- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.861
Geldim :) bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa günlük olarak menu paylaşmam yeterli mi
Gecmis olsun kuzum bebislereSagol beybı nobetteyım ben
Hakiki zeytinyagina kuru incirleri çizik atıp bas icine bi kavanoza cok faydali canim doğurganlığı ve tutunmayi artiriyomuş eşim faydali diye kendine yapiyodu bende yiyorum sabahlari aç karninaYumurta kalitesi için mi yapıyorsun kuzum .. sen bilirsin belki döllenmeyi kolaylaştırmak ve yerleşmesi için de bitkiler var mı kademe kademe bende tuketeyim bulamadım bir şey internette
Gunaydin canimGünaydın kızlar güzel bir gün olsun
Gunaydin canim şifa olsunGünaydın kizlar çocuklar gonderdim geri yatıyorum ben..simdi ac karnina bir tatli kasigi ballı macun icine bol zencefil kattim.bi kupa bardak bitki cayin icine bi tatli kaşığı poleni kattim içtim bundan sonra sabahlari ac karnina bu karisimlardan icecegim bilgilerinize ilerde sağlık gelismeleri yazarim fayda olmusmu olmamış mi...
Gunaydin pincikGünaydın kızlar
zeytinyağlı inciri yiyemem ki öğğ gelir ama denemekte fayda var herkes bunu söyledi ne kadar süre yemek gerekli .. kilo yapıyor mu ? sonuçta yağ . 68 kiloydum en son 3 4 kilo dha versem süper olacak diğer tedaviye kadarHakiki zeytinyagina kuru incirleri çizik atıp bas icine bi kavanoza cok faydali canim doğurganlığı ve tutunmayi artiriyomuş eşim faydali diye kendine yapiyodu bende yiyorum sabahlari aç karnina
Afiyet olsun canim guzel menunİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup beyaz peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin
Ara ogun 10:30
10 badem içi
1 muz
Oglen 14:00
1 kase tarhana
1 porsıyon barbunya
1 dılım ekmek
Dereotu
Ara öğün 17:00
1,5 cevız
Aksam 18:30
1 kase mantar çorbası
1 tabe tavuk baget fırında ve uc dılım patates
1 dilim ekmek
Marul salatası
Ara ogun 21:00
1 porsıyon meyve yerım ne yerımbılmıyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.5
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: -500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip:8400
Ana hedefe kalan:3500"
Yok canim kilo yapmiyo yagini iyce bastirip sizdiriyorum hem wc ye iyi oluyozeytinyağlı inciri yiyemem ki öğğ gelir ama denemekte fayda var herkes bunu söyledi ne kadar süre yemek gerekli .. kilo yapıyor mu ? sonuçta yağ . 68 kiloydum en son 3 4 kilo dha versem süper olacak diğer tedaviye kadar
Canım benim bizde seni cok seviyoruz sen iyi ol yeter kendini sıkma canim hersey yoluna girer Allah’in izniyleKizlar ben buaralar pek ugriyamicam buraya nolur kusura bakmayin...
Biraz cok fazla sorunlar üst üste geldi is yerindede cok yogun oldugum icin bakma sansim sifir;(... kendimide cok iyi hissetmiyorum son bikac gündür biraz herseyden geri cekmek istiyorum kendimi... sizleri cok seviyorum egerki kilo vermeyi basarirsam hemen girmek istiyorum yine listeye... ama inanin buaralar hic iyi degilim sürekli agliyorum ve moralim bozuk cok
İlk günün menüsü diyerekten bisi demiyorumSabah saat 11.30 civarı henüz daha yarışmaya katılmamışken çeyrek ekmek arası sucuk yedim hahahad
14.00 1 bardak bitki çayı
14.30 küçük bir Salkım yeşil üzüm
16.00 form kepekli bisküvi
18.00 bir tabak pırasa yanında yoğurt
Fena halde Gribe yakalandım bugün egzersiz yok totalde 5000 adım Anca atmışımdır
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Ayy annem bana bunu yıllar once yapmisti ben tiksinmistim guya yag yemicem simdiki aklim olsaydi ballana ballana yerdimm ama onuda denerim.ben incir kürünü uyguladim tedavi yakin bir daha denerim 7 tane incir yarim lt suda 10,15dk kaynatip sabah öğle akşam ictim.birde 7zeytin bir incir ac karnina yenecekmis onun nelere cok faydasi var kolesterole kadar kalp damar tıkanıklığına kadar faydaliymis buda senin zeytin yagdaki incire benziyor.Hakiki zeytinyagina kuru incirleri çizik atıp bas icine bi kavanoza cok faydali canim doğurganlığı ve tutunmayi artiriyomuş eşim faydali diye kendine yapiyodu bende yiyorum sabahlari aç karnina
ben spora yazıldımGunaydin pincik
Yap canim bunlar hep sifa faydali seylerAyy annem bana bunu yıllar once yapmisti ben tiksinmistim guya yag yemicem simdiki aklim olsaydi ballana ballana yerdimm ama onuda denerim.ben incir kürünü uyguladim tedavi yakin bir daha denerim 7 tane incir yarim lt suda 10,15dk kaynatip sabah öğle akşam ictim.birde 7zeytin bir incir ac karnina yenecekmis onun nelere cok faydasi var kolesterole kadar kalp damar tıkanıklığına kadar faydaliymis buda senin zeytin yagdaki incire benziyor.SchonerDuft bunlardan muhakkak tuket..
Beni de götüğben spora yazıldım
Beni de götüğ
Kilo veremiyomgel gidelimama kimseler duymasın 15 günlük yazıldım zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?