Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geldim :) bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa günlük olarak menu paylaşmam yeterli mi

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @ParteMoralll kaptinn el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Yumurta kalitesi için mi yapıyorsun kuzum .. sen bilirsin belki döllenmeyi kolaylaştırmak ve yerleşmesi için de bitkiler var mı kademe kademe bende tuketeyim bulamadım bir şey internette
Hakiki zeytinyagina kuru incirleri çizik atıp bas icine bi kavanoza cok faydali canim doğurganlığı ve tutunmayi artiriyomuş eşim faydali diye kendine yapiyodu bende yiyorum sabahlari aç karnina

Gunaydin canim şifa olsun

Hakiki zeytinyagina kuru incirleri çizik atıp bas icine bi kavanoza cok faydali canim doğurganlığı ve tutunmayi artiriyomuş eşim faydali diye kendine yapiyodu bende yiyorum sabahlari aç karnina
zeytinyağlı inciri yiyemem ki öğğ gelir ama denemekte fayda var herkes bunu söyledi ne kadar süre yemek gerekli .. kilo yapıyor mu ? sonuçta yağ . 68 kiloydum en son 3 4 kilo dha versem süper olacak diğer tedaviye kadar

Afiyet olsun canim guzel menun

Yok canim kilo yapmiyo yagini iyce bastirip sizdiriyorum hem wc ye iyi oluyo
bende 1 haftadir diyetteyim gr kilom inmedi sabirla bekliyorum yarin regl günüm belki regl olunca iner ben kuru incir cok seviyorum yagin tadi ağıza gelince biraz kötü oluyo ama hemen geciyo incirin tadi kaliyo en son ama ne kadar yemek gerekli biliyorum

Canım benim bizde seni cok seviyoruz sen iyi ol yeter kendini sıkma canim hersey yoluna girer Allah’in izniyle yaz arada bize

İlk günün menüsü diyerekten bisi demiyorum bu arada hosgeldin takimimiza ben takim kaptani

Ayy annem bana bunu yıllar once yapmisti ben tiksinmistim guya yag yemicem simdiki aklim olsaydi ballana ballana yerdimm ama onuda denerim.ben incir kürünü uyguladim tedavi yakin bir daha denerim 7 tane incir yarim lt suda 10,15dk kaynatip sabah öğle akşam ictim.birde 7zeytin bir incir ac karnina yenecekmis onun nelere cok faydasi var kolesterole kadar kalp damar tıkanıklığına kadar faydaliymis buda senin zeytin yagdaki incire benziyor. SchonerDuft bunlardan muhakkak tuket..

Yap canim bunlar hep sifa faydali seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…