- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.561
Canım gece yine artarsa bronşit acile git bi serum taktir bu hastalık igne siz geçmiyor...papatya yokmu bari onu icseydin..Yanilmiyosam bronsitim tekrarliyo senede en az birkere yasiyorm. Ofoff oksurukten uyuyamiyorm 2 3 gecedir bide dun nefes alamama eklendioyle nisastam yok daha agiir gecirdigim adim atamicak duruma geliyodum cok sukur kizimla ilgilenebiliyorm daha fena olrsa doktora gderm artk napimm ya
Ustte gecmis olsun yazmissin sagolasin cnm
Ohh ohhhhh Kendine yine is bulmusunCanım gece yine artarsa bronşit acile git bi serum taktir bu hastalık igne siz geçmiyor...papatya yokmu bari onu icseydin..
Bende bahçe de calistik çavdar unundan hamur yogurdumdu bahcede sacda yufka pisirdim kucuk kucuk sabahlari kahvaltida yicem az az..ordan gel cocuklari yika yun yikadim yarin buyuk temizlik var yun cirpacam bi onu ogrenmedimdi onuda yaptimmi bizim burda tam avrat oldun derler cok kaba bi kelime :)) sonracima öğlene teyzemin kizinin nişana davetliyiz bakalim gelen giden misafirlerle ilgileniriz.. ben pertim cikti..
Sagol mihrace aklimda olsun budaOzaman evdwki nisastayla yap canim 2 bardak suya 2 tatli kasigi doluca nisasta koy istersen az seker kat. Pisir salep gibi dayanabilecegin kadar sicak ic. Gogdu cok guzel tumusatiyor. Gunde 3 defa ic canim. Ben hamileyken hastanede bile yaytiydim ilacda alamamistim evde oturarak uyuyordum. Sonra bunu yaptim cok faydsisni gordum
Merhaba canim basın sağolsunMerhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Sagol favelayncım. Allah seninkini de analı babalı saglıklı sıhhatli büyütür insallahMerhaba canim basın sağolsun
Selam hosgeldin. InsAllah dilediğin kiloya ulaşırsın. Bizimde yeni doğum yapmış annemiz var. Çokta güzel kilo verdiMerhaba yeni katildim araniza
Haziranda dogum yaptim emziriyorum kilo vermeye calisiyorum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek sabah basliyorum diyete ve spora insallah
Selam asrın basın sağolsunMerhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Kola hariç beğendim muffin değil de kola rahatsız etti daha çok beniSelam kizlar ben uyuya kalmışımerken kalktimya kendime gelemedim
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
4 dilim salam
Cola light (canım çekti)
Öğle (16.00)
3 kasik makarna
Kabaklı karidesli
1 miniminnacik muffin
Akşam
1 kase çorba
1 bardak ayran
hoşgeldin canım :)Merhaba yeni katildim araniza
Haziranda dogum yaptim emziriyorum kilo vermeye calisiyorum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek sabah basliyorum diyete ve spora insallah
Başın sağolsun canım . azmış kilon çabucak verirsin :))Merhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Günaydın kuzuGünaydın kizlarmutlu pazarlar
Bende ise gec kaldim
Hosgeldin canimMerhaba yeni katildim araniza
Merhaba hosgeldinMerhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Hosgeldin canimMerhaba yeni katildim araniza
Hosgeldin canim başın sagolsun Rabbim baska acı göstermesinMerhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
4 bitiyor 5 e giricek . anca kahvalti yapacagim bnde haslanmis yumurta 2 tane yesem cok olur mu ya sence ekmek hic yemicemHosgeldin canimcok kilon yokmus sanslisin. Bebisin kac ayliikk bakalimmm.
Valla bebise dokunmuyorsa olur ben hep 2 yumurta yemistim tok tutuyo. Senin bebegin kucukmus senin menulerin burdakilerden daha farkli olur ondan sordum cnm :)4 bitiyor 5 e giricek . anca kahvalti yapacagim bnde haslanmis yumurta 2 tane yesem cok olur mu ya sence ekmek hic yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?