- 5 Aralık 2014
- 91
- 150
- 93
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.901
Allah bağışlasın :) Ne güzel kilo vermişsin maşallah darısı basimaBuraya gelen kilo vermeden gitmiyo canim ayrilma yeter hepsi gidecekbende 23 yaşındayim 5 yaşında kizim var 165 boyum 52 53 kiloya indim 75 den ama bu aralar biraz kilo aldim 57 yim ama 52 ye geri inicem
Bende almisimdir kesin gobegim ciktiNaptin tülaaayyypijamalarinlan kanepeye yayılıp keyif mi yapiyon kac kilosun mirak etme yalnız kalma diye bende aldim kilo
He bahanemide sunayim diyosn regl diyeYaaauzun zamandir bu kiloda olmamistimmmmmmmm 1 haftadir diyetteyim tarti gr inmedi 1 hafta diyetle ben 55 küsürlerde olmam lazimdi daha yeni aldim bu kiloyu nasil gitmez yarin regl gunum
Kiz ben seni denetim sandim yaGünaydın :)
Ayy balayinda da yemicen de ne zaman yicen iyi etmisin bende seni yalniz birakmayim diye şeyettimBende almisimdir kesin gobegim ciktidügün günü 52.9 dum ne guzeldi he valla yayildim bi basima birazdan kv ye gitcm kahvaltiya
He bahanemide sunayim diyosn regl diyebende dur demem lazim otelde hayvan gibi yedik valla gece yemegine bile indik
Denetim mi bilmiyorum özelden mesaj at deyince bende tam kuralları bilmediğimdenKiz ben seni denetim sandim yaolsun tanismis olduk
yapayım kimayasal gebelikten sonra doğal hamile kalma şansı yüksek oluyormuş bende değerlendirmek istiyorum...listeden ayrıldığımda 69 küsürdüm sonraki haftalarda 71 i gördüm düşük yapınca birden 69 a düştüm geçen 68,10 çıktım ama pil bitmek üzereydi belki doğru olmaybilirYok canim kilo yapmiyo yagini iyce bastirip sizdiriyorum hem wc ye iyi oluyo
bende 1 haftadir diyetteyim gr kilom inmedi sabirla bekliyorum yarin regl günüm belki regl olunca inerben kuru incir cok seviyorum yagin tadi ağıza gelince biraz kötü oluyo ama hemen geciyo incirin tadi kaliyo en son ama ne kadar yemek gerekli biliyorum
zeytin yiyemiyorum ben ... pancarın dediğini yapacam kuru incirde aldım bugün zorlicam kendimi çörek otu yağıda içerim arı sütü polen bal karışımı da alacam ay daha ne yapalım kefirde içmek bize çok faydalı olur bağışıklık sistemini yükseltiyorAyy annem bana bunu yıllar once yapmisti ben tiksinmistim guya yag yemicem simdiki aklim olsaydi ballana ballana yerdimm ama onuda denerim.ben incir kürünü uyguladim tedavi yakin bir daha denerim 7 tane incir yarim lt suda 10,15dk kaynatip sabah öğle akşam ictim.birde 7zeytin bir incir ac karnina yenecekmis onun nelere cok faydasi var kolesterole kadar kalp damar tıkanıklığına kadar faydaliymis buda senin zeytin yagdaki incire benziyor.SchonerDuft bunlardan muhakkak tuket..
Hee aksam yemek yapmis alip bize gelmisler yemege sabah kahvaltiya gel tek kalma dedi icimden bi ses alistirma diyo bakalm ilk gideymde sonra dur derimAyy balayinda da yemicen de ne zaman yicen iyi etmisin bende seni yalniz birakmayim diye şeyettimoooo kvdeye kahvaltı ha hahahahahahhajajajkhahanahahhaha Hahhahahhahajahahjahh son bi gülüş gahgahgahgahgahgahgah ozel gülüşüm herkese yapmam bilirsin
Olsun bosver caktirmaDenetim mi bilmiyorum özelden mesaj at deyince bende tam kuralları bilmediğimden
çok iyi ypmışsın kuzum ma niye 15 günlük yazıldınben spora yazıldım
hoooşşş gelldddiiinnnnKizlar gunaydin ben geldiiimmmm
ben yakaladım amaKiz ben seni denetim sandim yaolsun tanismis olduk
Hosbuldum böcüküummmmçok iyi ypmışsın kuzum ma niye 15 günlük yazıldın
hoooşşş gelldddiiinnnn
ben yakaladım amane dicin merakta ettim
Düşük yaptım kuzumHosbuldum böcüküummmm
Bebegi sorcaktim ama
Hosgeldin kurupiTeşekkürler hoşbulduk şimdiden yaşım 22 kilom 76 boyum 166 kısa süreli hedefim 70 uzun süreli hedefim 58 inşallah ulaşabilirim bu sefer gerçekten çok istiyorum bu yaza kadar kurtulmak istiyorum :)
Ayy bende düşükten sonra 54 e indim sonra benim istah bi açıldı birden bi haftada 57 oldum anlamadim valla simdi de inmiyo kiloyapayım kimayasal gebelikten sonra doğal hamile kalma şansı yüksek oluyormuş bende değerlendirmek istiyorum...listeden ayrıldığımda 69 küsürdüm sonraki haftalarda 71 i gördüm düşük yapınca birden 69 a düştüm geçen 68,10 çıktım ama pil bitmek üzereydi belki doğru olmaybilirsen kaç oldun regliden de olabilir başlayınca regli inersin korundun mu sen düşükten sonra
zeytin yiyemiyorum ben ... pancarın dediğini yapacam kuru incirde aldım bugün zorlicam kendimi çörek otu yağıda içerim arı sütü polen bal karışımı da alacam ay daha ne yapalım kefirde içmek bize çok faydalı olur bağışıklık sistemini yükseltiyor
GulugulugulugulugahgahgahgahHee aksam yemek yapmis alip bize gelmisler yemege sabah kahvaltiya gel tek kalma dedi icimden bi ses alistirma diyo bakalm ilk gideymde sonra dur derimbn nasil gülüyodum ya unuttum
Olsun bosver caktirma
gününe denk gelsin yeter aşılamada bizde 3 kere olmuştu 1i aşılama idi ama olsun sonuçta 3 kereAyy bende düşükten sonra 54 e indim sonra benim istah bi açıldı birden bi haftada 57 oldum anlamadim valla simdi de inmiyo kilobu ay korunucaktik ama 3 kez korunmasiz oldu yanlışlıkla adam alıştı zaar Bi ihtimal var ama hic belirti yok regl olcam gibi
Beyzbol sopasiymis olsun o da uyar
Insallah gitmemisindirBen mutfaga gtmeden uyusam iyo olcak
GelgelgelGeldim bile :)
geldimmmmm giiiii ben hep birdyimmm zaten azcik ozletiyim dedm@ParteMoralll nerdesin tulaaaaaayyyy ben geliyom sen yohsun
Yaa cok üzüldüm bebegimDüşük yaptım kuzum
Ay bend cok severim evde bi basimaGulugulugulugulugahgahgahgahalıştırma kzi her gun bekler valla tek olmayi cok severim ben de hep laf arasinda
Yumurtalamadan bir gün once olmus hesapladimgününe denk gelsin yeter aşılamada bizde 3 kere olmuştu 1i aşılama idi ama olsun sonuçta 3 kere.. bende deli gibi yiyiorum ama abur cubur çok yiyorum birde meyve yiyorum deli gibi mandalina özellikle .. şimdi sen veremiyorsan ben hiç veremem spora başladın mı
Ben birazdan yoh olacamsen iste cezit cezit soparim mevcuttt
Insallah gitmemisindir
Gelgelgel
geldimmmmm giiiii ben hep birdyimmm zaten azcik ozletiyim dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?