Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayni sulardayim canm bazen 1 2 cikuyo iniyo sonra koruma evresi iste
Dun konusuyoruz teyzem dayim kuzenler kasimda baaslayalim diyolar hahahaah ailecek diyetkoligizz yaaa
anladim canim hahaah eeee bazilari sansli oluo kilo sorunu olmuo biz malesef sansiz olanlardan oldumuz icin öncelikli konular diyet olabilio

:))) keptin ben denetim derdik kabizik die :)) ParteMoralll yettiniz artik siz die :)) kizardi
Canim bende diyetteyken ayni sen gibi kabiz oluyordum bi okadar hareketli 3lt su icmemize rağmen yememizi azaltigimizda oluyor yapacak bisey yok .izne ayrildim diyeti biraktim gibi gibi ama kabizlik geçti. Şimdi ben seker ilaci kullaniyorum acayip kabiz ediyor biraktigimda normalim mecbur kullaniyoruz ilaci hem seker baslangici var hem inslun direnci var..

Ooooo ikinci cocuk olursa sen bizi unutt :)) cok pertin cikar artik :))
Saka bi yana zaman tez geçiyor bu sene yaz nasil gecti hic anlamadim hic birseye yetisemiyorum bahce ev is misafir agirla gunler hep böyle gecti bir yaz boyunca, simdi kis geliyor ya okaa cok mutluyum bir ay sonra evde oturmaktanda sıkılırmiyim bilmiyorum zaman gösterecek...

Ama bayadr boyle soyluyosnz beni cok tatmin etmiyo artik bence beyninde oyle dusunuyosun. Yoksa evde yemek pismiyomu corbayla hayatmi gecer. Az yersen tabi halsiz kalirsin istersen iyilesene kadar listeden cik zamanin dolduysa tabi
Canim annem hergun manyak yemekler yapio ama işte yağlı falan oluyor sarmalar karniyariklar pilavlar falan. Ondan yiyemiyorum valla iyileşene kadar çıkabilirsem çıkarım. Ama yinede yediklerimi yazarim buraya

Geçmiş olsun canım bizdede safra kese ve şeker ırsi malesef şekerim yok ama safra keseden amaliyat oldum kabızlık kendimi bildim bileli var doktora da gittim bagırsak tembelliği çıktı neyse tek derdim bu olsun napalım

Iy cnm cok sagol
Burkma hafizs kaybina sebep veriyormus

Siz yazana kadar persembe yasadim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…