- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.881
Kilo veremiyomcoh mutsuzum bunu hakitmedim
Kiz boyle kuru kuru tanitma kendiniİlk günün menüsü diyerekten bisi demiyorumbu arada hosgeldin takimimiza ben takim kaptani
Guzel olmus kuzutoMenüm
Sabah
Kaşar peynir 2 kk
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Öğlen
Mercimek çorba
Bir parça şinitzel
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam
Salata
4 köfte
1 kaşık pilav tıktım bir de çıkmadan
Arada bir kahve
11 km yol yürümüşüm ölmek üzereyim ve Eve henüz Yen'i girdim yarım saat oldu sadece
Kilo aldim ya acik utaniyomKiz boyle kuru kuru tanitma kendinimutevazi anlatimlarini bekliyrz :)
İnşallah ya bende şuan disimden dolayı fazla yiyemiyorum midem kuruluyor gibi bunu fırsata çevirmek istedim insan mecbur olunca daha çabuk alışıyor zaten kilo verdiğimi görünce daha çok vermek istiyorum o yüzden her gün tartiliyorim normalde yanlış ama bu beni daha çok motive ediyor nedense :) teşekkür ederim :)Ben 2 ayda baya verdim ama ben bronşit olduğum icin 2 haftada 4 kilo gibi birsey vermiştim yanlis hatırlamıyorsam yani normalde olmayacak birseyhaftada 1 kilo çok çok iyi bence. 2 aya güzel kilo verirsin sende bizle. Ben inan bu takımda olmasam yuvarlanirdim. Insan 5 kilo bile verse çok farkediyor. Evet senin kilonla başlamıştım bende
Oooooo kizzzKizlar gunaydin ben geldiiimmmm
Günaydın :)Kizlar gunaydin ben geldiiimmmm
He ben geldim tulaaayyyGelin hanim gelmisssss
Hosbulduk bebegiiimmmOooooo kizzz
Hosgeldinn
Hayirli olsunnn
Nasil gecti dugun dernek
Gunaydin kuzuumm napiyosun nasil gidiyo sormak istedigim seyler varda soramiyorum bana mesaj atsanaaGünaydın :)
Geldim bile :)Bak yarin geliyosun aktif olucaksin menuler fln yoksa bitmez bu isss kacmak yookyakalarimmm
2 senedir 57 olmamistimneeeeesenin 57 kilo halini görmek istiyorum
Kaccc2 senedir 57 olmamistimkendimi cokkkk kilolu hissediyorum
Naptin tülaaayyyHe ben geldim tulaaayyy
Hosbulduk bebegiiimmm
Sagol kuzm sahane gecti bitti sukur evimdeyim artik
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @ParteMoralllkaptinn el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Yaaa
Buraya gelen kilo vermeden gitmiyo canim ayrilma yeter hepsi gidecekTeşekkürler hoşbulduk şimdiden yaşım 22 kilom 76 boyum 166 kısa süreli hedefim 70 uzun süreli hedefim 58 inşallah ulaşabilirim bu sefer gerçekten çok istiyorum bu yaza kadar kurtulmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?