Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel olmus kuzuto

İnşallah ya bende şuan disimden dolayı fazla yiyemiyorum midem kuruluyor gibi bunu fırsata çevirmek istedim insan mecbur olunca daha çabuk alışıyor zaten kilo verdiğimi görünce daha çok vermek istiyorum o yüzden her gün tartiliyorim normalde yanlış ama bu beni daha çok motive ediyor nedense :) teşekkür ederim :)

Teşekkürler hoşbulduk şimdiden yaşım 22 kilom 76 boyum 166 kısa süreli hedefim 70 uzun süreli hedefim 58 inşallah ulaşabilirim bu sefer gerçekten çok istiyorum bu yaza kadar kurtulmak istiyorum :)

Teşekkürler hoşbulduk şimdiden yaşım 22 kilom 76 boyum 166 kısa süreli hedefim 70 uzun süreli hedefim 58 inşallah ulaşabilirim bu sefer gerçekten çok istiyorum bu yaza kadar kurtulmak istiyorum :)
Buraya gelen kilo vermeden gitmiyo canim ayrilma yeter hepsi gidecek bende 23 yaşındayim 5 yaşında kizim var 165 boyum 52 53 kiloya indim 75 den ama bu aralar biraz kilo aldim 57 yim ama 52 ye geri inicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…