Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar susuzluğum hiç geçmior ağzım hep kuru neden olur böyle günde 3lt içiyorum geçiyor bazen nerdeyse

Trend konular buda benim gibi cahal kaldı garibim bende ilk haftalar bdv yazıyorlardı diyordum oda başka bi yazışma sitesimi benim niye haberım yohh
ahaha seni takip ediyorum şekeirm bak tartı bildirimindede sen gibiyimişim
ahanda bdv dede sen gibiyim tek olmadığımı bilmek güzel. kiki trend konular demek ona niredeeeennnn bakıyoruzz kine dicem uçucan ama biliyom

Hemede kız zatin hiç espiri de yapılmıyo sana

evet aynen canim ya... sende durumlar ne buarada diyete devami yoksa molami veriosun kilon kaclarda?
Ayni sulardayim canm bazen 1 2 cikuyo iniyo sonra koruma evresi iste
Dun konusuyoruz teyzem dayim kuzenler kasimda baaslayalim diyolar hahahaah ailecek diyetkoligizz yaaa

ahaha seni takip ediyorum şekeirm bak tartı bildirimindede sen gibiyimişim
ahanda bdv dede sen gibiyim tek olmadığımı bilmek güzel. kiki trend konular demek ona niredeeeennnn bakıyoruzz kine dicem uçucan ama biliyom
Anaaaa sen bilmiyonmu asıl haberler orda dünyadan bi haber bacım benim dedikodu kazanı kaynıyor orda girsen çıkmazsın girme boşver pisikletin bozulur

Anaaaa sen bilmiyonmu asıl haberler orda dünyadan bi haber bacım benim dedikodu kazanı kaynıyor orda girsen çıkmazsın girme boşver pisikletin bozulur

Bir derdim var
Kisaltilmasi bdv diyolar. Efsane konularin oldugu yer
şöyle bir göz attımda gıybet kazanı gibi çok çirkind ekonular var. konulara bakınca içeriğinide merak ediyorsun giriyorsun ama yok gözlerini yorduğuna değmez

Ay yemez olaydım dondurma ya mahvoldu mıdem ılk defa boyle oldum.daha yenı kendıme gelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…