- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.921
Ben bayılıyom esim işe kizim okula gidiyi ya artik tek basima temizlik yapmasi bek guzel oluyoYaa cok üzüldüm bebegimhayirlisi olsun rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin sana minik bi bebis
Ay bend cok severim evde bi basima
Ilkte gideymde sonra yok derim
Daha temizlik fln girmedm o konulara yaBen bayılıyom esim işe kizim okula gidiyi ya artik tek basima temizlik yapmasi bek guzel oluyohee cok alismasin
Hoşgeldın yenı gelın nasıl evlılık :))))Daha temizlik fln girmedm o konulara yatadini cikart sende bosver yat tv izle
Dün oturdum bisi yapmadim o da guzel oluyo yalan yohDaha temizlik fln girmedm o konulara yatadini cikart sende bosver yat tv izle
AmaaaaanBen birazdan yoh olacamkahvaltim bitti evi toparlayip kizimi okula hazirlarim sonra okula birakip accik temizlik yaparim sonra da gocam gelir senaryo belli
Ooo yeni gelinnnnnnnn ancaaaaaaaaami geliyosunDaha temizlik fln girmedm o konulara yatadini cikart sende bosver yat tv izle
SahaneeeeHoşgeldın yenı gelın nasıl evlılık :))))
Kiz evin heryeri tüyDün oturdum bisi yapmadim o da guzel oluyo yalan yoh
amin kuzummmYaa cok üzüldüm bebegimhayirlisi olsun rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin sana minik bi bebis
Ay bend cok severim evde bi basima
Ilkte gideymde sonra yok derim
kan kaybından olabilir dediğin gibi ... deli gibi yemek istiyorum deli gibi şekerli şeyler istiyor canım suya doyamıyorum .. ben daha fark edemiyorum 1 hafta sonra bana depresyon kapıları sıcakken güçlü durmaya çalışıyorumYumurtalamadan bir gün once olmus hesapladimdigerleri gununde degildi olma ihtimali az olan günlerdeydi ayy ben bir haftadir cok saglikli besleniyom az yiyom ama 57 nin aşağısını goremiyom meyve ye iyi olur ama abur cubur yime giz ben düşükten sonra cok abur cubur yedim kan kaybediyoz ya tatli istiyo surekli insan yada bosluga düşüyoz ondan
Sevirem seni aygizAmaaaaan
Heycanlı zamanlar tadını çıkar çok hoşş...bende aynı devam. Halılar uzun sure bırakıyor ya sürekli supurceksın mecburrSahaneeeehosbuldum kuzuuu
Sen napiyosun
Kiz evin heryeri tüyhalilar kedi kopek gibi tüy birakiyo
Hee o baya bi birakir bi kere yikanmaya gitsin gecerSahaneeeehosbuldum kuzuuu
Sen napiyosun
Kiz evin heryeri tüyhalilar kedi kopek gibi tüy birakiyo
Mende seni seviremmmmmmSevirem seni aygiz
Bende oyleydim bosluga düştüm surekli tatli istedi canim saglikli beslenme falan kalmadi toparladim simdi kendime geldim ama kilo gitmiyo dusukten sonra rahim temizlendiginden daha kolay tutuyo diyolar canim bakarsin bu ay bebis geliramin kuzummm
kan kaybından olabilir dediğin gibi ... deli gibi yemek istiyorum deli gibi şekerli şeyler istiyor canım suya doyamıyorum .. ben daha fark edemiyorum 1 hafta sonra bana depresyon kapıları sıcakken güçlü durmaya çalışıyorum.... sağlıklı beslen ama vücüdun toplaması gerekli kendini .. regli geçerse şaşırmam folik asidi de aksatma
Hadi gayfe icekMende seni seviremmmmmm
Tunaydin canimmGünaydın yazıyım diye geldim de baya geç kalmışım o zaman Tünaydııııııın
TunaydinGünaydın yazıyım diye geldim de baya geç kalmışım o zaman Tünaydııııııın
Kacgundur icmiyorummmm hastayim diye ona sira gelmediHadi gayfe icek
Hicmi sevmiyosun peynirli omlet flnKızlaaar kahvaltı yapcam da ben yumurtanın her halinden nefret ediyorum onun yerine ne giyebilirim önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?