- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.041
Kabız yapar dıye bılıyorm cnmŞeftali isal edermi kızlar
tatlim gecen haberlerde cikti tam olarak kim ne bilmiorum ama aksam haberlerinde yer Aldi bende üstünde durmadim yani arastirmadim... biara zamanim olursa atarim buraya haberi bulunca zaten bu dayanabildigin aclik yani acligi hissedim daha sonrasinda yemek yemek diye bahsediliodu canimKiz oyle sey olurmu allah askina nerde gordun ben zayiflarken okadar arastiriyodum ki kafayi takmistim bunlara. Detokslar bile surekli yapilmiyo zararli. Bazi insanlar bu sekilde yaparak organlarina zarar veriyo sonradan cikiyo.
aynen ya hadi bakalim insallah yagmaz:)Ohhhh gezzz tabii kizzz bende pazara yapiyorm yagmur yagmazsa
öyle oldu kuzummyürüyüş olmuş işte kuzum ne güzel oturmaktan iyidir
bende o psikoloji içindeydim aşılama dönemimde gelsinde kilo verilir kuzum
güzel bir menü misir gecregi olmayaydi iyidiSabah kahvaltım
Mısır gerekli yulaflı süt
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1kase çorba
1tabak ıspanak
1kase yogurt
Ara ögün
1elma
Akşam yemegi
1tabak taze fasulye
Ara ögün
1avuç fındık
30dk eliptik
30dk leslie 3mil
1sürahi dukan birası
1,5litre su
dondurmami gördümmm ben orda:) menün iyi canim tek dondurma ve aksam bulgur pilavi disindaIyı akşamlar kızlar menum
Sabah
Bır yumurta
Uc dılım peynır
Domates sosu
Labne ve bal
Bır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Tavuk çorbası
Bır tabak kıymalı karnabahar
Bır kase yoğurt
Bır dılım ekmek
Ara
Bır paket dondurma
Akşam
Bır tabak tavuklu bulgur pılavı
Çoban salata
Ayran
Kızlar menüm
Sabah (12.00)
1 parca kızarmış tavuk göğüs
Öğle
2 koca tabak yoğurt çorbası
Akşam
4 dilim hindi fume ( kizlaaar)
2 bardak cay
Ara
Ayran
geçmiş olsun canım mevsim değişiyor ondandır muhtemelenGünaydın mide bulantısı ve karın ağrısıyla uyandım uşuttum sanırımmm
Bukiis canım içinde pirinç oluyor, iki tabaktan sonra şişmiştim zaten bogazim ağrıdığı icin öyle yaptım :/ bugün ins duzgun yicemyoghurt corbasi neyliydi canim yani icinde bugday yada ne vardi? aksam hicbirsey yememissin kuzum ama hastaymissin galiba
Iki günün var lilimmm başarırsın merak etme sıkma canınıGunaydin kizlar
Ben menu falan paylasamadim
Off
Bugub persembe
Yarin eksiylee gelicem
Bugunn cook dikkat edice haydi bakalim
Sen saydın ben yoruldum anammm kuzu nasıl oldu canını sıkma ya @ParteMoralll da gelmiyor gurup bize emanet cuma günüde gelmeseniz ne güzel olarrrrGunaydin kizlar gelemiyorum hic kusura bakmayinsabah kahvalti sonrasi hemen bulasiklari hallediyorum kizimin okul vakti geliyo onu götürüp getiriyorum eşimle oturuyoruz biraz sonra 3 de esim ise gidiyo bende temizlik yapıyorum yemek yapiyorum kizimin okuldan alınma vakti geliyo eve geliyoruz yemek hazirla ye bulaşığı yika ben pert sonra da esim geliyo hic gelemiyorum
senin günler karışmış canımGunaydin kizlar
Ben menu falan paylasamadim
Off
Bugub persembe
Yarin eksiylee gelicem
Bugunn cook dikkat edice haydi bakalim
Bdv nin içine etmişlersaçma sapan konular gerçeklik payı varsa kıyamet yaklaşıyor demek bende konu açim kabızım nasıl geçer diye pek yorum yapan olmaz ama millete dedikodu lazım ben kabızım kimin umurunda
Ama bayadr boyle soyluyosnz beni cok tatmin etmiyo artik bence beyninde oyle dusunuyosun. Yoksa evde yemek pismiyomu corbayla hayatmi gecer. Az yersen tabi halsiz kalirsinHastayım ya bebegimmm yiyemiomki başımı kaldiramiyorumbi hap var onu alinca zaten ne istah kaliyor ne baska birsey ama yarin daha fazla yicem belki cok az yedigimden boyle halsizim
ya zaten ilk basladiginda bayaa ac hissediyosun mideee baya genislemis oldugu icintatlim gecen haberlerde cikti tam olarak kim ne bilmiorum ama aksam haberlerinde yer Aldi bende üstünde durmadim yani arastirmadim... biara zamanim olursa atarim buraya haberi bulunca zaten bu dayanabildigin aclik yani acligi hissedim daha sonrasinda yemek yemek diye bahsediliodu canim
Ben gelmiyomuyum?Sen saydın ben yoruldum anammm kuzu nasıl oldu canını sıkma ya @ParteMoralll da gelmiyor gurup bize emanet cuma günüde gelmeseniz ne güzel olarrrr2haftada bir Tartılıtız nasıl olsa 8. Sıradan aşa düşemiyoz
Belkim % mizden artık yüzümüz güler
Ben gelmiyomuyum?Sen saydın ben yoruldum anammm kuzu nasıl oldu canını sıkma ya @ParteMoralll da gelmiyor gurup bize emanet cuma günüde gelmeseniz ne güzel olarrrr2haftada bir Tartılıtız nasıl olsa 8. Sıradan aşa düşemiyoz
Yarin başınıza dikilecem demek isterdim ama eşimin izinli gunu hic gelemicemSen saydın ben yoruldum anammm kuzu nasıl oldu canını sıkma ya @ParteMoralll da gelmiyor gurup bize emanet cuma günüde gelmeseniz ne güzel olarrrr2haftada bir Tartılıtız nasıl olsa 8. Sıradan aşa düşemiyoz
Sen hep takimdasin kuzum saol valla beni aratmıyorsunBen gelmiyomuyum?
Gulumse ne bekliyo anlamadim her dakika yazmak gerektigini dusunuyo sanirim. Ben kaptan olarak kontrl ediyorum. Listede degilim yazmaya mecburda degilim.Sen hep takimdasin kuzum saol valla beni aratmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?