- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.061
evet aynen canim ya... sende durumlar ne buarada diyete devami yoksa molami veriosun kilon kaclarda?ya zaten ilk basladiginda bayaa ac hissediyosun mideee baya genislemis oldugu icin.
Yani o aclik nasil aclk saglikla yeterli beslendiyse olabilir
anladim canim tamam bugünki menünü merakla bekliyorum:)Bukiis canım içinde pirinç oluyor, iki tabaktan sonra şişmiştim zaten bogazim ağrıdığı icin öyle yaptım :/ bugün ins duzgun yicem
Trend konular buda benim gibi cahal kaldı garibim bende ilk haftalar bdv yazıyorlardı diyordum oda başka bi yazışma sitesimi benim niye haberım yohhsenin günler karışmış canımgünaydınnnn
bdv nekiiii
Trend konular buda benim gibi cahal kaldı garibim bende ilk haftalar bdv yazıyorlardı diyordum oda başka bi yazışma sitesimi benim niye haberım yohh
Sen gecesinin kaç gündür biz gidiyoz sen geliyonBen gelmiyomuyum?
Hemede kız zatin hiç espiri de yapılmıyo sanaGulumse ne bekliyo anlamadim her dakika yazmak gerektigini dusunuyo sanirim. Ben kaptan olarak kontrl ediyorum. Listede degilim yazmaya mecburda degilim.
O halde surekli de yaziyorum. Kucuk cocugm var islerimde oldugu halde yaziyorum zaman bulup. Hey allahim
Yaniiii neyseeeeee
Ayni sulardayim canm bazen 1 2 cikuyo iniyo sonra koruma evresi isteevet aynen canim ya... sende durumlar ne buarada diyete devami yoksa molami veriosun kilon kaclarda?
Anaaaa sen bilmiyonmu asıl haberler orda dünyadan bi haber bacım benim dedikodu kazanı kaynıyor orda girsen çıkmazsın girme boşver pisikletin bozulurahaha seni takip ediyorum şekeirm bak tartı bildirimindede sen gibiyimişim
ahanda bdv dede sen gibiyim tek olmadığımı bilmek güzel. kiki trend konular demek ona niredeeeennnn bakıyoruzz kine dicem uçucanama biliyom
Bir derdim varsenin günler karışmış canımgünaydınnnn
bdv nekiiii
Uyeler, kaptanlar, grup hakkinda ki sakalar pek hos olmuyo daha oncede yapmistin dikkat edersen sevinirim.Hemede kız zatin hiç espiri de yapılmıyo sana
ÖZÜR DİLERİM.Uyeler, kaptanlar, grup hakkinda ki sakalar pek hos olmuyo daha oncede yapmistin dikkat edersen sevinirim.
ÖZÜR DİLERİM.
Anaaaa sen bilmiyonmu asıl haberler orda dünyadan bi haber bacım benim dedikodu kazanı kaynıyor orda girsen çıkmazsın girme boşver pisikletin bozulur
şöyle bir göz attımda gıybet kazanı gibi çok çirkind ekonular var. konulara bakınca içeriğinide merak ediyorsun giriyorsun ama yok gözlerini yorduğuna değmezBir derdim var
Kisaltilmasi bdv diyolar. Efsane konularin oldugu yer
Ay yemez olaydım dondurma ya mahvoldu mıdem ılk defa boyle oldum.daha yenı kendıme gelıyorumgüzel bir menü misir gecregi olmayaydi iyidi
dondurmami gördümmm ben orda:) menün iyi canim tek dondurma ve aksam bulgur pilavi disinda
yoghurt corbasi neyliydi canim yani icinde bugday yada ne vardi? aksam hicbirsey yememissin kuzum ama hastaymissin galiba
Migdeni üşütmüşsün dondurmanın zamanı geçti havalar çok sogudu artıkınAy yemez olaydım dondurma ya mahvoldu mıdem ılk defa boyle oldum.daha yenı kendıme gelıyorum
Ya bn kışın bıle yerdım bişey olmazdı anlmdm gıttıMigdeni üşütmüşsün dondurmanın zamanı geçti havalar çok sogudu artıkın
İçin ekşiyosa üşütmüşsün bulanıyosa dondurma sıkıntılıydı demekki açık dondurmamı senden başka yiyen oldumu onlarda aynı sorun varmıYa bn kışın bıle yerdım bişey olmazdı anlmdm gıttı
BULANTI VE BAŞ DÖNMEM OLUYOR KASIK AĞRILARIM DEĞER KONTROLÜ YAPILACAK YARIN KAN VERECEMSchonerDuft son durumun ne canim nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?