- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.941
kız valla verirsin sen sporda yapıyorsunVer gazııııııııııııı
yoğunmusun bu aralar bakimbiraz işim vardı bugün dışarda bakamadım
aynen canim ya cok zor:) dayancam amaaaa... insallah veririm tatlimtatlısız hayat çok zor yaben yemiyorum eskisi gibi sen hemencecik veririsin
esim gibisin sende oda aynen öyle aci Eksi yemekler oh tam onun damak tadi:)Tatlı çok arıyorum ya aslında çok duşkun değildim kesın emzırmekle alakalı bu iş. Bana yemek ver oh acılı ekşılı bışeler çok guzell
yoğunmusun bu aralar bakim
sen dayanırsın kuzum genelde dayanıyorsunaynen canim ya cok zor:) dayancam amaaaa... insallah veririm tatlim
banka işide sinir bozucu oluyorazıcık öyleyim bugün bankadan geldim yeni
evet insallah bugün mesela Sabah bi haslanmis yumurta öglende proteinli yogurt yicektim ama o meshur sandvichimden aldim dayanamadim malesefsen dayanırsın kuzum genelde dayanıyorsun
banka işide sinir bozucu oluyor
ooo süpersin kuzum nekadar olman lazim Cuma girmen icin?Kızlar bugün okuldan erken çıktım çok mutluyum hepinizi selamlıyorum sabah 57.6 çıktım 300 gr geri gitmiş bu hafta listeye gireceğim diye çok dikkat ediyorum tatlı yememeye çalışıyorum sizler nasılsınız
valla doymuyorum kuzum bende meyveye vurdum birazcıkooo baya yemissin:) ama mandalina iyi kalori ve Seker acisindan düsük elmada öyle muzun kalorisi cok ama Sabah tüketildiginde zayiflamaya yardimci:)
ay sorma 40 dk sıra bekledim bide 50 dk git gel yürüdüm sabah sabahsen dayanırsın kuzum genelde dayanıyorsun
banka işide sinir bozucu oluyor
vermesem de giriyorum da maksat yüzdeye katkı olsun 58.3 ile gittiydim izneooo süpersin kuzum nekadar olman lazim Cuma girmen icin?
bende cumaya Kadar iki kilo vermem lazim ama bilemiyorum olcakmi
Olursa büyük sürpriz olur ama ben önce 70görmek istiyorum sonra gelsin bebiş en azından 80le doguma gitsem 10kiloyu vermek daha kolay gelir bana 85+10=95abbowwwwww sil baştannnnnevlilik yıldönümü hediyesi olur size bebiş
Sandwich ve sen ayrılmaz ikilisinin valla bir de @Blacksee55 ve hindi fümesievet insallah bugün mesela Sabah bi haslanmis yumurta öglende proteinli yogurt yicektim ama o meshur sandvichimden aldim dayanamadim malesef
Ahahaha adım cıktıSandwich ve sen ayrılmaz ikilisinin valla bir de @Blacksee55 ve hindi fümesi
Füme çok güzel cidden ya ben de çok seviyorum bence çok da zararlı da değilAhahaha adım cıktıiyimiii
Kız hindi fume çok doyurucu sende ye valla. Bak bukis yumurta yemiş benimde canım çekti çoktandır yemedim
Ben yakında yumurtlıycam yumurta yemektenAhahaha adım cıktıiyimiii
Kız hindi fume çok doyurucu sende ye valla. Bak bukis yumurta yemiş benimde canım çekti çoktandır yemedim
aynen canim ya:)Sandwich ve sen ayrılmaz ikilisinin valla bir de @Blacksee55 ve hindi fümesi
evet kiz hindifüme cok güzelllll bende seviyorum cok yumurta candir yeee kuzumAhahaha adım cıktıiyimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?