- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.081
anladim canim hahaah eeee bazilari sansli oluo kilo sorunu olmuo biz malesef sansiz olanlardan oldumuz icin öncelikli konular diyet olabilioAyni sulardayim canm bazen 1 2 cikuyo iniyo sonra koruma evresi iste
Dun konusuyoruz teyzem dayim kuzenler kasimda baaslayalim diyolar hahahaah ailecek diyetkoligizz yaaa
Aynen galiba sorun olunca sulalleyi etkiliyoanladim canim hahaah eeee bazilari sansli oluo kilo sorunu olmuo biz malesef sansiz olanlardan oldumuz icin öncelikli konular diyet olabilio
olsun iyi tarafindan bakmak lazim böyle bi sorunumuz olmasa Burda olmazdik ve böyle güzel muhabetlerimiz hic olmazdi:)Aynen galiba sorun olunca sulalleyi etkiliyokaderimiz buymus bukiss napalimm
:))) keptin ben denetim derdik kabizik die :)) ParteMoralll yettiniz artik siz die :)) kizardiBdv nin içine etmişlersaçma sapan konular gerçeklik payı varsa kıyamet yaklaşıyor demek bende konu açim kabızım nasıl geçer diye pek yorum yapan olmaz ama millete dedikodu lazım ben kabızım kimin umurunda
gecmis olsun canimAy yemez olaydım dondurma ya mahvoldu mıdem ılk defa boyle oldum.daha yenı kendıme gelıyorum
Ooooo ikinci cocuk olursa sen bizi unutt :)) cok pertin cikar artik :))Gunaydin kizlar gelemiyorum hic kusura bakmayinsabah kahvalti sonrasi hemen bulasiklari hallediyorum kizimin okul vakti geliyo onu götürüp getiriyorum eşimle oturuyoruz biraz sonra 3 de esim ise gidiyo bende temizlik yapıyorum yemek yapiyorum kizimin okuldan alınma vakti geliyo eve geliyoruz yemek hazirla ye bulaşığı yika ben pert sonra da esim geliyo hic gelemiyorum
Oyle tabiii canimmmolsun iyi tarafindan bakmak lazim böyle bi sorunumuz olmasa Burda olmazdik ve böyle güzel muhabetlerimiz hic olmazdi:)
Oyle tabiii canimmmolsun iyi tarafindan bakmak lazim böyle bi sorunumuz olmasa Burda olmazdik ve böyle güzel muhabetlerimiz hic olmazdi:)
Canim annem hergun manyak yemekler yapio ama işte yağlı falan oluyor sarmalar karniyariklar pilavlar falan. Ondan yiyemiyorumAma bayadr boyle soyluyosnz beni cok tatmin etmiyo artik bence beyninde oyle dusunuyosun. Yoksa evde yemek pismiyomu corbayla hayatmi gecer. Az yersen tabi halsiz kalirsinistersen iyilesene kadar listeden cik zamanin dolduysa tabi
Ben hala kahvalti bile edemedimanladim canim tamam bugünki menünü merakla bekliyorum:)
Geçmiş olsun canım bizdede safra kese ve şeker ırsi malesef şekerim yok ama safra keseden amaliyat oldum kabızlık kendimi bildim bileli var doktora da gittim bagırsak tembelliği çıktı neyse tek derdim bu olsun napalım:))) keptin ben denetim derdik kabizik die :)) ParteMoralll yettiniz artik siz die :)) kizardi
Canim bende diyetteyken ayni sen gibi kabiz oluyordum bi okadar hareketli 3lt su icmemize rağmen yememizi azaltigimizda oluyor yapacak bisey yok .izne ayrildim diyeti biraktim gibi gibi ama kabizlik geçti. Şimdi ben seker ilaci kullaniyorum acayip kabiz ediyor biraktigimda normalim mecbur kullaniyoruz ilaci hem seker baslangici var hem inslun direnci var..
cok kötü ama öyle iyilestikden sonra kat ve kat gelirse kilolar cok sIKINTI olurBen hala kahvalti bile edemedimheryerim agrio yatiorum. Annem dio açlıktan öleceksin
Canim inan gecmio bogazimdan annem köfte yapmış ben seviyorum diye. Bugunki kahvaltım köfte kizlarcok kötü ama öyle iyilestikden sonra kat ve kat gelirse kilolar cok sIKINTI olur
Aaaaa evet yaasenin günler karışmış canımgünaydınnnn
bdv nekiiii
Aaaaa evet yaasenin günler karışmış canımgünaydınnnn
bdv nekiiii
Yalniz sen yazana kadar ben bugun persembe sanip duruyrmsenin günler karışmış canımgünaydınnnn
bdv nekiiii
Iy cnm cok sagolVerince daha çok daha da çok diyorsun
Günaydın çarşamba bugün kuzum..
Ayağın nasıl oldu
Günaydın tatlım ya arkadaşına çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin maşallah pko da düşük riski var diyorlar aksatmadan drye gitsin ilaç kullansın
Iy cnm cok sagol
Burkma hafizs kaybina sebep veriyormus
Siz yazana kadar persembe yasadim ben ya
Eşimde ısırdı bıkaç bırşey yok kapalı dondurmaİçin ekşiyosa üşütmüşsün bulanıyosa dondurma sıkıntılıydı demekki açık dondurmamı senden başka yiyen oldumu onlarda aynı sorun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?