- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.981
Kiz oyle sey olurmu allah askina nerde gordun ben zayiflarken okadar arastiriyodum ki kafayi takmistim bunlara. Detokslar bile surekli yapilmiyo zararli. Bazi insanlar bu sekilde yaparak organlarina zarar veriyo sonradan cikiyo.vallah ben cok asiri SIKI bi plan yaptim az yiyerek gerceklestircem... kiz buarada bi arastirma yapilmis ac kalmak insan vicuduna cok faydaliymis cünki ac kaldigin sürede tüm organlarin yenileniomus gibi bi bilgiydi daha tam arastirmadim nedir diye ama gec kalmanin ilk kuraliymis:) en az 15 günde bi tüm gün dayanabildigin Kadar ac kalman gerekiomus:)
Sukur yaAz yemeyin ipin ucu kaçtımı hemen artıya geçiyorsunuz bence dogru beslenin benim yaptığım hatayı yapmayın zamanla düşürün
Ohhhh gezzz tabii kizzz bende pazara yapiyorm yagmur yagmazsaooo negüzel, Burda havalar düzelio yine hafta sonu 23 derece ve günesli olcak bizde bi gezme planliyoruz esimle bakailm son son degerlendirelim zaten sonrasinda koca bi kis donarak evde gececek
hayir katmiyoruz kendisi agir faydali bir balllAaa babam has bal satiyordu bingolden getittiriyor babama sordutturuyum nolcak adam kargoyla gonderir biz kayseride yasiyoruz.canim senden ilkkez duydum valla tabi yedigini bi gecen sene duydumda ben balin icine sen bişey katıyon sandimdi..
Oo hayirli olsunn cok guzel haber insallah saglikla dogururKızlar arkadaşın kan sonucu pozitif çıktı yani hamişguruba katılamayacak kaptanım yeni kişiler ala bilirsin guruba
Aminnnnn inş Allah darısı hepicigimize inş Allahhhhh kaptancımOo hayirli olsunn cok guzel haber insallah saglikla dogurur
Bende bugun markette hındı fume gordum buyuk paket aklıma sen geldın az yağlı bol proteinli yqzıyorduAhahaha adım cıktıiyimiii
Kız hindi fume çok doyurucu sende ye valla. Bak bukis yumurta yemiş benimde canım çekti çoktandır yemedim
Bende artık oraya takılıyorum @Blacksee55 benim mekanım orası burda kimse yohhbdv okuyırum yarım saattr şoklardayum
Benım pskolojm bozuluyor yorumları bıle okuyasım kaçıyor. Black her konuda yorum yaoıyor kaçmaz ondanBende artık oraya takılıyorum @Blacksee55 benim mekanım orası burda kimse yohh
Yaaa buu cokkk güzell bir haberKızlar arkadaşın kan sonucu pozitif çıktı yani hamişguruba katılamayacak kaptanım yeni kişiler ala bilirsin guruba
Bende bugun markette hındı fume gordum buyuk paket aklıma sen geldın az yağlı bol proteinli yqzıyordu
Ben dünden beri bu konuları okuya okuya psikolojim bozuldu yemin ederim. Herzaman cok kotu seyler vardi ama su son günlerdeki seyler inanilmaz ahahaBenım pskolojm bozuluyor yorumları bıle okuyasım kaçıyor. Black her konuda yorum yaoıyor kaçmaz ondan
İvit adetine 3gün var evdeki testi pozitif çıktı 4tane test yaptı kandada 11.23çıkmış 2gün sonra tekrar vericek inş saglıklı ilerlerYaaa buu cokkk güzell bir haber
O zaman dans
Insanda okudukça bağımlılık yapıyor zaten ne hayatlar ne ınsanlar ..Ben dünden beri bu konuları okuya okuya psikolojim bozuldu yemin ederim. Herzaman cok kotu seyler vardi ama su son günlerdeki seyler inanilmaz ahaha
Ya inşallah dualarım onunla ama kadın doğuma gitsin mutlaka aksatmasınİvit adetine 3gün var evdeki testi pozitif çıktı 4tane test yaptı kandada 11.23çıkmış 2gün sonra tekrar vericek inş saglıklı ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?