Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay inşallah canım ne kadar zayıf olursakta o kadar iyi kontroller için hadi bakalım sana son 5 kilo

tatlısız hayat çok zor ya ben yemiyorum eskisi gibi sen hemencecik veririsin

evet yemek konusunda pekde iyi degil benim yaptigim ama daha fazlasina ihtiyac duymuyorum yani icimdende gelmio yemek yemek cok tuaf ama malesef öyle, negüzel en azindan abur cuburdan uzaksin
Tatlı çok arıyorum ya aslında çok duşkun değildim kesın emzırmekle alakalı bu iş. Bana yemek ver oh acılı ekşılı bışeler çok guzell

ben sadece bugün bu saate kadar olan meyve tüketimimi yazıyorum
3 mandalina küçüklerden
1 muz orta boy
1 elma da yemeye hazır
Buki_89 Gulumse24
Çok ya meyvede kilo yapıyo kuzucum bu saate kadar buysa bu saatten sonra bu kadar daha olur maşallah günde 1kilo meyve yiyorsun Karatay meyve yemeyin diye bas bas bagırıyyyyyy

ay inşallah canım ne kadar zayıf olursakta o kadar iyi kontroller için hadi bakalım sana son 5 kilo
Yok hedefim en az 80 ama hedefim 70 yani hamile kalana kadar devam bırakmıycam hamile kalsamda yeme düzenim aynı olacak ekmek tatlı hamur işi pirinç pilav makarna hayatımdan çıktı

Muz çok kalorılı sankı cnm tok tutuyor ama
bu ara canım muz istiyor sürekli dayanamıyorum yoksa dediğin gibi kalorisi yüksek

Çok ya meyvede kilo yapıyo kuzucum bu saate kadar buysa bu saatten sonra bu kadar daha olur maşallah günde 1kilo meyve yiyorsun Karatay meyve yemeyin diye bas bas bagırıyyyyyy
karataycı değilim allahtan başka yemem meyve bugün o zaman

Yok hedefim en az 80 ama hedefim 70 yani hamile kalana kadar devam bırakmıycam hamile kalsamda yeme düzenim aynı olacak ekmek tatlı hamur işi pirinç pilav makarna hayatımdan çıktı
oo süpersin valla 70 e düşersin sen ama inşallah hamiş kalırsın doğumdan sonra düşersin

İnş hep beraber kalırız hep birlikte gün sayarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…