Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz oyle sey olurmu allah askina nerde gordun ben zayiflarken okadar arastiriyodum ki kafayi takmistim bunlara. Detokslar bile surekli yapilmiyo zararli. Bazi insanlar bu sekilde yaparak organlarina zarar veriyo sonradan cikiyo.
tatlim gecen haberlerde cikti tam olarak kim ne bilmiorum ama aksam haberlerinde yer Aldi bende üstünde durmadim yani arastirmadim... biara zamanim olursa atarim buraya haberi bulunca zaten bu dayanabildigin aclik yani acligi hissedim daha sonrasinda yemek yemek diye bahsediliodu canim

güzel bir menü misir gecregi olmayaydi iyidi
dondurmami gördümmm ben orda:) menün iyi canim tek dondurma ve aksam bulgur pilavi disinda
Kızlar menüm

Sabah (12.00)
1 parca kızarmış tavuk göğüs

Öğle
2 koca tabak yoğurt çorbası

Akşam
4 dilim hindi fume ( kizlaaar )
2 bardak cay

Ara
Ayran

yoghurt corbasi neyliydi canim yani icinde bugday yada ne vardi? aksam hicbirsey yememissin kuzum ama hastaymissin galiba

yoghurt corbasi neyliydi canim yani icinde bugday yada ne vardi? aksam hicbirsey yememissin kuzum ama hastaymissin galiba
Bukiis canım içinde pirinç oluyor, iki tabaktan sonra şişmiştim zaten bogazim ağrıdığı icin öyle yaptım :/ bugün ins duzgun yicem

Gunaydin kizlar gelemiyorum hic kusura bakmayin sabah kahvalti sonrasi hemen bulasiklari hallediyorum kizimin okul vakti geliyo onu götürüp getiriyorum eşimle oturuyoruz biraz sonra 3 de esim ise gidiyo bende temizlik yapıyorum yemek yapiyorum kizimin okuldan alınma vakti geliyo eve geliyoruz yemek hazirla ye bulaşığı yika ben pert sonra da esim geliyo hic gelemiyorum

Sen saydın ben yoruldum anammm kuzu nasıl oldu canını sıkma ya @ParteMoralll da gelmiyor gurup bize emanet cuma günüde gelmeseniz ne güzel olarrrr 2haftada bir Tartılıtız nasıl olsa 8. Sıradan aşa düşemiyoz
Belkim % mizden artık yüzümüz güler

Gunaydin kizlar
Ben menu falan paylasamadim
Off
Bugub persembe
Yarin eksiylee gelicem
Bugunn cook dikkat edice haydi bakalim
senin günler karışmış canım günaydınnnn

bdv nekiiii

Hastayım ya bebegimmm yiyemiomki başımı kaldiramiyorum bi hap var onu alinca zaten ne istah kaliyor ne baska birsey ama yarin daha fazla yicem belki cok az yedigimden boyle halsizim
Ama bayadr boyle soyluyosnz beni cok tatmin etmiyo artik bence beyninde oyle dusunuyosun. Yoksa evde yemek pismiyomu corbayla hayatmi gecer. Az yersen tabi halsiz kalirsin istersen iyilesene kadar listeden cik zamanin dolduysa tabi
ya zaten ilk basladiginda bayaa ac hissediyosun mideee baya genislemis oldugu icin.
Yani o aclik nasil aclk saglikla yeterli beslendiyse olabilir

Ben gelmiyomuyum?

Yarin başınıza dikilecem demek isterdim ama eşimin izinli gunu hic gelemicem

Sen hep takimdasin kuzum saol valla beni aratmıyorsun
Gulumse ne bekliyo anlamadim her dakika yazmak gerektigini dusunuyo sanirim. Ben kaptan olarak kontrl ediyorum. Listede degilim yazmaya mecburda degilim.
O halde surekli de yaziyorum. Kucuk cocugm var islerimde oldugu halde yaziyorum zaman bulup. Hey allahim
Yaniiii neyseeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…