Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Naptin tülaaayyy pijamalarinlan kanepeye yayılıp keyif mi yapiyon kac kilosun mirak etme yalnız kalma diye bende aldim kilo
Bende almisimdir kesin gobegim cikti dügün günü 52.9 dum ne guzeldi he valla yayildim bi basima birazdan kv ye gitcm kahvaltiya

Yaaa uzun zamandir bu kiloda olmamistimmmmmmmm 1 haftadir diyetteyim tarti gr inmedi1 hafta diyetle ben 55 küsürlerde olmam lazimdi daha yeni aldim bu kiloyu nasil gitmez yarin regl gunum
He bahanemide sunayim diyosn regl diye bende dur demem lazim otelde hayvan gibi yedik valla gece yemegine bile indik

Ayy balayinda da yemicen de ne zaman yicen iyi etmisin bende seni yalniz birakmayim diye şeyettim oooo kvdeye kahvaltı hahahahahahahhajajajkhahanahahhahaHahhahahhahajahahjahhson bi gülüş gahgahgahgahgahgahgahozel gülüşüm herkese yapmam bilirsin

yapayım kimayasal gebelikten sonra doğal hamile kalma şansı yüksek oluyormuş bende değerlendirmek istiyorum...listeden ayrıldığımda 69 küsürdüm sonraki haftalarda 71 i gördüm düşük yapınca birden 69 a düştüm geçen 68,10 çıktım ama pil bitmek üzereydi belki doğru olmaybilir sen kaç oldun regliden de olabilir başlayınca regli inersin korundun mu sen düşükten sonra

zeytin yiyemiyorum ben ... pancarın dediğini yapacam kuru incirde aldım bugün zorlicam kendimi çörek otu yağıda içerim arı sütü polen bal karışımı da alacam ay daha ne yapalım kefirde içmek bize çok faydalı olur bağışıklık sistemini yükseltiyor

Hee aksam yemek yapmis alip bize gelmisler yemege sabah kahvaltiya gel tek kalma dedi icimden bi ses alistirma diyo bakalm ilk gideymde sonra dur derim bn nasil gülüyodum ya unuttum
Denetim mi bilmiyorum özelden mesaj at deyince bende tam kuralları bilmediğimden
Olsun bosver caktirma

Ayy bende düşükten sonra 54 e indim sonra benim istah bi açıldı birden bi haftada 57 oldum anlamadim valla simdi de inmiyo kilo bu ay korunucaktik ama 3 kez korunmasiz oldu yanlışlıkla adam alıştı zaar Bi ihtimal var ama hic belirti yok regl olcam gibi

Hee aksam yemek yapmis alip bize gelmisler yemege sabah kahvaltiya gel tek kalma dedi icimden bi ses alistirma diyo bakalm ilk gideymde sonra dur derim bn nasil gülüyodum ya unuttum

Olsun bosver caktirma
Gulugulugulugulugahgahgahgah alıştırma kzi her gun bekler valla tek olmayi cok severim ben de hep laf arasinda

gününe denk gelsin yeter aşılamada bizde 3 kere olmuştu 1i aşılama idi ama olsun sonuçta 3 kere .. bende deli gibi yiyiorum ama abur cubur çok yiyorum birde meyve yiyorum deli gibi mandalina özellikle .. şimdi sen veremiyorsan ben hiç veremem spora başladın mı

Yumurtalamadan bir gün once olmus hesapladim digerleri gununde degildi olma ihtimali az olan günlerdeydi ayy ben bir haftadir cok saglikli besleniyom az yiyom ama 57 nin aşağısını goremiyommeyve ye iyi olur ama abur cubur yime giz ben düşükten sonra cok abur cubur yedim kan kaybediyoz ya tatli istiyo surekli insanyada bosluga düşüyoz ondan

sen iste cezit cezit soparim mevcuttt

Insallah gitmemisindir

Gelgelgel
geldimmmmm giiiii ben hep birdyimmm zaten azcik ozletiyim dedm
Ben birazdan yoh olacam kahvaltim bitti evi toparlayip kizimi okula hazirlarim sonra okula birakip accik temizlik yaparim sonra da gocam gelirsenaryo belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…