Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa cok üzüldüm bebegim hayirlisi olsun rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin sana minik bi bebis

Ay bend cok severim evde bi basima
Ilkte gideymde sonra yok derim
Ben bayılıyom esim işe kizim okula gidiyi ya artik tek basima temizlik yapmasi bek guzel oluyo hee cok alismasin

Yaa cok üzüldüm bebegim hayirlisi olsun rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin sana minik bi bebis

Ay bend cok severim evde bi basima
Ilkte gideymde sonra yok derim
amin kuzummm

kan kaybından olabilir dediğin gibi ... deli gibi yemek istiyorum deli gibi şekerli şeyler istiyor canım suya doyamıyorum .. ben daha fark edemiyorum 1 hafta sonra bana depresyon kapıları sıcakken güçlü durmaya çalışıyorum .... sağlıklı beslen ama vücüdun toplaması gerekli kendini .. regli geçerse şaşırmam folik asidi de aksatma

Bende oyleydim bosluga düştüm surekli tatli istedi canim saglikli beslenme falan kalmadi toparladim simdi kendime geldim ama kilo gitmiyo dusukten sonra rahim temizlendiginden daha kolay tutuyo diyolar canim bakarsin bu ay bebis gelirikimizinde hakkinda hayirlisi olsun saglikli sıhhatli hayirlisiyla gelsin inşallah

Kızlaaar kahvaltı yapcam da ben yumurtanın her halinden nefret ediyorum onun yerine ne giyebilirim önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…