Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok vahim bir menuuu
Sabah
Yarim poca
Oglen 1 kase corba 1 dilim ekmek
Aksam film koptuuuuuuuu
1 kepcw corba 1 karniyarik 3 kasik pilav 1 kase cacikkk 1 dilim tam bugday ekmegi
Yok kiz okadar coooook değil
Akşamı öğle yeseymisin keske
Su iç bol bol yada bi bitki cayi yap ic acligin gecer

Canim coooook ama cooook kotu besleniyosunnnnnnn sebep? Bu ne aclik grevindemisin?
Hastayım ya bebegimmm yiyemiomki başımı kaldiramiyorum bi hap var onu alinca zaten ne istah kaliyor ne baska birsey ama yarin daha fazla yicem belki cok az yedigimden boyle halsizim

Valla erikk yiyip su icince cok iyi geliyo bana :) kuru kayisida oyleymis.
Kelek te cikariyor bu ara kelek çok tursuluk icin satılıyor hem ucuzda dun ogle cekirdekleriyle beraber yedim sabah bu saatte anca fayda etti :) bide kuru erik ve kuru kaysi yedim uzerine 1lt su her gun yesen faydasi cok degil ama uc gunde bi yersen faydasi cok oluyo.. Gulumse24

Az önce aç karna yeşil çay içtim hareket var bakalım sonu ne olacak bu kabızlık yüzünden veremiyorum diyetime sporuma göre offff

Çoook teşekkür ederim vallahi uzun zamandır sabit ya da yukarı doğru gidiyordum hep çok güzel moral oldu bana diyete devam etmek için
Verince daha çok daha da çok diyorsun

Gunaydin kizlar
Ben menu falan paylasamadim
Off
Bugub persembe
Yarin eksiylee gelicem
Bugunn cook dikkat edice haydi bakalim
Günaydın çarşamba bugün kuzum..
Ayağın nasıl oldu

Günaydınnnnnnnnnnnn kuzucuklar hayırlı nurlu sabahlarrrr
Günaydın tatlım ya arkadaşına çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin maşallah pko da düşük riski var diyorlar aksatmadan drye gitsin ilaç kullansın

Yarın kan degerlerine tekrar baktıracak artış güzelse gider herhalde kuzum inş Allah razı olsun Rabbim sanada hepimizede yaşatsın ne diyim

Bdv nin içine etmişler saçma sapan konular gerçeklik payı varsa kıyamet yaklaşıyor demek bende konu açim kabızım nasıl geçer diye pek yorum yapan olmaz ama millete dedikodu lazım ben kabızım kimin umurunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…