Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım gece yine artarsa bronşit acile git bi serum taktir bu hastalık igne siz geçmiyor...papatya yokmu bari onu icseydin..
Bende bahçe de calistik çavdar unundan hamur yogurdumdu bahcede sacda yufka pisirdim kucuk kucuk sabahlari kahvaltida yicem az az..ordan gel cocuklari yika yun yikadim yarin buyuk temizlik var yun cirpacam bi onu ogrenmedimdi onuda yaptimmi bizim burda tam avrat oldun derler cok kaba bi kelime :)) sonracima öğlene teyzemin kizinin nişana davetliyiz bakalim gelen giden misafirlerle ilgileniriz.. ben pertim cikti..

Ohh ohhhhh Kendine yine is bulmusun
Blmiyorm bakalim bu gece dahami hafif olcak dahami agir ona gore hareket edicem

Sagol mihrace aklimda olsun buda

Selam kizlar ben uyuya kalmışım erken kalktimya kendime gelemedim

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim ekmek
4 dilim salam
Cola light (canım çekti)

Öğle (16.00)
3 kasik makarna
Kabaklı karidesli
1 miniminnacik muffin

Akşam
1 kase çorba
1 bardak ayran

Merhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Merhaba canim basın sağolsun

Merhaba yeni katildim araniza
Haziranda dogum yaptim emziriyorum kilo vermeye calisiyorum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek sabah basliyorum diyete ve spora insallah
Selam hosgeldin. InsAllah dilediğin kiloya ulaşırsın. Bizimde yeni doğum yapmış annemiz var. Çokta güzel kilo verdi

Merhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Selam asrın basın sağolsun hosgeldin
9 kilo çok birsey değil. Burdaki kaptanlar çok şeker ama bi okadarda disiplinli. Kolayca verebileceğine inaniyorum

Kola hariç beğendim muffin değil de kola rahatsız etti daha çok beni

Haziranda dogum yaptim emziriyorum kilo vermeye calisiyorum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek sabah basliyorum diyete ve spora insallah
hoşgeldin canım :)

Başın sağolsun canım . azmış kilon çabucak verirsin :))

Dünkü menüm
Sabah
1 kaşarlı tost tam buğday ekmeğinden
3 ceviz
2 kare helva
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Menemen
Bir kare kaşar peynir
Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
Bir dilim ekmek

Sevmedim menümü ama -100 gr çıktım sabah en azından bu iyi bugün 56.6 yım

Merhaba hosgeldin
Basin sagolsun canim....
Cok kilon yokmus seninde boyun kac

Hosgeldin canim
Hosgeldin canim başın sagolsun Rabbim baska acı göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…