- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.961
Menemen olunca ekmeği bana bana yemek istiyorum o yüzden menemen yasak banaFüme çok güzel cidden ya ben de çok seviyorum bence çok da zararlı da değilyumurtayı bu sabah Yedim hem de haşlanmış en güzeli menemen ama olsun
Aynen canım ben bazen hindi güneyi würfeln yapıp omlet yapiorumevet kiz hindifüme cok güzelllll bende seviyorum cok yumurta candir yeee kuzum
izine gitmeden önce bende az kalsin yunurtlicaktimBen yakında yumurtlıycam yumurta yemekten
ohhh missssssAynen canım ben bazen hindi güneyi würfeln yapıp omlet yapiorum
yürüyüş olmuş işte kuzum ne güzel oturmaktan iyidiray sorma 40 dk sıra bekledim bide 50 dk git gel yürüdüm sabah sabah
bende o psikoloji içindeydim aşılama dönemimde gelsinde kilo verilir kuzumOlursa büyük sürpriz olur ama ben önce 70görmek istiyorum sonra gelsin bebiş en azından 80le doguma gitsem 10kiloyu vermek daha kolay gelir bana 85+10=95abbowwwwww sil baştannnnn
Yohhhh yemediiii
İlaç kullanan arkadaşım vardıya guruba gelecekti gebelik olmazsa test yapmış çift çizgi çıktı 3tane bide prodüktör almış onlada pozitif çıktı şimdi kan vermeye gitti inş onlada pozitif çıkar ayy çok mutluyumyürüyüş olmuş işte kuzum ne güzel oturmaktan iyidir
bende o psikoloji içindeydim aşılama dönemimde gelsinde kilo verilir kuzum
Halamın kızının bi kızı vardı şuan 7yaşında doktor demiş senin rahmin ters senin çocuğun nasıl oldu bilmem ama artık senin çocuğun olmaz adette görmüyomuş menefoza giriyorsun demiş 7ayda bir adet görmüyomuş daha 25yaşında geçen hafta doktora gitmiş menefoza girdim herhalde diye doktor demiş 3aylık hamilesin demekki neymiş Rabbim ol deyince oluyo kuzum hepsi bahane doktorun dedigi degil Rabbim in dedigi oluyo buda senin kulağına küpe olsunyürüyüş olmuş işte kuzum ne güzel oturmaktan iyidir
bende o psikoloji içindeydim aşılama dönemimde gelsinde kilo verilir kuzum
Bugün yımırta yimedim mısır gevregi yulaf yidimMenemen olunca ekmeği bana bana yemek istiyorum o yüzden menemen yasak bana
Aynen canım ben bazen hindi güneyi würfeln yapıp omlet yapiorum
izine gitmeden önce bende az kalsin yunurtlicaktim
Ama diyette yumurta vazgeçilmez kizlar
yaa maşallah çok sevindim onun aadına inşallah kanda da çıkar ve yükselmeye devam eder sağlıklaİlaç kullanan arkadaşım vardıya guruba gelecekti gebelik olmazsa test yapmış çift çizgi çıktı 3tane bide prodüktör almış onlada pozitif çıktı şimdi kan vermeye gitti inş onlada pozitif çıkar ayy çok mutluyum
Benim sabah yemeğim kızartılmış tavuktuBugün yımırta yimedim mısır gevregi yulaf yidim
misir gecreyi iyi degil amaaaaa cok Seker ve cok fazla karbonhitratBugün yımırta yimedim mısır gevregi yulaf yidim
Şekerli degil ya saman gibi 1bardak koyuyorum zatin 3kaşık yulaf bi bardak süt hergün ki kahvaltımın calorisi kadar tutsa yetermisir gecreyi iyi degil amaaaaa cok Seker ve cok fazla karbonhitrat
hmm sen yinede bi bak istersen icinde neler varmis normale gizli kalori kaynagi diolar mesela bi kase misir gevregi 500-600 kalori arasi olabiliyoŞekerli degil ya saman gibi 1bardak koyuyorum zatin 3kaşık yulaf bi bardak süt hergün ki kahvaltımın calorisi kadar tutsa yeter
bu doktorlarda inancı ve yaradanı unutuyor bazen bizden yakınlar allaha ölümü çok görüyorlar anlamında yada imkansız diye birşey olmadığını .... bana da hamile kalamazsın dendi kuzum neler neler söylendi belki doğrudur ama rab istedikten sonra boş gerisiHalamın kızının bi kızı vardı şuan 7yaşında doktor demiş senin rahmin ters senin çocuğun nasıl oldu bilmem ama artık senin çocuğun olmaz adette görmüyomuş menefoza giriyorsun demiş 7ayda bir adet görmüyomuş daha 25yaşında geçen hafta doktora gitmiş menefoza girdim herhalde diye doktor demiş 3aylık hamilesin demekki neymiş Rabbim ol deyince oluyo kuzum hepsi bahane doktorun dedigi degil Rabbim in dedigi oluyo buda senin kulağına küpe olsun
Bende işte onu diyorum ya sen doktoru boşver kendiliginden de kala bilirsin bence aşılama tüp bebege gerek kalmadan belki hormon ilacıylada kala bilirsin klomen yada famerayla bellimi olur arkadaşım bu ay famera kullanmıştı gelsin bakalım kan degeri kaçmış çatlıycambu doktorlarda inancı ve yaradanı unutuyor bazen bizden yakınlar allaha ölümü çok görüyorlar anlamında yada imkansız diye birşey olmadığını .... bana da hamile kalamazsın dendi kuzum neler neler söylendi belki doğrudur ama rab istedikten sonra boş gerisi
Kız delletme beni 1porsiyon 30g 114calori şeker 2,6g diyo 100g378calorihmm sen yinede bi bak istersen icinde neler varmis normale gizli kalori kaynagi diolar mesela bi kase misir gevregi 500-600 kalori arasi olabiliyo
eeee azmiiiiiiiii bi kasik zaten 30g eder sende iki kasik yiyomussun etti 60g:)Kız delletme beni 1porsiyon 30g 114calori şeker 2,6g diyo 100g378calori
tüp düşünmüyorum zaten aşılama düşünüyoruz sadece tüpte olmadı çünkü .. yumurta takibi ile diyorsun dimi onu hiç yapmadık oda olabilir aslındaBende işte onu diyorum ya sen doktoru boşver kendiliginden de kala bilirsin bence aşılama tüp bebege gerek kalmadan belki hormon ilacıylada kala bilirsin klomen yada famerayla bellimi olur arkadaşım bu ay famera kullanmıştı gelsin bakalım kan degeri kaçmış çatlıycam
Kız 1kaşık 30g edermi hakkaten porsiyon kase olmuyomueeee azmiiiiiiiii bi kasik zaten 30g eder sende iki kasik yiyomussun etti 60g:)
onun yerine daha doyurucu bisey yeeeeee melesaaaaa koca bi peynirli yagli herseyli sandwich bile 300 kalori anca yapar
Kız 1kaşık 30g edermi hakkaten porsiyon kase olmuyomueeee azmiiiiiiiii bi kasik zaten 30g eder sende iki kasik yiyomussun etti 60g:)
onun yerine daha doyurucu bisey yeeeeee melesaaaaa koca bi peynirli yagli herseyli sandwich bile 300 kalori anca yapar
vallah eder canim ben gecenlerde kendim icin bi denemistim bi kasik nekadar yapio diye genelde 25-30 g arasi:) bi kase 100g dan fazla olur tatlim yaKız 1kaşık 30g edermi hakkaten porsiyon kase olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?