- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.001
Bdv de takıldım mı paranoyak oluyorum senin kafa sağlam kalıyor sanırımBen dünden beri bu konuları okuya okuya psikolojim bozuldu yemin ederim. Herzaman cok kotu seyler vardi ama su son günlerdeki seyler inanilmaz ahaha
Şuan havalarda uçuyor yere zor indirdik arkadaşıYa inşallah dualarım onunla ama kadın doğuma gitsin mutlaka aksatmasın
Ben zaten paranoyak olduğum icin bana işlemiyor canımBdv de takıldım mı paranoyak oluyorum senin kafa sağlam kalıyor sanırım
Evet ya degisik seyler. Ben meraklı değilimdir mesela ama okudukça insan okuyasi geliyo merak ediyoInsanda okudukça bağımlılık yapıyor zaten ne hayatlar ne ınsanlar ..
Ilk bebeğimi olacakŞuan havalarda uçuyor yere zor indirdik arkadaşı
Benim doktoruma gitti hemen sonuç aldı çok şükür 2gün sonra degerlere tekrar baktırsın ona göre gider inş
Evet 3yıllık evli 15aydır istiyordu olmuyordu klomen de kullandı olmadı bu ay famera kullandı adetleri de düzenli degildi pco vardı kısmet bugüneymişIlk bebeğimi olacak
Valla o sesi biz heç duymadık kaç gündür neye kime bagırdın o kadar acep kaptanımBugun cok konusmaktan sesim gitti kisik ve kalin cikiyo
Ayy toplandik yaValla o sesi biz heç duymadık kaç gündür neye kime bagırdın o kadar acep kaptanım
Erik yapiyo seftalide hic yasamadim cok severim yazin cok tukettim sanmam ama bak bakalim netten.Şeftali isal edermi kızlar
Bugün yine wc çıkamadım ıspanak yedigim halde deliririm ya bi düzene girmiyo bu bagırsaklarımErik yapiyo seftalide hic yasamadim cok severim yazin cok tukettim sanmam ama bak bakalim netten.
Kotuysen kahve yi
Kahve isali keser biliyom iyi gelirmiki isal degil kabızımErik yapiyo seftalide hic yasamadim cok severim yazin cok tukettim sanmam ama bak bakalim netten.
Kotuysen kahve yi
Bende bu ay kafama gore femara kullandim 2 defa kullanmistim madiydi baakalimEvet 3yıllık evli 15aydır istiyordu olmuyordu klomen de kullandı olmadı bu ay famera kullandı adetleri de düzenli degildi pco vardı kısmet bugüneymiş
Tam tersi bilirimmm ishali keser diyeŞeftali isal edermi kızlar
Ben menu yazmaya korkuyorummmKızlar menüm
Sabah (12.00)
1 parca kızarmış tavuk göğüs
Öğle
2 koca tabak yoğurt çorbası
Akşam
4 dilim hindi fume ( kizlaaar)
2 bardak cay
Ara
Ayran
Yaz kiz korkma arkanda ben varımBen menu yazmaya korkuyorummm
Bugunu esss gecsekkkkYaz kiz korkma arkanda ben varım
Parteye sorman gerek canımBugunu esss gecsekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?