana son 5 kiloKilonun etkisinin oldugu bende kanıtlanmış çünkü kızımdan önce 2erken düşük var ve ben o zaman 95kiloydum kızım 3yıl sonra oldu kendiliginden ve ben o zaman diyet ve Spor yapıyodum ögrendigimde 5aylıktı yürüyüşe gidiyodum evde mekik çekiyordum bi baktım adetim geçmiş haberim yok bi ögrendim 5haftalık o yüzden kilo bende problem kuzucum şimdide diyet yaparken hamile kalacagımdan Allahın izniyle eminim
Sevındım geç olmadan doğruyu buldunAynen kafama dank etti sonunda gerçekten öyle oluyormuş
tatlısız hayat çok zor yayok tatlim ben o ac kalma dururumunu yapmicam sadece su abur cuburlarimi birakcam insallah yani:) bide izinden önce yedigim zamanlar gibi yapmayi planliyorum menümü yine cünki buaralar eve gelince mutlaka Tatli tüketiyorum ve bu hic iyi degil
Tatlı çok arıyorum ya aslında çok duşkun değildim kesın emzırmekle alakalı bu iş. Bana yemek ver oh acılı ekşılı bışeler çok guzellevet yemek konusunda pekde iyi degil benim yaptigim ama daha fazlasina ihtiyac duymuyorum yani icimdende gelmio yemek yemek cok tuaf ama malesef öyle, negüzel en azindan abur cuburdan uzaksin
Çok ya meyvede kilo yapıyo kuzucum bu saate kadar buysa bu saatten sonra bu kadar daha olur maşallah günde 1kilo meyve yiyorsun Karatay meyve yemeyin diye bas bas bagırıyyyyyy
Yok hedefim en az 80 ama hedefim 70 yani hamile kalana kadar devam bırakmıycam hamile kalsamda yeme düzenim aynı olacak ekmek tatlı hamur işi pirinç pilav makarna hayatımdan çıktıay inşallah canım ne kadar zayıf olursakta o kadar iyi kontroller için hadi bakalım sana son 5 kilo
Evet kaptanım haklıydı artık düzenli yiyorum doyana kadar ama saglıklı şeylerSevındım geç olmadan doğruyu buldun
bu ara canım muz istiyor sürekli dayanamıyorum yoksa dediğin gibi kalorisi yüksekMuz çok kalorılı sankı cnm tok tutuyor ama
karataycı değilim allahtanÇok ya meyvede kilo yapıyo kuzucum bu saate kadar buysa bu saatten sonra bu kadar daha olur maşallah günde 1kilo meyve yiyorsun Karatay meyve yemeyin diye bas bas bagırıyyyyyy
oo süpersin valla 70 e düşersin sen ama inşallah hamiş kalırsın doğumdan sonra düşersinYok hedefim en az 80 ama hedefim 70 yani hamile kalana kadar devam bırakmıycam hamile kalsamda yeme düzenim aynı olacak ekmek tatlı hamur işi pirinç pilav makarna hayatımdan çıktı
İnş hep beraber kalırız hep birlikte gün sayarızbu ara canım muz istiyor sürekli dayanamıyorum yoksa dediğin gibi kalorisi yüksek
karataycı değilim allahtanbaşka yemem meyve bugün o zaman
oo süpersin valla 70 e düşersin sen ama inşallah hamiş kalırsın doğumdan sonra düşersin
inşallah canım benim planlar aralığa kaldı bakalım kısmetİnş hep beraber kalırız hep birlikte gün sayarız
Bende 2014kasımda hamile kalmıştım 2015martta düşük yapmıştım belki Kasım ugur getirir bellimi olurinşallah canım benim planlar aralığa kaldı bakalım kısmet
ay inşallah kasıma kadar da 5 kilo kolayca verirsin senBende 2014kasımda hamile kalmıştım 2015martta düşük yapmıştım belki Kasım ugur getirir bellimi olur
3 Aralık evlilik yıl dönümümüz 4yılımız bitiyorinşallah canım benim planlar aralığa kaldı bakalım kısmet
Ver gazıııııııııııııay inşallah kasıma kadar da 5 kilo kolayca verirsin sen
evlilik yıldönümü hediyesi olur size bebiş3 Aralık evlilik yıl dönümümüz 4yılımız bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?